با سلام
جناب amir_irani گرامی
معذرخواهی دارم ازتون
همچنین شکایتی از شما.
معذرت خواهی از اینکه در غیاب کاربران پیشکسوت، بعضی کاربران که خویشتنداری کمی داشتند و با قوانین تالار مانوس نبوده و تاپیک آفتهای مشاوره را رعایت نکردند، تاپیک شما را به برون ریزی هیجانات خود تبدیل کردند. و هیچ حس همدردی، همدلی و دلسوزی در آن نبود. که بنده مجبور به حذف آن شدم.
اما شکایتی که از شما دارم اینست که شما دقت کافی به خودتون و خواسته هایتان و حرفهای ما نمی کنید.
لطفا برگردید نوشته های قبلی خود را را در تاپیکهای دیگر بخوانید. همان مشکل قبلی کماکان هست و به جای حلش ، مجددا در دنبال کردن راحتی ها و اضافه کردن دردسرهای خود هستید.
شما حدود یکماه پیش اینو گفتی:
خب اینها یعنی اینکه اگر قصد زندگی دارید بفرمایید ازدواج کنید."مجرد لیسانس شغل ازاد درامد نسبتا خوب دارای ماشین و خونه ای سه طبقه هست که یه طبقه من و بقیه مادر بزرگ و اون یکی پدرم هست"
اما قبل تر هم گفته بودید:
این دو را با هم جمع کنید خودتون متوجه می شوید که کجای کارتان اشکال داره:" من 24 سالمه و لیسانسه هستم و دنباله کار
تو زندگیم با دختر زیاد بودم کلی هم رفتم تایلند و کارای بد کردم ...تو اینجا هم با کلی دختر بودم و از رابطه ساده تا ختمش رفتم ......ولی تابستان با یه دختری 17 ساله از طریق نت اشنا شدم و اوایل فقط باسه خوشگذرونی باهش بیرون میرفتم ...همزمان با یه نفر دیگه هم داشتم ....ولی فهمید و خواست رابطه رو قطع کنه .."
یعنی شما به این نتیجه رسیده اید که گفته اید:
"این طوری نمیشه
شما اقایان و یا خانم ها نمیدونم فقط بلدید سنگ جلوی پای ماها که جز همین رابطه ها چیزی دیگه نداریم بندازید ..ما که یه زمان اونور بودیم اصلا این چیزا مطرح نبود باهم راحت دوست میشدیم الان تا میام با یه دختری دوست بشم شما به جای راهنمایی فقط منع میکنید .
یعنی شما میگید هیچ دختری نباید با پسری دوست بشه؟؟؟؟!1! "
پس خلاصه اینطور که خودتون گفتید تجارب مختلف حسی و عاطفی و جنسی داشتید، و این عادت در کنار لذت طلبی و اینکه مسئولیت یک زندگی برایتان قابل قبول نیست. به روشهای مختلف روی می آورید که بتوانید همین روش را ادامه دهید. و این روش چه آنطور که آنور بودی، چه آن روش که این ور بودی چه آن روش که موقت و دائم را توضیح می دهی، همه اینها به این پوچی و استیصال شما دامن می زند. برافروختگی کاربران تالار نسبت به مسائل شما که نمونه ای از مردم این جامعه هستند، موید این نکته هست که عقل سلیم کارهای اشتباه را تایید نمی کند.
شما هم خودتون را تائید نکنید. وگرنه تا آخر عمر همین طور سردرگریبان خواهید ماند.
شما مقالات تالار را در مورد ضرورت ها و لازمه های یک زندگی موفق را مطالعه کنید. مخصوص مسئولیت پذیری، تعهد و خودکنترلی را و بعد سعی کنید در خود نهادینه کنید و با فردی که مناسب خودتون هست ازدواج کنید.
سایر راهکارهایی که به ذهنتان می رسد که باز مدتی خوش بگذرد ، در نهایت شما را خسته و تنهاتر خواهد کرد. و بیم افسردگی و آسیب رساندن به خودتون محتمل هست.
=============
پاورقی:
خواهش می کنم دقیقا قوانین همدردی را مجددا مطالعه و به کار بگیرید. تالار در زمینه های دوستیابی ، همسریابی مشاوره نمی دهد.
همچنین از اینکه با اعضاء درگیر نمی شوید و خود را کنترل کردید تشکر می کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)