سلام.
دوستانی که به نظر بنده معترض بودن...به خصوص خانم آویژه.
1- من تاکید کردمکه تجربه ای ندارم.
2- نظرمن این بود. و مراجع میتونه ه تمام نظرها فکر کنه و آنچه به صلاح زندگیشه انجام بده. اجباری بر ایشون وارد نکرده ام که حتما کاری رو که من گفتم انجام بده. و گمام هم نمیکنم نظر من در حد یک پیشنهاد بیشتر بوده باشه و بتونه ضرری به زندگی ایشون بزنه.
3- ایشون هیچ مشکلی در زندگیشون ندارن. توقع دارند هر شب که معاشقه دارند شوهرشون میل به رابطه کامل داشته باشه. که این به نظر من درست نیست. شوهرش ایشونو در هر شب معاشقه ها رد نکرده و پس نزده. بلکه فقط تمایلی به رابطه کامل نداشته.
خود شما که خانم هستید هر موقع شوهرتون بخواد حتما مایل به رابطه کامل هستید؟!! و اگر او هر شب ازتون رابطه کامل بخواد واقعا میتونید؟
شوهر ایشون نسبت بهشون بی مهر و بی محبت و بی توجه نیست. ایشون به نظر من به اشتباه اصرار دارن که شوهرشون دوستشون نداره. دلیلشون هم این نیست که شوهرش بهش محبت نمیکنه. بلکه دلیلش اینه که رابطه جنسی کامل رو در حد انتظار خانم برقرار نمیکنه. که این به نظر من دلیل اشتباهی هست.
5-به احتمال زیاد تقاضای معاشقه های هر شب هم به خواست و پیشقدمی خانم هست. و همراه با توقع اینکه به رابطه کامل برسه. من گفتم معاشقه رو کمتر کنید نه محبت و ارتباط و احترام رو. از این نظر که ایشون مرتبا هر شب سرخورده نمیشه. و از طرف دیگه از این نظر که احتمال برقراری رابطه کامل در معاشقه ها بیشتر میشه.
6- گمان میکنم آن دسته از اعضای محترم که دارن به مراجع میگن بله حتما مشکلی هست و حتما شوهرتون یه ایرادی داره دارند ضربه ی بزرگتری به مراجع میزنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)