اگه منظورتون من باشم هیچ قصده بدی نداشتم منظورم زندگی در روستا هزینش پایینتره و اغلب دخترای فوق العاده خوب و کم توقع داره این برا کسیه ک میخاد زندگی کنه و تو هزینه هاش مونده من خودم کلی دوستایی دارم تو روستا ک با دنیا عوضشون نمیکنم ولی اغلبشون نه خونه انچنانی میخان نه ماشین نه وسایل انچنانی گوشیای چند میلیونی...
اینا عیب نییتن ک بهتون بر میخوره برتریه ک توماها نیس اغلب متاسفانه
بازم میگم روستایی بودن ب نظر من مزیته بیشتر ما خودمون باغ داریم تابستونا ک اونجاییم اغلب چنان دخترای گلی هست ک همه جوره بهشون حسودیم میشه هم فوق العاده خوشگلن هم کاری هم باهوش و درس خونده در عین حال کم توقع
شرایطی ک حییف و حییف توجامعه ما با این همه کلاس گزاشتناوو چشمو هم چشمی داره ک دیگه یواش یواش دیده نخواهد شد خییلییی پاکن ساده ان و دوست داشتنی
- - - Updated - - -
الا اینی ک شما میگین ازدواج موقت ب داشتی ک ازش میشه کرد ینی ی مدت زندگی نه رابطه دوستیو شناخت بعد حالا اگه شد و نظرتون ثابت موند ازدواجاون دختری ک تلاش کرده و خودشو ب چنین جایگاه اجتماعیی رسونده ک کار داره تحصیل جردس و درامدم داره صد در صد ,انتظاره ی همسره نه ی نفر ک خوشیاشو باهاش بگزرونه و هیچ تعهد دائمیم باهاش نداششته باشه همیشه وقتی دنباله معیاری هستین فک کنین تگه دختره خودتون بود حاظر میشدین با معیارای خوده الانتون ب چنین کاری راضی میشدین؟ببینین ازدواج موقت با ی دختره خوبی ک مناسب ازدواج باشه احتمالش نزدیک ب صفره پس بهتره دنباله ی ازدواج ساده باشین با هزینه کمتر و برنامه هایی برای پیشرفت دادن اوضاع زندگی برای ایندهاز نظره بنده البتهپیروز باشد و موئید

علاقه مندی ها (Bookmarks)