به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    چیزی رو که نمیتونی تغییرش بدی بپذیرش!!
    شاید توی نوشتن راحت باشه ولی انجام دادنش واقعا مشکله خیلی مشکل.مشکلی که داری واقعا بزرگه و در حد توان شما نیست شاید اگر مرد بودید میتوانستید کار یانجام بدهید گرچه اونموقع هم کار زیادی از دست شما بر نمی آمد ولی همینکه به اندازه خودتان تلاش میکنید خودش خیلی خوبه مادر شما به سنی رسیده که تشخیص بده چی خوبه و چی بد همینطور پدر شما.این خیلی خوبه آدم غیرتی و کاری هستش و بفکر خانوادش ولی بهتر بود این اعتیادش را کنار میزاشت تا مقداری از مشکلات حل بشه.

سخته گفتنش خیلی ولی شما بهتره اولویت اولت زندگی مشترک خودت باشه بعضی وقتها هرچقدرم قوی باشی و تلاش کنی نمتوانی چیزی را تغییر بدی مخصوصا شخصیت افراد و عادت هایی که در وجودشان شکل گرفته پدر شما انسان دور اندیشی مخصوصا اینکه گفتند:
    بعدشم من به مامانت اعتماد ندارم زنی که بره بدون اطلاع شوهرش 1هفته قبل خونه اجاره کنه بعدشم بره خیلی کارای دیگه میتونه بکنه( که من خیلی از این حرفش ناراحت شدم ولی انگار بابام بهتر مامانم و می شناخت)
    باید پرسید برای جلوگیری از اینکه این اتفاق نیوفته چه کاری را انجام داده اند؟!!مادر شما درد زیادی توی زندگی مشترکش متحمل شده اعتیاد مشکل کوچکی نیست که بشه به همین راحتی از کنارش گذشت شاید آستانه تحمل مادر شما در همین حد بیشتر نبوده و الان هم به اشتباه فکر میکنه وارد رابطه جدید شدن بهش آرامش میده و سالهای جوانی از دست رفته که فدای شوهر و فرزندانش شده را میخواهد به طریقی جبران بکنه گرچه کاری که میکنه اشتباهه و شاید خودش هم بداند ولی افتاده روی دنده لج و به این فکر نمیکنه چه عواقب خطرناکی ممکنه داشته باشه در هر صورت حتی منی که یه مرد هستم و دارم از بیرون به این مسائل نگاه میکنم واقعا مشکل بزرگیه و مدیریتش سخت چه برسه به شمایی که در وسط ماجرا قرار دارید.

بنظرم بهتره جناب مدیر و مشاورین سایت به شما راهنمایی بدهند.تا زودتر و بهتر به نتیجه برسید.نظر شخصی بنده ولی اینه که
    1.اولویت اولت خودت و شوهرت و حفظ زندگی مشترکت باشه
    2.پدر و مادرت خودشان به سنی رسیده اند که بتوانند زندگی خودشان را ادامه بدهند شما فقط بعنوان فرزند میتوانید مشورت بدهید
    3.داداشت به سنی رسیده که بتوانه از خودش مراقبت بکنه و خرج خودشو بده بعنوان یه خواهر فقط از نظر روحس کنارش باش و حمایت و تشویقش کن
    4.بنظرم بهتره اگر میتوانید به خواهر کوچکتان اهمیت بیشتری بدهید چون دخترها توی این سنین بسیار حساس و شکننده میشوند
    ولی در هر صورت اولویت اصلیت شوهرت باشه ایاشلله این مشکلم حل میشه

پ.ن:علت اصلی اینه که نوشتم عنوان را عوض کنید
    1.چون دوستان بهتر بتوانند راهنمایی بکنند و مشاورین کمک بیشتری بکنند
    2.گزارش کردم اینجوری مدیر و مشاورین مجبورن به تایپیک شما سر بزنند حتی شده به بهانه عوض کردن عنوان تایپیک به شما راهنمایی بکنند (بقول معروف کلک رشتی زدم) از بس جنس ما سیدها خرابه!!!
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

2. 5 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

love less (دوشنبه 24 آذر 93), nodelit (دوشنبه 24 آذر 93), szd (سه شنبه 25 آذر 93), یه تنهای خسته (پنجشنبه 27 آذر 93), هم آوا (دوشنبه 24 آذر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)