سلام تیام جان!

من همیشه پستهایی که شما برای دوستان میزاری رو میخونم. اوایل فکر میکردم آقا هستی. ولی کلاً راه حلهایی که به دوستان میدی خیلی وقتا منو مُجاب میکنه. یعنی به نسبت 23سال سنت فکر میکنم اندازهء 32سال تجربه داشته باشی. چون آدم پخته ای هستی میخوام مطالبی رو بهت بگم که شاید کمی سنگین باشن ولی مطمئنم شما میتونید درکشون کنید.

گاهی آدم وارد یه جور بازی با اطرافیانش میشه که نه میتونه از اون بازی بیاد بیرون نه متوجه میشه که تو یه بازی گیر افتاده. الان شمام تو یه بازی روانی با خانوادت گیر افتادی، کلی ازشون تمبر (یاهمون کینه ) جمع کردی و تو هر موقعیتی این تمبرها رو خرج میکنی. به قول معروف عقده هاتو سرشون خالی میکنی.

سن پدر و مادرت زیاده و زندگی کردن با انسانهای مسن خیلی سخته. از این بابت کاملاً بهت حق میدم. ولی انعطاف پذیری و پذیرش شما خیلی کمه. معنی پذیرش یعنی هرکسی رو همون جوری که هست بپذیریم. خواهر و برادرت رو همون مدلی که هستن بپذیر. پدرومادرت رو هم همینطور. ازشون توقع درست شدن و تغییر کردن نداشته باش. سعی هم نکن در برابر حرفایی که میزنن و توقعاتی که ازت دارن مقاومت کنی. رهاشون کن به حال خودشون. اینم میشه عدم مقاومت یا همون انعطاف پذیری.

کینه توزی و نفرت ورزیدن باعث لاغری شماست! شاید تعجب کنی ولی هر بیماری و یا هروضعیتی که جسممون داره ناشی از یک علت در روح و روان ما میشه. مثلاً علت معده درد خوردن حرص هست. مثلاً گلو درد فروخوردن حرفایی که نمی تونن بگن. سرفه کردن همینطور. حتی سرما خوردن! شاید بگی ویروسِ و فصلِ و خواهرم گرفته بود و از این حرفا ولی من به شما میگم ویروس همیشه تو هوا هست، ممکنه خواهرت 10 بار مریض شه ولی شما فقط 2بار ازش بگیری، پس یه علت دیگه غیر از اینایی که میگی هم هست.
غیراز این نفرت ورزیدن و کینه جمع کردن باعث به وجود اومدن غده تو بدن هم میشه. البته دوراز جون شما. حرص خوردن هست که باعث میشه شما وزن نگیری. پس باید از درون کاری برای خودت بکنی.

پیشنهاد من به شما کتاب "شفای زندگی اثر لوئیز هی" و "4اثر از فلورانس اسکاول شین" هست.
شما که اهل مطالعه هستی حتماً این دوتا کتاب رو تهیه کن و بخون. تاثیرش رو خواهی دید.

موفق باشی