نمیتونم خودمو جمع کنم.امروز با خودم گفتم 8.30بیدار میشم.تا 11.30خوابیدم.سلام ساره خانم.انقدر اعصابم خورد بود که طبق معمول دیر بیدار شدم.طاقت نیاوردم باز یه ساعت دیگه خوابیدم.
من تایپیک قبلی شما رو خوندم. شما رو دختری فوق العاده قوی و خوب اما با مقداری مشکل اعتماد به نفس میبینم. البته اشکالی نداره. من هم مثل شما بودم.
اگه نمیخواید اون تایپیک رو ادامه بدید ، یه تایپیک جدید باز کنید و از مشکلاتتون بگید همین مطالبی که اینجا گفتید. میدونید چرا؟
دلیلش نوع مشکل شماست که به نظر من کاملا قابل حله. شما فکر میکنید فایده نداره؟ یعنی فکر میکنید مشکلتون غیر قابل حله؟
من روانشناس نیستم اما مشکلی که شما در حال حاضر از اون شاکی هستید کاملا متداول و در بین نوجوانان و جوانان شایعه.
اگه فرض کنیم شما افسردگی نداشته باشید ، خوب بهتره دست به کار بشید و به خودتون اجازه ی تفکر بدید.
اول از همه باید یه برنامه روزانه برای خودتون و کارهاتون داشته باشید. برای اینکه بتونید برنامه بنویسید باید هدف داشته باشید. هدف با آرزو خیلی متفاوته. هدف رو میشه با برنامه و تلاش
به دست آورد .
لطفا در مورد خواسته هاتون یه پست بزنید و بنویسید که کلا چی میخواید. هر چی که دوست دارید رو بنویسید. میتونید از آرزوهاتونم بنویسید.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)