در اينكه شما بايد استعفا بديد شكي نيست ولي لطفا از اين ماجرا درس بگيرين كه اگه جاي ديگه شاغل شدين با مشكل مواجه نشين مثلا در محل كار بايد مرتبا با شوهرتون صحبت كنين بايد ابراز علاقه كنين بايد همكاران بدونن شما زندگيت ايده آله نبايد از مشكلات خونه در محل كار حرف بزني گاهي شوهرت سر زده بياد پيشتون اولين روز كاري با شوهرتون برين و به همكارا معرفيشون كنين و مهمتر از همه وقتي كسي پاشو از گليمش درازتر كرد با لحن كاملا رسمي و جدي ميگين آقاي فلاني لطفا هرگز تاكيد ميكنم هرگز اين رفتارو ازتون نبينم چون من به شدت معتقدم و از رفتارتون اذيت ميشم اگه بار ديگه معذب بشم چون به شوهرم تعهد دارم مجبورم بهش اطلاع بدم و دردسر درست ميشه يا در شرايط معموليتر ميگين لطفا حريم همكاريمونو حفظ كنين آقا من معذب ميشم
و سرد و فقط كاري برخورد ميكنين تااااااا زماني كه ادمها و مخصوصا مردهاي همكار رو كاملا اناليز كنين و ببينين با كي چطور بايد رفتار كرد من همكاراني دارم كه حتي بهشون سلام هم نميدم و همكاراني دارم كه آقا هستن و با هم نهار ميخوريم پس تا اناليز كامل اقايون بهشون به هيچ وجه رو نميدين بزار بگن چ عنقه شما فقط كارتو به نحو عالي انجام ميدي تا به قول معروف بفهمي كي چيكارس اگرم به روت گفتن شما چرا انقدر خشكي ميگي شوهرم خيلي حساس هستن

علاقه مندی ها (Bookmarks)