دوست عزیز ... عجیب رفتار شما منو یاد کسی میندازه که با دست خودش نه تنها زندگی خودش بلکه زندگی زنش و تنها بچه اش رو نابود کرد بعدش اومد جلوی جمع گفت : من که کاری نکرده بودم تنها مقصر این جدایی و آوارگی پسرم زنمه و من تمام تلاشمو مثل یه مرد برای این زندگی کردم ... میدونید شما هرگز در زندگیتون خودتون رو مقصر ندونستید و نمیدونید ... به عقب برگردید و حساب کنید که چرا زنتون دنبال محبت بین مردهای دیگه میگشته؟؟!!! آیا فقط زنتون توی خیانتش به شما مقصر بوده ؟؟؟ اصلا اصلا اصلا قابل قبول نیست که فقط زنتون رو مقصر این امر بودنید ... به اکنون زندگیتون نگاه کنید ... در گذشته زن قبلیتون مقصر بودن حالا توی این زندگی جدید کی مقصره؟؟؟ بازم زنتون مقصراً؟؟؟کسی که هر چی داشته آورده توی زندگی شما تا حسن نیتش رو بهتون ثابت کنه ... کسی که با داشته و نداشته شما داره میسازه و حتی در ابتدای امر به قول خودتون خودش اومده خواستگاریتون تا ثابت کنه اونقده به بلوغ فکری رسیده که بتونه انتخاب درستی داشته باشه و روی انتخابش ثابت قدم بمونه ... میشه بگین در مقابل فداکاری های همسرتون شما دقیقا برای ایشون چکارها کردین؟؟؟؟
ببخشید خیلی رک صحبت کردم ... چون میخواستم به خودتون بیاید قبل از اینکه خیلی دیر بشه و نمیخواستم به عاقبت اون آقا که آشنای منه دچار بشین ... گرچه بیشتر حرکاتتون شبیه ایشونه ولی برای خوشبختی تون حتما دعا میکنم
موفق باشید

کسی که هر چی داشته آورده توی زندگی شما تا حسن نیتش رو بهتون ثابت کنه ... کسی که با داشته و نداشته شما داره میسازه و حتی در ابتدای امر به قول خودتون خودش اومده خواستگاریتون تا ثابت کنه اونقده به بلوغ فکری رسیده که بتونه انتخاب درستی داشته باشه و روی انتخابش ثابت قدم بمونه ... میشه بگین در مقابل فداکاری های همسرتون شما دقیقا برای ایشون چکارها کردین؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)