سلام تیام
منظورت از به جز پدر،مادر...خواهر برادر یا دوستات؟چه سوء استفاده ای ازت کردند؟میشه بیشتر بگی....
مگه فقط پولدارها و خوش قیافه ها حق ازدواج دارند؟اگه شرایط اقتصادی و روحی ازدواج رو نداری خوب شرایطت رو کم کم مهیا کن.هیچ وقت نمیتونی بفهمی تو ذهن بقیه چی میگذره.به نظرم اعتماد به نفست پایینه.ما توی دانشگاه یه همکلاسی آقا داشتیم.وضع مالیشون متوسط رو به پایین بود.قیافه و تیپ خاصی هم نداشت.خیلی هم آروم بود.ولی رفتارش معقول بود.یه همکلاسی خانوم هم بود دختر خوشرو و شاد و شلوغ.خوشتیپ و خوش قیافه.دارای افکار خاص.بعد این آقا به این خانوم پیشنهاد ازدواج دادن.فکر کنم اگه از شما مشاوره میخواستن شما مانعش میشدید!!!خلاصه همه تعجب کرده بودند و مطمئن بودند که آقا جواب رد میگیرن....ولی ازدواج کردند و الان هم یه بچه دارن و خوشبخت.این مثال رو زدم که بدونی گاهی تو زندگی 2،2 تا کردن بی معنیه.
--------------------
با عرض معذرت من فکر کردم شما آقایی!نمی دونم چرا نوشته هاتون این حس رو بهم داد یا اسمتون...بهر حال پستم رو پاک نمیکنم.خوندنش بیضرر نیست.!

نمی دونم چرا نوشته هاتون این حس رو بهم داد یا اسمتون...بهر حال پستم رو پاک نمیکنم.خوندنش بیضرر نیست.!

علاقه مندی ها (Bookmarks)