شیدای عزیز ممنون از توجهت. علتش رو میخوام با کمک شما پیدا کنم. من از اول تیرماه دیگه هیییچ خبری از اون آقا ندارم. تلاشمو میکنم. راستش آقای خواستگار یک مقدار اعتماد به نفسش پایین هست. مثلا گاهی توی حرف هاش به من گفته که من بعضی اوقات میترسم که از پس مسئولیت هام و انتظاراتی که توی رابطه از من میره بر نیام، من اندازه شما در تصمیماتم قاطع نیستم، شاید این یکم منو دلسرد کرد. البته خداییش من از اولشم دلگرم نبودم. البته الان میگه که من به دلیل بی تجربگی شاید منطق این تیپ رابطه ها رو درست درک نکنم ولی الان دارم تلاش میکنم که رفتارمو تنظیم کنم...
چهره ایشون هم گفتم ایشون یکم تپل و تاس هستن. ..البته الان نسبت به روزای اول برام کمرنگ شده ولی شاید اگر به لحاظ ظاهری هم کفو بودیم همون جذابیتی که من برای ایشون داشتم ایشونم برای من داشت ...ایشون یکبار هم سعی کرده بود بره مو بکاره.. بعد از چندماه که همه آزمایش ها و مقدمات رو انجام داده بود لحظه آخر گویا پشیمون شده بود...گفت من آدم اینکار نیستم...خب این هم یکم برای من دلزدگی ایجاد کرد..که چرا روی تصمیمش ناایستاد. البته هیچکس کامل نیست. منم عیب و ایراد دارم کلی. ولی خب شیداجان برای من خیلی مهمه که اگر میخوام سنتی و بدون علاقه قبلی ازدواج کنم حداقل مطمئن باشم اون مرد پشت من می ایسته....اگر سوالی هست بپرسید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)