ازت واقعا ممنونم ایدا جون مهربون ....
برا یتوضیح بیشتر تو سایت فکر نمیکنم زیاد درست باشه .... اما تا یه حدی میگم .. مثلا ایشون میگه تو زندگی فقط عشق باشه کافیه یعنی همه چیز رو تو دوست داشتن میبینه من تفکر همینه اما وقتی به تعریف کشیده میشه انگار تفکرم عوض میشه بحث های دیگه میاد وسط ...
یا اینکه میگه به نظر من تعهد به سند ازددواج نیست .... حرف مردم ااااااصلااااا براش مهم نیست .... خیلی پسر خوبیه ها واقعا ادم منطقیه و صادق خیلی صداقتش بالاا باورت نمیشه شوهرخالم یه سوالایی میپرسید ازش با اینکه مثلا میدونست از این جوابش من ناراحت میشم اما دروغ نمیگفت یا تظاهر نمیکردد ...
مثلا میگفت اگه یه بار بی هوا تو خیابون بوست کنم چیکار میکنی گفتم وااای نه اصلا من از خجالت اب میشم میرم تو زمین ...نه که بخواد همچین کاری کنه اما میخواست بدونه مردم چقدر واسه من مهم هستن ....
اون افکار خوبی داره و من کاملا موافقشون هستم اما واقعا بعضیاشون نمیتونم قبول کنم مثل همون بحث سند که میگفت میگه عشق بین طرفین نباید منتظر سند باشه اما نظر شخصی من اینه همه جور عشقی بعد از سند این رو اصلا نتونستم بهش بگم یعنی نمیدونستم چطور بگم اون با حرفاش همیشه من رو قانع میکنه اما من نه ...
خوبیاش خیلی بیشتر از نقاط منفیش هست اما منم دوست دارم نظرامو بیان کنم خودش بهم میگه از این سکوتت پشیمون میشی حرفت رو بزن اما انگار میخوام حرف بزنم لال میشم
هرکس بخواهد کاری را انجام دهد
"راهش را پیدا میکن "
هرکس نخواهد کاری را انجام دهد
"بهانه اش را"
ویرایش توسط maedeh120 : یکشنبه 09 آذر 93 در ساعت 13:53
علاقه مندی ها (Bookmarks)