ادم بی شخصیت همه جا پیدا میشه و همیشه دلیلی داره دیگران رو مسخره کنه ! کافیه بفهمه این مسخره کردنش رو شما حساسیت ایجاد میکنه سادیسم وار به کارش ادامه میده چون اینجوری احساس میکنه قدرتمنده !
من وقتی کسی مسخرم میکنه یا شوخی تحقیر امیز انجام میده یه لبخند میزنم بهش نگاه محبت امیز میکنم و ظرفیتمو نشون میدم ،همیشه خوب و با لفظ جان باهاش سلام و علیک میکنم و ازش کینه به دل نمیگیرم ، جای دیگه دستم رسید بهش خوبی میکنم دیگه مسخرم نمیکنه معمولا
تو دانشگاه به دلیل اینکه ادم خیلی مذهبی بودم دوستانم از دور منو میدیدن بهم میگفتن این حتی نمیدونه چجوری بچه بوجود میاد ، راست هم میگفتن بنده های خدا![]()
ولی خوب بعدا که با فاز من اشنا میشدن میفهمیدن که چیزی تو دلم نیست شرمنده میشدن
یه بار تو اتوبوس دانشگاه بودم دوست همکلاسیم بلند بلند داشت پشت اتوبوس پشت سر من حرف میزد ! هر چی تونست منو مسخره کرد نمیدونست من تو اتوبوبسم ، دوست دیگم که کنارم نشسته بود بیچاره جرات نمیکرد تو روم نگاه کنههیچی اون روز شدیدا قلبم شکست ! فکرشو بکنین یکی اسم و فامیلتونو جولوی 30 تا ادم غریبه هی داد بزنه مسخره کنه کارهاتونو ! :(
دوستم که کنارم نشسته بود فرداش میره بهش میگه ماجرا رو طرف شوکه میشه ، بعد که تو دانشگاه میبینمش من بروی خودم نمیارم چی شد (تو فاز بخشش و اینجور حرفها بودم :)) ) هیچی دیگه از اون موعد ایشون با من دوست صمیمی شد![]()
خلاصه اینکه هر کی شما رو مسخره کرد اهمیتی ندید چون ادمهای خیلی خیلی حقیر مسخره میکنن دیگران رو ادمهای خیلی خیلی حقیر که باید به حالشون غصه خورد
شعور و ادب و اخلاق هم هیچ ربطی به سواد نداره![]()

هیچی اون روز شدیدا قلبم شکست ! فکرشو بکنین یکی اسم و فامیلتونو جولوی 30 تا ادم غریبه هی داد بزنه مسخره کنه کارهاتونو ! :(

علاقه مندی ها (Bookmarks)