به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 بهمن 93 [ 15:30]
    سطح
    5
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 5 در 4 پست

Array
    خانم شیدا شما لطفا این وسط نظر نذار ممنون میشم بزار به دردم برسم من راهنمایی خاستم توهینم نکردم به شما همون پست دیشبت بخون به من پریدی به کیت کت پریدی این چه وضعیه ؟این همه تاپیک به خودم توهین کردی به کیت کت و هر کی اینجا بود خانم محترم شما عقده هات آوردی سر من؟ جنمشو داشتم سه تا مدرک گرفتم به شمام ارتباطی نداره کارهم هست ولی اونی که میخام نیست اینم بدون سال 2014 زن ها فقط کهنه شویی و آشپزی نمی کنند دنیا پیشرفت کرده!پدرمم داره و نداره به شما مربوط نیست من با بقیه میخام مشورت کنم تاپیک من و ببندید انقدر مزاحمت درست نکنید اعصاب من له هست حوصله شما یکی ندارم و خیلی خوشحالم طرز فکرم مثل شما یکی نیست ضمنان اون لینکیم که گذاشتید موضوع من نیست
    ویرایش توسط avaee : پنجشنبه 29 آبان 93 در ساعت 23:02

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط avaee نمایش پست ها
    خانم شیدا شما لطفا این وسط نظر نذار ممنون میشم بزار به دردم برسم من راهنمایی خاستم توهینم نکردم به شما همون پست دیشبت بخون به من پریدی به کیت کت پریدی این چه وضعیه ؟این همه تاپیک به خودم توهین کردی به کیت کت و هر کی اینجا بود خانم محترم شما عقده هات آوردی سر من؟ جنمشو داشتم سه تا مدرک گرفتم به شمام ارتباطی نداره کارهم هست ولی اونی که میخام نیست اینم بدون سال 2014 زن ها فقط کهنه شویی و آشپزی نمی کنند دنیا پیشرفت کرده!پدرمم داره و نداره به شما مربوط نیست من با بقیه میخام مشورت کنم تاپیک من و ببندید انقدر مزاحمت درست نکنید اعصاب من له هست حوصله شما یکی ندارم و خیلی خوشحالم طرز فکرم مثل شما یکی نیست ضمنان اون لینکیم که گذاشتید موضوع من نیست
    با سلام و احترام
    ضمن تقدیر و تشکر از شیدا. گرامی به خاطر سعه صدر و خویشتنداری که از خود در قبال مراجع نشان داده و می دهند. از avaee گرامی هم خواهش می کنم با وجود اینکه تحت فشار هستید. اما سعی کنید که تمرین های خود را از هم اینک شروع کنید.

یعنی:
    1 - مقداری احساس خود را حتی اگر به حق هست کنترل کنید.

2- در پاسخ دهی سریع کمی درنگ کنید.

3 - به این هم فکر کنید حتی اگر پاسخ عضوی به شما تلخ باشد. اما او بدون اینکه شما را بشناسد وقت گذاشته ، انرژی گذاشته و فکر کرده و هر چه به زعم خودش می توانسته است کمکی کند را اینجا آورده است. نه اینکه شما را بشناسد و بخواهد به جنگتان بیاید.(به دیگر سخن اگر راهنمایی به نظر شما کمک کننده نیست عبور کنید و درگیر نشوید.)، این تمرینی هست که بتوانید نظری جز نظر موافق خودتون را بشنوید، درک کنید و شاید بعضی وقتها اساسا راه برون رفت از مشکل باشد.
    چون اینکه تا اینجا اینقدر مشکل داشتید. به خاطر انتخابها و تصمیم و نظراتی هست که داشته اید. گاهی پیش می آید تغییر جهت، و تغییر نظر و انتخاب می تواند راه بدون بن بستی را پیش پایتان بگذارد.

4 - اینکه اینجا نظرات موافق را جذب کنید. یک خلاء در تصمیم گیری به شما می دهد. همان خلائی که کاملا در زندگی شخصی شما با توجه به شرح حالی که دادید مشخص هست.
    یعنی شما از قبل از ازدواج نظراتتان لیست بوده و هنوز هم هست. به هر حال ازدواج یک نفر با یک شی نیست. بلکه یک نفر با یک نفر هست. طبیعی هست آن نفر هم عقاید، نظرات، احساس ، رفتار و نگرش دارد. و طبیعی هست که هیج کس با یک شی درگیر نمی شود و اختلاف پیدا نمی کند. ما اختلاف بین دو نفر داریم.
    پس طبیعی هست علیرغم اینکه شما کاملا خواسته های خود را می دانید و اصرار دارید. همسرتان هم چنین باشد. و حتما همانطور که او اشتباهات فاحشی دارد که گفتید، شما هم حتما بی نقص نیستید.
    یافتن نقص های خودتان هم می تواند در برون رفت از ا ین اوضاع کمک کننده باشد.
    یعنی صرفا تمرکز بر مشکلات همسرتان کمک کننده نیست.

5 - فرض کردن نیت خوب برای رفتار دیگران، موجب کنترل خشم و تعامل بهتر می شود. اما برجسب زدن منفی به رفتار دیگران کار را سخت می کند.
    شوهر شما ضعفهای بشدت بزرگی دارد. اما آسیب شما صرفا از این ضعف ها نیست که اگر می بود به احتمال قوی زندگی شما قابل بازسازی بود. لیکن کنار این ضعفها و مشکلات همسرتان، شما برچسب هایی بر رفتار او و خانواده اش می زنید که مانع ارتباط با واقعیت شوهر و خانواده اش می شود.

6 - دقت کنید تاپیکتون به چالش و جنجال و مسائل حاشیه ای کشیده نشود. و مدیریت کنید. چون در همدردی تاپیک های چالشی قفل می شود.

با تشکر

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

3. 17 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 01 آذر 93), khaleghezey (جمعه 30 آبان 93), m.reza91 (جمعه 30 آبان 93), meinoush (جمعه 30 آبان 93), paiize (شنبه 01 آذر 93), paniz93 (جمعه 30 آبان 93), فرشته مهربان (جمعه 30 آبان 93), گوش ماهی (شنبه 01 آذر 93), واحد (شنبه 01 آذر 93), هم آوا (یکشنبه 02 آذر 93), آویژه (جمعه 30 آبان 93), آزرم (جمعه 30 آبان 93), دختر بیخیال (جمعه 30 آبان 93), رزا (جمعه 30 آبان 93), شیدا. (جمعه 30 آبان 93), شمیم الزهرا (جمعه 30 آبان 93), عشق آفرین (سه شنبه 09 آذر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)