به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 72
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    مایده عزیر من با love less کاملا موافقم.....الان دوره فن بلد بودن...من دو زار برای مدرکی که ماشالا دست همه هست ارزش قایل نیستم.....فقط باید یه فنی بلد باشی که دیگران بهت نیاز داشته باشن.....دقت کردی ارایشگرها ما خانوم هارو چقدر معطل میکنند و کلی هم پول میگیرن ازمون تازه ازشون ممنون هم هستیم.چون کاری بلدن که دیگران بهشون نیاز دارم و ممکنه دیپلم هم نداشته باشن.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط maedeh120 نمایش پست ها
    love less عزیز ممنونم از نظرت میخوام دوره بگذرونم اما اصلا وقتش رو ندارم اصلا .... همینطوریش به هیچی نمیرسم ....
    سوگند جان خیلی ممنونم اما آینده هیچ کدوم از ما ها مشخص نیست من الان به مشکل خوردم ... فعلا واسه اینده هیچ فکری ندارم فقط نگرانم که میخواد چی بشه ... الان نمیدونم باید چه راهی رو برم چیکار کنم ...
    مایده ببین می خوای الان که شرایط روحیت اورژانسیه من عضویتت فعال کنم حالا بعدا تو مال من اوکی کن....یا اصلا نکن مهم اینکه اگه الان تالتر برات خوب و لازمه بتونی بیای.

2. 3 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), maedeh120 (سه شنبه 27 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 بهمن 93 [ 12:22]
    سطح
    29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registeredSocial
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    خیلی ممنونم از آیدای عزیز و کیت کت جان
    کیت کت جان عزیز خیلی ممنون اما تا 3 دیگه حقوق میگیرم و پرداخت میکنم خیل یممنون از محبتت

ما به خاطر اینکه مادرم خیلی برای خانوادش دلسوزی کرد الن به اینجا رسیدیم وگرنه میتونستیم خیلی بهتر باشیم از ایم میسوزم کسایی که اونهمه بهشون کمک کنیم الام به روی خودشونم نمیارن ....
    این روزا خیل یسخت داره میگذره ... مشکلات مالی به یه طرف مشکلات دیگه هم یک طرف هم مشکلات روحی ...
    دلمم برای مادرم میسوزه و این هم منو بیشتر عذاب میده نمیتونم مادرمو ببینم که از لحاظ احساسی هیچ کس نیست که همراهیش کنه باز خود من اول راهم و حالا یه روزی ازدواج میکنم اما مادرم چی .... خیلی سخته وقتی غمگینی رو تو چشمای مادرت حس کنی ....
    توی این کارم خیل یتنش دارم ... به دانشگاهمم نمیرسم تا عید اینجا میمونم بعد عید کارم رو عوض میکنم ..
    میخوام برم دادگاه درخواست افزایش نفقه بدم حداقلش بزارم 100 هزار تومن ...
    حالا من اینهمه حرف از ازدواج میزنم اما واقعا شرایطم ایجاب نمیکنه ...حتی برای خرید یه حلقه ... یکی از دلایل ازدواجم حمایت مالی بود ...
    از همه مردم بیزار شدم حس میکنم هیچ کسی تو دنیا به دردم نمیخوره منی که هر روز با دوستام بودم الان حتی یه تماس هم باهاشون ندارم ... میخوام تنهای تنها باشم
    هرکس بخواهد کاری را انجام دهد
    "راهش را پیدا میکن "
    هرکس نخواهد کاری را انجام دهد
    "بهانه اش را"

4. 4 کاربر از پست مفید maedeh120 تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), khaleghezey (چهارشنبه 28 آبان 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    میخوام برم دادگاه درخواست افزایش نفقه بدم حداقلش بزارم 100 هزار تومن ...
    در این مورد یه توضیحی میدی من یکم گیج شدم!!!

در مورد شرایط مالی والا خیلی ناشکری تو دختر من نمیدونم چرا اینهمه بخودت داری سخت میگیری من گفتم آی چه خبره چی شده برو خدا را شکر کن از پس پرداخت وام برمیاین و شما و مادرت بدون پشتیبانی دارین زندگیتان را میچرخانید.نوشتی ماهی 650 درامده خیلی خوبه برای یه خانوم توی سن شما و با مدرک تحصیلی شما اینقدر جربزه داشته خودشو بکشه اینجوری بالا

توی فامیلهای نزدیک لیسانسه هاش الان دارن میرن پیش دبستانی و مهد و کارهای منشی گری چرا راه دور بریم خانوم خودم فوق لیسانس فیزیک داره حقوقش به اندازه شما نیست(البته خیلی هم شاگرد خصوصی نمیگیره)فقط میتونم بگم دختری که با این سن کم با این شرایط خودشو اینجوری توانسته بالا بکشه حتما لیاقتشو داشته و توانایی زیادی داره.

برای دلداری دادن ننوشتم مطالب بالا را بلکه واقعا اعتقاد اصلیمه برای ازدواجم عجله نکن دختر فعالی هستی ایشالله بموقعش یه شوهر خوبم نصیب شما میشه و ایشالله نصیب همه دخترا بشه

در مورد موقعیتی که درش قرار داری و میگی بقیه بهترن والا خود من خانومم خواستگار از من موقعیت بهتر تا دلت بخواد داشت ولی ما دوتایی قسمت هم بودیم.اولین جایی هم که رفتم خونه خانومم بود الان خیلی از زندگیم و همسرم و دخترم و خانوادش راضی هستم
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

6. 6 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), maedeh120 (چهارشنبه 28 آبان 93), Pooh (سه شنبه 04 آذر 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), واحد (چهارشنبه 28 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    مائده تو تاپیک خاستگاری گفته بودی ولخرجی،فکر نمی کنی مشکلات مالیت به خاطر

همین باشه؟

8. 5 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), maedeh120 (چهارشنبه 28 آبان 93), mehdi1392 (پنجشنبه 29 آبان 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    درود عزیزم

قدر خودت رو بدون.همین که تو این جامعه مستقلی و از عهده خودت برمیای خیلی باارزشه.شرایط کاریت هم به مرور زمان و با بیشتر شدن سابقه کارت ایشالا بهتر میشه.

نمیخوام فقط دلداریت بدم،ولی تو خیلی از خانواده ها پدر لزوما حمایت کننده نیست.

میدونم اینکه حس میکنی تنهایی باید بار مشکلات رو به دوش بکشی سخته.ولی من خیلی ها رو دیدم که با وجود داشتن پدر ترجیح میدن مستقل باشن و از پدرشون

کمک نخوان.حالا به خاطر رابطه نه چندان خوب و مشکلاتی که توی خیلی از خانواده ها هست.

به نظر من تو نسبت به همسن های خودت و دوستات که شاید خیلی از چیزها رو راحت به دست میارن جلوتری.

باور کن شعار نمیدم.دخترهایی که از همه لحاظ وابسته خانواده هستن و برای هیچ چیز سختی نکشیدن،هیچ وقت پختگی و عمق شخصیت دخترهایی مثل تو رو ندارن.

من مطمئنم تو با توجه به درک بالات ازدواج خوبی هم خواهی داشت.

باور کن شادیها و لذت هایی تو زندگی هست که لزوما با پول به دست نمیاد.رابطت رو با دوستات بیشتر کن.یکی از بهترین لذتها برای ما دخترها بودن با دوستها و گفتن

و خندیدن با اونهاست.

لزومی هم نداره خودت رو از لحاظ مالی و شرایط با اونا مقایسه کنی.

خوب شرایط اونها متفاوته.ولی روی این تفاوتها تمرکز نکن.نزار این فکرها فرسودت کنه.

تمرکزت رو روی شرایط فعلی خودت و کارهایی که برای بهبود شرایط میتونی انجام بدی بزار.

عصبانیت و نفرت از پدر و مقایسه خودت با دیگران(تو از شرایط واقعی زندگی بقیه خبر نداری)و نگرانی بابت آینده فقط انرژیتو تحلیل می بره و باعث میشه نتونی اون جور

که باید برنامه ریزی برای زندگیت داشته باشی.

باارزش ترین سرمایه تو جوونیته عزیزم.قدرشو بدون.و مادرت.همین که مادرت کنارته خیلی خیلی باارزشه.میدونی خیلی ها حسرت یه لحظه بودن با مادرشون رو دارن؟

همیشه شاد و موفق باشی عزیزم.

10. 6 کاربر از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), khaleghezey (چهارشنبه 28 آبان 93), maedeh120 (چهارشنبه 28 آبان 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 28 آبان 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    مائده جان سلام با اینکه درامد همسرم بد نیست ولی به دلیل شرایط خاصی که داریم کل در امدمون هزینه میشه . اول برج که میشه و کل در امدمون هزینه میشه و دست خالی میمونیم . فقط میگم خدایا خودت ضامن روزی هستی و میدونم که میرسونی . حتما هم میرسونه . اینها رو گفتم که بدونی شما تنها نیستی و خیلیها در فشار اقتصادی قرار دارند . در این چند سالی که در فشار شدید مالی قرار داریم سعی کردیم با قناعت مدیریت کنیم . به بالاتر از خود نگاه نکنیم تا حسرت نداشته ها رو نخوریم . کاری کردیم که حتی نزدیکترین کسانمان هم در جریان زندگیمون قرار نگیرند . اینم میگذره و خدا بزرگه . راستی مائده جان هوای مادرت رو خیلی نگه دار . میتونم درک کنم چقدر زجر کشیده تا شما رو بزرگ کنه . اینو فقط وقتی میتونی درک کنی که به سن اون رسیده باشی . اون موقع شاید دیر شده باشه الان قدرش رو بدون .

12. 9 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), khaleghezey (پنجشنبه 29 آبان 93), maedeh120 (چهارشنبه 28 آبان 93), Pooh (سه شنبه 04 آذر 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 28 آبان 93), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 29 آبان 93), کیت کت (پنجشنبه 29 آبان 93), آنیتا123 (چهارشنبه 28 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    مایده؟
    خدایی از منم بی زاری؟؟؟؟؟
    گناه دارم!
    دوست خوبم الان اکثر مردم دارن درد میکشن..شرایط سخت شده...هم اقتصادی هم انسانی....
    خوبه که میای و حرف هات میزنی.راستی میدونستی 24% از خانوار های ایران حتی یه فرد شاغل ندارن.
    پشت خونه ما یه خونست که خانوم های بی سرپرست جمع شدن اجاره کردن و سبزی خانوهای بالا شهر پاک میکنند و میشورن.....امروز ازشون پرسیدم گفتن ماهی 200 به هر کدوم میرسه!
    مایده جونم!200!!!!از صبح دستشون تو اب و گله....
    مایده...... .........شخصا از خودم خجالت میکشم.توام ناراحتی نکن تورو خدا.

14. 4 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), khaleghezey (پنجشنبه 29 آبان 93), maedeh120 (پنجشنبه 29 آبان 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 بهمن 93 [ 12:22]
    سطح
    29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registeredSocial
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    فرهنگ 27;362176]مائده تو تاپیک خاستگاری گفته بودی ولخرجی،فکر نمی کنی مشکلات مالیت به خاطر

همین باشه؟[/quote]

درسته فرهنگ جان کمی ولخرجی میکنم که اون هم دلیل خاص خودش رو داره ... مثلا تو این دوران نمیخواستم که خواستگارم بدونه من مشکلات مالی زیادی دارم خرج میکردم تا هم بدونه که اگر فردا باهاش ازدواج کردم خواستم چیزی بخره نگه تو خونه خودتون مثلا مانتو 50 هزاری میخریدی الان 200 هزاری میخوای ... و اینکه فکر کنه ما یه خانواده متوسط هستیم گرچه ماه پشت ابر نمیمونه ....
    انیتا جان درسته ادم پخته تر میشه نسبت به مشکلات مقاوم تر میشه اونایی هم که میگی وضع پدر خوبه و میخوان مستقل بشن برای پول تو جیبیشون برای تفریح و خرید بیشتر مستتقل میشن اما فکر اسوده ای دارن از هر لحاظی ...
    وجود یک مرد به جز عوامل مالی پشتوانه و امنیت بیشتری رو برای خانواده رقم میزنه ..
    ما به اندازه خورد و خوراک و پوشش داریم خداروشکر ... اما من بحثم اینه حسرت خیلی چیزا تو دلمه ...اینکه الان خیلی علایق دارم تو زندگیم و به هیچ کدومش دسترسی ندارم ... و اینکه کسایی که مستاجر هستن حرف من رو بهتر متوجه میشن که هرسال نگرانی ادم به چه صورت ...
    من حاضرم از صبح تا شب کار کنم که بتونم یه مقدار پول پس انداز کنم اما هرچی فکر میکنم نمیشه نمیدونم از چه راهی باید اقدام کنم که هزینه کمتری رو برای اول کار بخواد ...
    خاله قزی جان این مبالغی که من گفتم تو شهر ما جز رده زیر صفر حساب میشه ... بحث نفقه هم که پدرم الان 11سال داره ماهی 60هزار تومن پرداخت میکنه که به هیچ جا نمیرسه تا چند وقت دیگه میرم و مبلغ اون رو افزایش میدم ...
    مرسی واحد جان بابت راهنماییت ... تو این دوره زمونه دخل و خرج اصلا باهم نمیخونه ... زندگی کردن خیلی سخت شده ...
    کیت کت جان شما دوستایی هستین که به من کمک میکنید چرا دوستون نداشته باشم؟؟؟؟
    راستی بهم پیشنهاد شده که برم توی کار کاشت ناخن میگن درآمدش خیلی خوبه اما یه جا هست گفتن خیلی خیلی خوبه منم دیدم کارش رو اما خییییییییییلی زیاد هزینه آموزش میگیره گفته 2 م تومن نمیدونم باید چیکار کنم ...
    اما میگن درامدش خیلی خوبه ...
    خودمم دوست دارم اما 2 م چطوری جور کنم موندم...

- - - Updated - - -

فرهنگ 27;362176]مائده تو تاپیک خاستگاری گفته بودی ولخرجی،فکر نمی کنی مشکلات مالیت به خاطر

همین باشه؟[/QUOTE]

درسته فرهنگ جان کمی ولخرجی میکنم که اون هم دلیل خاص خودش رو داره ... مثلا تو این دوران نمیخواستم که خواستگارم بدونه من مشکلات مالی زیادی دارم خرج میکردم تا هم بدونه که اگر فردا باهاش ازدواج کردم خواستم چیزی بخره نگه تو خونه خودتون مثلا مانتو 50 هزاری میخریدی الان 200 هزاری میخوای ... و اینکه فکر کنه ما یه خانواده متوسط هستیم گرچه ماه پشت ابر نمیمونه ....
    انیتا جان درسته ادم پخته تر میشه نسبت به مشکلات مقاوم تر میشه اونایی هم که میگی وضع پدر خوبه و میخوان مستقل بشن برای پول تو جیبیشون برای تفریح و خرید بیشتر مستتقل میشن اما فکر اسوده ای دارن از هر لحاظی ...
    وجود یک مرد به جز عوامل مالی پشتوانه و امنیت بیشتری رو برای خانواده رقم میزنه ..
    ما به اندازه خورد و خوراک و پوشش داریم خداروشکر ... اما من بحثم اینه حسرت خیلی چیزا تو دلمه ...اینکه الان خیلی علایق دارم تو زندگیم و به هیچ کدومش دسترسی ندارم ... و اینکه کسایی که مستاجر هستن حرف من رو بهتر متوجه میشن که هرسال نگرانی ادم به چه صورت ...
    من حاضرم از صبح تا شب کار کنم که بتونم یه مقدار پول پس انداز کنم اما هرچی فکر میکنم نمیشه نمیدونم از چه راهی باید اقدام کنم که هزینه کمتری رو برای اول کار بخواد ...
    خاله قزی جان این مبالغی که من گفتم تو شهر ما جز رده زیر صفر حساب میشه ... بحث نفقه هم که پدرم الان 11سال داره ماهی 60هزار تومن پرداخت میکنه که به هیچ جا نمیرسه تا چند وقت دیگه میرم و مبلغ اون رو افزایش میدم ...
    مرسی واحد جان بابت راهنماییت ... تو این دوره زمونه دخل و خرج اصلا باهم نمیخونه ... زندگی کردن خیلی سخت شده ...
    کیت کت جان شما دوستایی هستین که به من کمک میکنید چرا دوستون نداشته باشم؟؟؟؟
    راستی بهم پیشنهاد شده که برم توی کار کاشت ناخن میگن درآمدش خیلی خوبه اما یه جا هست گفتن خیلی خیلی خوبه منم دیدم کارش رو اما خییییییییییلی زیاد هزینه آموزش میگیره گفته 2 م تومن نمیدونم باید چیکار کنم ...
    اما میگن درامدش خیلی خوبه ...
    خودمم دوست دارم اما 2 م چطوری جور کنم موندم...
    هرکس بخواهد کاری را انجام دهد
    "راهش را پیدا میکن "
    هرکس نخواهد کاری را انجام دهد
    "بهانه اش را"

16. کاربر روبرو از پست مفید maedeh120 تشکرکرده است .

ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    2 میلیون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه میخواد چکار کنه ؟ برای چسبوندن یه تکه پلاستیک روی ناخن ؟ عزیزم گول این تبلیغات رو نخور .

18. 7 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 29 آبان 93), ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), khaleghezey (پنجشنبه 29 آبان 93), maedeh120 (پنجشنبه 29 آبان 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 29 آبان 93), اثر راشومون (پنجشنبه 29 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مرداد 95 [ 15:24]
    سطح
    39
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 73.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    94

تشکرشده 539 در 149 پست

Array
    سلام مائده عزیز
    دختر خوب شرایطتت سخته این کاملا مشخصه... اما مشکل ما آدما اینه که همیشه چیزایی که نداریمو میخوایم و چیزایی که داریمو نمیبینیم... من خودمم همینطورم...در واقع به هر سطحی که برسیم باز یه چیز دیگه میخوایم... اما آرامش و رضایت تو همین چیزاست... شما الان فکر میکنی که کسایی که پدرشون هست خیالشون راحته... اره راحته اما واقعا فکر نکن این دغدغه های شمارو ندارن... خیلی خوبه میخوای ناخن یاد بگیری اره هزینه های یادگیریش زیاده اما اگر علاقه داشته باشی و خلاقیت چرا بد باشه خیلی هم خوبه... اما چند جا بپرس آموزش مناسبترش حتما پیدا میشه.... راستی تو سایتای تخفیفان یا نت برگ هم سر بزن گاهی من دیدیم با تخفیف نوشته که این جور کارارو آموزش میدن...
    حسرت چیزی نذار تو دلت بمونهههه باعث میشه به هر چی هم رسیدی باز برات لذت بخش نباشه... دوست خوبم احتیاجی نیست که پیش خواستگارت بخوای غیر چیزی که هستی نشون بدی... کسی که شما رو بخواد همه جوره میخواد و تلاششو واسه خوشحالیت میکنه... من بازم بهت میگم راهتو پیدا کن که خوشحال باشی... حالا یا با افزایش درامدت یا هر راهی که فکر میکنی درسته...دوستاتم نذار کنار و اطرافتو خالی نکن ادم وقتی احساسات درونشو بیرون بریزه مخصوصا خانوما خیلی راحت تر میشه...

20. 6 کاربر از پست مفید ida bahrami تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 29 آبان 93), ali -guilan (سه شنبه 11 آذر 93), khaleghezey (پنجشنبه 29 آبان 93), maedeh120 (پنجشنبه 29 آبان 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 29 آبان 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 آبان 93)

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)