میخوام برم دادگاه درخواست افزایش نفقه بدم حداقلش بزارم 100 هزار تومن ...
در این مورد یه توضیحی میدی من یکم گیج شدم!!!
در مورد شرایط مالی والا خیلی ناشکری تو دختر من نمیدونم چرا اینهمه بخودت داری سخت میگیری من گفتم آی چه خبره چی شده برو خدا را شکر کن از پس پرداخت وام برمیاین و شما و مادرت بدون پشتیبانی دارین زندگیتان را میچرخانید.نوشتی ماهی 650 درامده خیلی خوبه برای یه خانوم توی سن شما و با مدرک تحصیلی شما اینقدر جربزه داشته خودشو بکشه اینجوری بالا 
توی فامیلهای نزدیک لیسانسه هاش الان دارن میرن پیش دبستانی و مهد و کارهای منشی گری چرا راه دور بریم خانوم خودم فوق لیسانس فیزیک داره حقوقش به اندازه شما نیست(البته خیلی هم شاگرد خصوصی نمیگیره)فقط میتونم بگم دختری که با این سن کم با این شرایط خودشو اینجوری توانسته بالا بکشه حتما لیاقتشو داشته و توانایی زیادی داره.
برای دلداری دادن ننوشتم مطالب بالا را بلکه واقعا اعتقاد اصلیمه برای ازدواجم عجله نکن دختر فعالی هستی ایشالله بموقعش یه شوهر خوبم نصیب شما میشه و ایشالله نصیب همه دخترا بشه
در مورد موقعیتی که درش قرار داری و میگی بقیه بهترن والا خود من خانومم خواستگار از من موقعیت بهتر تا دلت بخواد داشت ولی ما دوتایی قسمت هم بودیم.اولین جایی هم که رفتم خونه خانومم بود الان خیلی از زندگیم و همسرم و دخترم و خانوادش راضی هستم
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)