به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 369

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام دوستان
    حالتون چطوره؟

شاید چند ماهه دلم میخواد بیام اینجا پست بذارم ولی راستش نمیدونم حالم چه شکلیه!؟

قبلا خیلی بد بود خیلی، یه چیزی در حد منفی بینهایت، ولی الان حالم مبهمه، نمیتونم بفهمم وضعیت چیه؟ یه وقتایی خوب، یه وقتایی غمگین، بعضی وقتا سرگردون، انگار تویه خَلَاء باشم، حتی نمیدونم الان باید چی بنویسم.
    الان تویه روزمره هام اتفاقایی میافته که دیگه برام اهمیتی ندارن درحالی که قبلا ذهنم خیلی درگیرشون میشد اعصاب خوردی، ناراحتی، بدتر از همه خودخوری، الان راحت از کنارشون میگذرم! حس خوبیه فیلتر کردن پالسای منفی، برای همینه که بعضی وقتا از بعضی مراجعین درخواست میکنم اینقدر گیر به اطرافشون ندن به خصوص خانواده ی شوهر!!!!!! چی می خواد بشه مثلا!؟ ؛ این خودش یه پیشرفت میتونه باشه ولی الان متوجه چیزایی شدم که میدونم خیلی مهم اند که اون نویزهای مزاحم، قبلا نمیذاشتند ببینمشون، ولش کنید اصن؛ خلاصه وقت ِ زیادی حروم کردم و باید خیلی جبران کنم. خب این یکم آدمو نگران میکنه.
    میتونم بگم سرگردان هستم تکلیفم با خودم مشخص نیست هنوز. شاید این توصیف نزدیکی باشه.

ببخشین اگه نوشته هام گُنگه!

ولی دیشب یه اتفاق جالبی افتاد! تویه تاکسی بودم ، یه مسافر سوار شد که یه دست نداشت، وقتی پیاده شد راننده تاکسیه مدام خدا رو شکر میکرد ، یاد عبارتی افتادم که یکی دو هفته پیش یکی از دوستان تعریف کرده بود و نقل از پسر فلجی بود که خدا رو شاکر بود ازین که هر کس اونو میبینه خدا رو شکر میکنه! نمیدونم کدومشون باید خدا رو بیشتر شکر کنند!!!!؟ شاید اونی که دست نداشت.

بدرود.
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

ویرایش توسط m.reza91 : یکشنبه 25 آبان 93 در ساعت 23:21

2. 10 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

parsa1400 (دوشنبه 26 آبان 93), terme00 (پنجشنبه 29 آبان 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 25 آبان 93), مسافر زمان (دوشنبه 26 آبان 93), تیام (دوشنبه 26 آبان 93), دختر بیخیال (جمعه 30 آبان 93), سوده 82 (سه شنبه 27 آبان 93), شیدا. (جمعه 30 آبان 93), عشق آفرین (دوشنبه 26 آبان 93), صبا_2009 (دوشنبه 26 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)