سلام پو عزیزم
تو یه تاپیک راجب همین مورد عکس دادن به خواستگار ،نظر مدیر همدردی بر "ندادن عکس" بود. حالا اگه تاپیکش رو پیدا کردم میذارم لینکش رو..
ولی معمولا آقاپسرها (و همچنین دخترخانما) یه معیارهای ظاهری دارن. یکی میگه اصلا از مرد یا زن روشن یا تیره قدبلند یا کوتا ،چاق یا لاغر، بور یا مشکی یا..... خوشم نمیاد...
سلیقه ها متفاوته ،
با دیدن عکس شاید یه کلیتی دستشون بیاد ولی باز هم همونطور که هممون میدونیم خیلی با دیدن حضوری فرق میکنه
من فکر میکنم اونا میخوان اون کلیت رو ببینن اول، که بدونن شما اونطور که بدشون میاد نیستید (عزیزم قصد جسارت ندارم)
که اینجوری به نظر من میتونستن از واسطه که شما رو دیده بپرسن یه کلیتی، نیازی به عکس نیست خیلی
ولی اینکه راهشون دوره، بله این مشکلات رو هم داره، تازه اگر وصلت انجام بشه تازه شروع رفت و آمدهاست!! 8 ساعت رو باید هر هفته برن و بیان!
شما اگه احساس خوبی نداری،واسطه باید بهشون بگن که اونا اینطور رسمی ندارن و حتی ممکنه باعث ناراحتیشون هم بشه ، بهتره که این موضوع رو بهشون نگیم (یعنی اگه هنوز بهشون نگفته که به شما گفته جریان عکسو)
اگرم میدونن،بهشون واقعیت رو بگه. بگه دخترخانم احساس خوبی نداره از دادن عکسش...
خب پسر هم باید یه زحمتی بکشه و بیاد دیدن حضوری
چون نمیشه شما هم کاری رو انجام بدی که باب میلت نیست،پس انجام نده و خودت رو اذیت نکن
البته بعضی دخترخانم ها مشکلی ندارن، خب اونا میتونن با رضایت خودشون این کارو انجام بدن، مهم اینه که آدم در نهایت اگه انتخاب نشد احساس بدی پیدا نکنه... حالا هر کس یه طرز فکری داره با توجه به همون اینجا هم یه تصمیم میگیره
انشاله هر چی خیر هست واست پیش بیاد عزیزم
خواندن تاپیک زیر را هم توصیه می کنم
ایا عکسم را بدهم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)