سلام بچه ها.
امیدوارم حالتون همیشه خوب باشه و مثل الانِ من نباشید.
خیلی حالم گرفته است. دلم هم خیلی گرفته. مثلاً امروز جمعه اس و افراد خانواده باید دور هم جمع باشن. ولی من تو خونه تنهام.
همسرم سر یه مسالهء خیلی مسخره که واقعاً جا نداشت حتی ازش ناراحت بشه، قهر کرد رفت خونه مامانش دخترم رو هم با خودش برد.حرفای منم تاثیری نداشت. هرچی گفتم من تنها بمونم؟ چیزی که تو ازش ناراحت شدی اصلاٌ تقصیر من نیست، یکی دیگه یه چیزی گفته تو عصبانیتت رو اینجا خالی میکنی، هیچ فایده ای نداشت.
منم میخواستم بزارم برم یه جایی ولی دارم سرما میخورم. حالم خیلی بده. حال روحیم از جسمیم هم بدتره.
هر چی فکر کردم دیدم الان جایی وجود نداره که بتونم برم. فقط دارم دق میکنم. همه اش فکر میکنم الان دخترم از تو اتاقش میاد بیرون و یه چیزی بهم میگه.
مامانی قلب من بدون تو کند میزنه. مامانت خیلی دوستت داره. حالا پشیمونم که صبح نذاشتم بوسم کنی و گفتم ازم سرماخوردگی میگیری. کاش منم یه عالمه بوست کرده بودم. نمی دونستم یکی دو ساعت دیگه ازم دور میشی. کاش آدما اینقدر ظالم نبودن

حرفای منم تاثیری نداشت. هرچی گفتم من تنها بمونم؟ چیزی که تو ازش ناراحت شدی اصلاٌ تقصیر من نیست، یکی دیگه یه چیزی گفته تو عصبانیتت رو اینجا خالی میکنی، هیچ فایده ای نداشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)