به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Hybrid View

  1. #1
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    دوشنبه 23 آذر 94 [ 14:26]
    تاریخ عضویت
    1393-8-12
    نوشته ها
    148
    امتیاز
    357
    سطح
    7
    Points: 357, Level: 7
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    2,438

    تشکرشده 600 در 162 پست

    Rep Power
    53
    Array
    ای خدااااااااااااااااااا من تازه فهمیدم مشکلم چیه

    نمیدونستم بیماری روانیه من اینه

    خیلی خیلی ممنون از بابت این موضوع

    میگم من چرا اینقدر سخت گیرم رو انتخاب همسر !!

    - - - Updated - - -

    فکر کنم تقصیر پدرمه که من کمال گرا شدم ، همش از طفولیت از من همه جا تعریف میکرد ، همش انتظارات رو از من بالا میبرد تمام عمرم سعی میکردم انتظارات پدرم رو براورده کنم
    تو بچگی همیشه پسر خوبه بودم و اصلا از کودکیم لذت نبردم
    همش خونه رو جارو میزدم اونم تو 9 سالگی ! غذا میپختم ، هیچ وقت کار بد انجام نمیدادم که پدرم رو ناامید کنم
    همش از اینکه از من بد بگن میترسیدم ، همش برای اینکه خوب و بهترین باشم تلاش میکردم ، هر وقت میدیدم نمیتونم بهترین باشم افسرده میشدم

    کودک شماره 1، از رشد واقعی و طبیعی خود صرفنظر کرده تا برای دیگران خوشایند باشد. دوران کودکی برای آنها خط خورده است و خیلی زود بالغ می شوند، خیلی زود مسئولیت پذیر می شوند و حتی به دلایلی، سرپرستی خانواده را به عهده می گیرند.

    شاید برایشان شادی آور باشد که ببینند دیگران به خوشگذرانی مشغول هستند اما برای خودشان بسیار دشوار است که با آنها همراهی کنند. همیشه خود را وادار می کنند که منطقی باشند، اینها معتقد هستند زندگی بسیار دشوار است و باید آسایش را کسب کرد و لذت بردن باید به زمانی موکول شود که همه کارهای زندگی انجام شده باشد. آنها تمایلاتشان را مسدود کرده اند و تمام تمرکزشان بر این است که کارهای درستی انجام دهند.

    افراد تیپ یک بجای اینکه به خواسته های واقعی خود توجه کنند، اشتغال ذهنی شدیدی دارند به این که " چه کاری باید انجام داد، چه کاری باید انجام شود"

    هر اشتباه کوچکی برای آنها اهمیت زیادی پیدا می کند: "من باید آنگونه عمل می کردم، او باید آن کار را می کرد" مورد انتقاد قرار گرفتن به شدت برایشان دردناک است، آنها صحبتی نمی کنند، مگر کاملا به درستی آن اعتقاد داشته باشند.

    تمیزی در زندگی آنها نقش مهمی دارد به لباس و ظاهر مناسب اهمیت می دهند. وقت خود را برنامه ریزی می کنند. مسئولیتهای خود را کامل انجام می دهند. وقت شناس و خوش قول هستند. همواره تحت فشار زمان هستند. بسیار سخت کوش، درستکار و شدیدا مستقل هستند. خود را افراد پر انرژی می شناسند . در شرایط خوب، توانایی خوبی برای کار در یک سازمان و مهارتهای شغلی خود را رشد می دهند و در برابر مخالفت ها ایستادگی می کنند. بدون خستگی کار می کنند تا کارشان به انجام برسد.

    بیشتر از همه از خود خشمگین هستند و خشم گناه ریشه ای آنهاست. در مقابل دیگران به عصبانیت خود اعتراف نمی کنند. ممکن است بتوانند زود ببخشند ولی خیلی دیر فراموش می کنند. افراد تیپ یک که به رشد شخصیت رسیده اند اکثرا معلمین و راهنمای توانایی هستند که سعی دارند الگویی خوب و موفق باشند، در تعلیم دیگران، تحقیق و انتقال اطلاعات خیلی خوب عمل می کنند .معلمین اخلاق خوبی هستند.

    عمیق ترین نیاز کمال طلب ها این احساس کنند حتی در عدم کمال، دوست داشته می شوند، برای این افراد، در گذشته، عشق با رفتار خوب همراه بوده است. برای این افراد بسیار اهمیت دارد که نمونه باشند و مورد تمجیدقرار بگیرند و آدمها در موردشان خوب فکر کنند.

    در یک رابطه صمیمی اگر تیپ یک متوجه شود شریک زندگیش قواعد و قوانین را زیر پا می گذارد، عصبانی شده و نمی توانند به عنوان یک فرد خوب به شریکش نگاه کند و مرتبا آن مسئله مورد بحث فرار خواهد گرفت.
    این افراد با تمام وجود عاشق کسی می شوند که به نظر آنها بسیار کامل است و چنانچه ضعفی در او ببینند شروع به غر زدن می کنند ولی اگر طرف مقابل سعی کند تا بهتر شود، او را می بخشند.
    اصن خود زندگیه منه
    میگم چرا همش من افسرده ام
    ویرایش توسط ali -guilan : پنجشنبه 22 آبان 93 در ساعت 19:58

  2. 3 کاربر از پست مفید ali -guilan تشکرکرده اند .

    asal2013 (جمعه 23 آبان 93), Mohammad! (چهارشنبه 24 دی 93), Tanha95 (شنبه 02 دی 96)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. روانشناسی تیپ های شخصیتی نه گانه
    توسط شیدا. در انجمن شخصیت
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: جمعه 24 شهریور 96, 16:19
  2. پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: یکشنبه 15 دی 92, 12:13
  3. وابستگی به پسرهایی با تیپ خاص ازدواجمو تحت تاثیر قرار داده(2)
    توسط بهار.زندگی در انجمن سئوالات ارتباط دختر و پسر
    پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: پنجشنبه 21 اردیبهشت 91, 17:58
  4. وابستگی به پسرهایی با تیپ خاص ازدواجمو تحت تاثیر قرار داده
    توسط بهار.زندگی در انجمن سئوالات ارتباط دختر و پسر
    پاسخ ها: 51
    آخرين نوشته: چهارشنبه 20 اردیبهشت 91, 21:28

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 16:27 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.