سلام
علی اقا من به دلیل مشکلی که دارم خیلی فرصت نیکنم دیگه چیز بنویسم و فقط میخونم.اما مشکل شما را چون منم داشتم (اونم بیش از 7--8 سال) و درمان شد براتون مینویسم.
همینکه پذیرفتید مشکلی به نام وسواس دارید یعنی یک پله را اومدید جلو که الته مهمترین پلست. چون خیلیا قبول نمیکنن و نمیپذیرن که مشکل دارن.
سه گام انجام بده
1-اگه اعتقاد دارید مرتب سوره ناس و ادعیه ای که تو مفاتیح در باب دفع وسواس اومده را بخونید. قوی کردن نیروهای درونی و روحی بسیار در این مشکل کارسازه
2-الان روشهای بسیار پیشرفته ای در روانشناسی برای اینکه طی چند مرحله وسواس را از بین ببرن اومده و انجمن شفای وسواس خیلی کارهای علمی دقیقی کرده. حتما باهاشون مشورت کنید. حذف وسواس الان یک علمه و کاملا تخصصی. پس پیش داوری و پیش باوری را کنار بگذارید و کار را به دست متخصصش بسپارید
3-با روانپزشک هم صحبت کنید. چون داروی فلووکسیتین تجویز میکنه و این دارو با تاثیر روی گیرنده های شیمیایی داخل مغز موجب نرمال شدن پاسخ سیستم عصبی میشه. اون وقت در کنار درمان روانشانس که عادت ذهن را اصلاح میکنه مجموعا باعث درمان کامل میشه.
در مورد خودم وقتی وسواس افتاد رو سراشیبی خوب شدن هی سرعت میگرفت و من دریافتم که شروع اول سخت ترین مرحلست. بعدش وسواس با یک سیر تصاعدی فروکش میکنه که خیلی هم این فرایند لذت بخش و توام با حس رهاییه...
بازم اگه مساله ای داشتید در خدمتم
*به جادوی چشم تو شیدا شدم*
*ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
*من آن قطره بودم که با موج عشق*
*در آغوش مهر تو دریا شدم*
ویرایش توسط کامران : چهارشنبه 21 آبان 93 در ساعت 13:52
علاقه مندی ها (Bookmarks)