دوباره که به پست شما نگاه کردم گفتم در خصوص مراحل طلاق بهتره بیشتر توضیح بدم . توضیحات من رو بخون ولی ملاک اقدام قضایی رو بزار روی مشورت یک وکیل خبره . بعضی وکلا هستن که به تعداد موهای سرشون پرونده دادگاه خانواده داشتن . . .
اما نظرات من :
شوهر شما تلاشش در درجه اول اینه که شما رو بدون مهریه طلاق بده . نوشتی که : شاهد ببرم که 8ماهه منزلرو بدون عذر موجه ترک کرده و تو این مدت نفقه نداده. شما نمیتونی بری دادگاه ادعایی در خصوص گذشته بکنی و حکم طلاق بگیری . اگر ادعا در خصوص گذشته باشه دادگاه حکم میده که شوهر شما فلان قدر نفقه معوق رو بپردازه . ولی نمیگه که چون نداده حالا شما میتونی طلاق بگیری!
ببین موضوع اینه: اگر همین امروز دادگاه شوهر شما رو محکوم به پرداخت نفقه و تهیه مسکن کرد ، بعدش شوهر شما 6 ماه به این حکم بی توجهی کرد ، اونوقت شما حق طلاق پیدا میکنی . ملاک گذشت 6 ماه از محکومیت قضایی شوهر شماست . نه اینکه شما با شاهد بری بگی که 6 ماهه خبری از نفقه و چیزای دیگه نیست . . .
پس کلاً از راه نفقه به نظر من اصلاً نمیتونی طلاق بگیری و وقت خودت رو تلف می کنی و انرژی بزرگی رو از دست میدی . ولی در خصوص ضرب و جرح اگر موفق بشی با ارائه گواهی پزشکی قانونی دادگاه رو قانع کنی ، ممکنه بوسیله عسر و حرج ، دادگاه حکم به طلاق بده . ولی اینکار هم خیلی سخته و من مسیر راحتی رو نمی بینم . پس با وکیل خبره مشورت کن . . .
به نظر من شوهرت اگه بخاد شما رو آزار بده ، میاد دادگاه و میگه اگر زنم رو زدم غلط کردم! میگه دوسش دارم و تعهد میدم که دیگه از گل نازکتر به اون نگم . در این شرایط معمولاً قاضی به این راحتی حکم به طلاق نمیده و نمیتونه بگه که زن در عسر و حرج قرار داره . ولی اگر ضرب و جرح بعد از اون تکرار شد دیگه حکم طلاق رو میشه گرفت . نکته اینجاست که شوهر شما هم خنگ نیست و با هدف آزار رسوندن به شما دیگه شما رو نمیزنه!!!
با شناختی که از شخص شما و از شوهرتون بدست آوردم . اگر در دادگاه شما حکم طلاق رو بدست بیاری و مهریه رو هم تا مرحله قبل از اجرائیه پیش ببری ، موضع شوهرتون تغییرات اساسی میکنه !!!!!!
شوهر شما میبینه که یا باید هم طلاق بده و هم مهریه ، یا اینکه باید شما رو نگه داره . اگر ملاک رو حرف های شما بگیریم ، شما خیلی هم زن بدی نبودی و ایشون در این شرایط تصمیم میگیره که به زندگی با شما ادامه بده!!!!
موارد فوق تجربیات و برداشت های من بود . از نظرات من هم با احتیاط بهره برداری بفرمایید . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)