به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 29 فروردین 95 [ 20:54]
    سطح
    35
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    104

تشکرشده 313 در 129 پست

Array
    دوباره که به پست شما نگاه کردم گفتم در خصوص مراحل طلاق بهتره بیشتر توضیح بدم . توضیحات من رو بخون ولی ملاک اقدام قضایی رو بزار روی مشورت یک وکیل خبره . بعضی وکلا هستن که به تعداد موهای سرشون پرونده دادگاه خانواده داشتن . . .

اما نظرات من :

شوهر شما تلاشش در درجه اول اینه که شما رو بدون مهریه طلاق بده . نوشتی که : شاهد ببرم که 8ماهه منزلرو بدون عذر موجه ترک کرده و تو این مدت نفقه نداده. شما نمیتونی بری دادگاه ادعایی در خصوص گذشته بکنی و حکم طلاق بگیری . اگر ادعا در خصوص گذشته باشه دادگاه حکم میده که شوهر شما فلان قدر نفقه معوق رو بپردازه . ولی نمیگه که چون نداده حالا شما میتونی طلاق بگیری!

ببین موضوع اینه: اگر همین امروز دادگاه شوهر شما رو محکوم به پرداخت نفقه و تهیه مسکن کرد ، بعدش شوهر شما 6 ماه به این حکم بی توجهی کرد ، اونوقت شما حق طلاق پیدا میکنی . ملاک گذشت 6 ماه از محکومیت قضایی شوهر شماست . نه اینکه شما با شاهد بری بگی که 6 ماهه خبری از نفقه و چیزای دیگه نیست . . .

پس کلاً از راه نفقه به نظر من اصلاً نمیتونی طلاق بگیری و وقت خودت رو تلف می کنی و انرژی بزرگی رو از دست میدی . ولی در خصوص ضرب و جرح اگر موفق بشی با ارائه گواهی پزشکی قانونی دادگاه رو قانع کنی ، ممکنه بوسیله عسر و حرج ، دادگاه حکم به طلاق بده . ولی اینکار هم خیلی سخته و من مسیر راحتی رو نمی بینم . پس با وکیل خبره مشورت کن . . .

به نظر من شوهرت اگه بخاد شما رو آزار بده ، میاد دادگاه و میگه اگر زنم رو زدم غلط کردم! میگه دوسش دارم و تعهد میدم که دیگه از گل نازکتر به اون نگم . در این شرایط معمولاً قاضی به این راحتی حکم به طلاق نمیده و نمیتونه بگه که زن در عسر و حرج قرار داره . ولی اگر ضرب و جرح بعد از اون تکرار شد دیگه حکم طلاق رو میشه گرفت . نکته اینجاست که شوهر شما هم خنگ نیست و با هدف آزار رسوندن به شما دیگه شما رو نمیزنه!!!

با شناختی که از شخص شما و از شوهرتون بدست آوردم . اگر در دادگاه شما حکم طلاق رو بدست بیاری و مهریه رو هم تا مرحله قبل از اجرائیه پیش ببری ، موضع شوهرتون تغییرات اساسی میکنه !!!!!!

شوهر شما میبینه که یا باید هم طلاق بده و هم مهریه ، یا اینکه باید شما رو نگه داره . اگر ملاک رو حرف های شما بگیریم ، شما خیلی هم زن بدی نبودی و ایشون در این شرایط تصمیم میگیره که به زندگی با شما ادامه بده!!!!

موارد فوق تجربیات و برداشت های من بود . از نظرات من هم با احتیاط بهره برداری بفرمایید . . .

2. 3 کاربر از پست مفید بهزاد10 تشکرکرده اند .

maryam240 (پنجشنبه 06 آذر 93), نرگس65 (یکشنبه 25 آبان 93), رزا (دوشنبه 19 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)