به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 29 فروردین 95 [ 20:54]
    سطح
    35
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    104

تشکرشده 313 در 129 پست

Array
    دوست عزیز

همونطور که شاید متوجه شده باشی ، کاربران زیادی اصرار دارن که من کسی رو راهنمایی نکنم و حتی پرخاش می کنن. حتی مدیر تالار به من تذکر داده که اگه به راهنمایی کردن ادامه بدم ، حساب کاربری من مسدود میشه . ولی من تا زمانی که مسدود نشدم و به خاطر تمایل درونی به کمک به همنوع ، کارم رو ادامه میدم . . .

شوهر شما نمونه یک «مسلمان زاده» بی فکر هست . ببینید! 80 درصد و شاید بیش از 80 درصد از مسلمانان ایران ، واقعاً مسلمان نیستن و حتی 1 مرتبه معنی قرآن رو نخوندن. فقط به دلیل اینکه پدرشون مسلمان بوده ، در شناسنامه اونها هم درج شده که مسلمان هستن . اسلام اینها عمق نداره و پوچ هست . . .

شوهر شما رفته و برای طلاق استخاره کرده ، من دیگه تا آخرش رو خوندم . انسانی بی فکر که از دین بجز پوسته پوشالی درکی نداره . دین این نوع افراد منافع مادی اونهاست . . .

اگر در کشورهای مسیحی یا یهودی هم بودن باز هم مسیحیان و یهودیانی بودن که دین شون منافع دنیای مادی شون بود . اگر پدرشون بت پرست بود ، اونها هم بت پرستان متعصبی میشدن . در کل این افراد دین ندارن و فقط کوته فکری و منافع مادی دارن . . .

در خصوص دخالت های خانوادت :

شما شخصیت مستقلی داری و فرد عاقلی هستی. این رو به وضوح از نوشته های شما میشه فهمید . خانواده شما نباید پاشون رو از مشاوره دادن فراتر بزارن و البته شما هم کسی نیستی که بتونن مجبورش کنن!!!! حالا بهتره بدونی که دلیل رفتارشون اینه : اونها بیشتر از خود شما در رنج هستن و میخان که سر شوهرتون رو قطع کنن!!! پس شروع کردن به مداخله افراطی و احساساتی شدن . . .

در خصوص طلاق :

در پست های قبلی نظرم رو گفتم . با توجه به شرایط به نظر من شما میتونید «طلاق مع المهر» بگیرید و نیازی نیست که حتماً اول شوهرتون دادخواست بده . البته قبل از ارائه دادخواست طلاق با یک وکیل خبره مشورت کنید . . .

در خصوص مهریه :

دوست من مهریه اونجور هم که فکر می کنید حق شما نیست!!!!!!! قبلاً هم در این وبسایت گفتم و البته دخترانی از جنس شما به من مکرراً پرخاش کردن . «حق» رو «حضرت حق» (خداوند تبارک و تعالی) تعیین میکنه . مهریه «حق شرعی و اخلاقی» شما نیست . شرعاً مهریه بالا حرام هست و با خشم خدا همراهه . حالا دقیقاً به سوالات زیر پاسخ بدید :

چطور شد که مهریه 350 سکه شد؟ چه کسی شرط کرد؟ آیا داماد میتوانست پرداخت کند و با علم به اینکه روزی باید بدهد شرط را پذیرفت؟

لطفاً عجله نکن! من نمیگم مهریه ات رو ببخشی! بزار در مورد اینکه «حق» چیه و رضایت خدا در چه چیزی هست ، با هم بحث کنیم . من قبلاً در خصوص دادخواست مهریه گفتم که تا صدور حکم قطعی جلو بره ولی گفته بودم که قبل از اجرائیه بیا تا صحبت کنیم . . .

مهریه کلان شبیه به روسوم جاهلیت هست . یک بدهی کلان بدون توجیه بودن داماد بیچاره در خصوص اینکه ممکن است روزی با دادگاه کشی و زندان وصول شود . انتظار دارم که حضرتعالی مثل دخترکان احساساتی با عرایض من برخورد نکنی! اگر تمایل داری روی «حق» شما از اون 350 سکه بیشتر صحبت کنیم . . .
    ویرایش توسط بهزاد10 : یکشنبه 18 آبان 93 در ساعت 16:07

2. کاربر روبرو از پست مفید بهزاد10 تشکرکرده است .

maryam 020 (یکشنبه 18 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)