سلام پینار جان
من وقتی این پست خوندم خیلی شوکه شدم ولی خیلی برات خوشحالم که اومدی در این سایت تایپک گذاشتی و قصدت اینه که مشکل ت رو حل کنی از راه حل های دوستان استفاده کنی
ازته قلبم برات ارزو میکنم که مشکلت حل بشه
پینار جان من پست های که گذاشتی خوندم و نظرم میخوام برات بذارم
دوست خوبم دوره ما مثل الان نبود که... خانواده ها برای ازدواج دخترها تصمیم میگرفتن یا اکثردخترها زود ازدواج میکردن وحق انتخاب مثل الان نبود خیلی محدود بود
دوست خوبم همسرشما اگه چاقه اگه سیگاریه ولی قلبی داره که فقط شما رو میپرسته ودوست داره
وشما خانوم زیبای هستی درست ولی زیبای هم دوره ی داره وقتی پا گذاشتی به سن این زیبایی همیشگی نیست
چه خوبه که زندگی زیبای داشته باشی و قدر زندگیت بدونی ومردی در کنارت باشه که عشق واقعی داره بهت تقدیم میکنه
پینارجان هر مردی که شما انتخاب میکردید ممکنه یک سری نقاط ضعف داشت همسرمن اگه بنظر خودم ودیگران از چهره خوبی برخورداره ولی نقاط ضعف های زیادی داره که بارها برام پیش اومده که با خودم فک کردم کاش زیبای چهره رو ملاک ازدواج م قرار نداده بودم گاهی زیبای چهره با خودش اعتماد به نفس کاذب میاره پینار جان شما هر مردی دیگه هم انتخاب کنین نمیتونه همه چی در کنار هم داشته باشه اگه همسر شما از نظر قیافه باب طبع شما نیست ولی تا الان بهت خیانت کرده ایا؟؟؟ اگه شما فک میکنین مردی که باهاش اشنا شدین و قرار ملاقات گذاشتین از نظر تیپ و قیافه مورد پسند شما هست نمیدونین که وقتی در کنارش باشین میتونه مثل همسر الان تون بهتون علاقمند باشه و تمام توجه ش به شما باشه شاید اون موقع اون شما باشید که از ایشون طالب محبت و علاقه باشید و مشکلاتتون از الان خیلی بیشتر بشه و با توجه به روحیه و احساسات یک زن که خیلی حساس تر از یک مرد هست وقتی یک مرد به همسرخود محبت نکنه و توجه ی نداشته باشه زن خیلی صدمه میبینه و ممکنه افسردگی به سراغش بیاد نمونه های زیادی هستین در این مورد فقط کافیه اطراف خودت نگاه کنی
در یکی از پست هات خوندم نوشته بودی خانم دوست همسرتان به همسر شما گفته به خانمت انقدر محبت نکن لوسش کردی میبینی پینار جان حتی این خانم با این حرف حسادت کرده به شما که همسرتون انقدر به شما محبت میکنه و واقعا بهتون علاقه داره
توی این سایت اگه فقط یک چرخی بزنی و برخی از تایپک ها رو بخونی متوجه میشی که خیلی از خانمها از اینکه همسرشون بهشون توجه نداره یا بهشون خیانت شده و.....
عزیزم قدر زندگیت بدون داری اشتباه میکنی و نیاز واقعی به یک مشاوره داری که بتونه کارشناسانه بهت کمک کنه نظرهای من شاید کارشناسانه نباشه ولی حرف دلم برات زدم اخه دلم نیومد که برات پست نذارم
پینار جان اما در مورد پسرت
میدونستی بزرگترین عشق بنده به خدا بعد از اون عشق مادر به فرزند هست خداوند فقط ذره ی عشق و محبت خودش گذاشته توی دل یک مادر پسر شما الان بهتون خیلی نیاز داره توی سنی هست که شما باید باهاش رابطه صمیمی و دوستانه داشته باشی و اینو بدون پسر شرایطش طوریه که اگه به شما اعتماد نکنه و دوست نباشه توی جامع میتونه به هرکسی به راحتی اعتماد کنه و به خیلی از کارهای خدا نکرده مثل اعتیاد دست بزنه نمیخوام نگرانتون کنم فقط میخوام بهتون یک تلنگر بزنم
شما اگه به پسرت و همسرت محبت کنی دریچه های شادی و زیبایی برای زندگیت باز میشه میتونی از زندگی در کنار همسری که شما رو فقط بخاطر خودتون میخواد و پسری که ذره ی از وجود شماست میتونی لذت ببری
عزیزم شما باید و حتما به مشاوره حضوری مراجعه کنی چون خیلی کاملا بی طرف میتونه مشکلات شما و همسرتون بهتون بگه امیدوارم مشکلت حل شه و در همین تایپک بیای خبر بدی که اوضاعات خوب و رو به راه شده
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)