باسلام
من از اسمم پیداست، یک دختر هستم.
تقریبا در شرایط مشابهی عکس قرار گرفته بودم.
به شخصه اصلا برام مهم نبود و نیست که یکی از اعضای خانواده خواستگارم بیمار ی ناعلاجی داشته!
لحظه ای به حرف مردم توجه نکردم.
من هرکار هم در زندگیم بکنم بازم مردم حرفی برای گفتن خواهند داشت.
الان ماهم هرچی اینجا بشما بگوییم بازم فرقی نداره، وقتی حرف مردم تا این حد براتون مهم هست، پس مطمعن باشین این دختر در خانواده شما خوشبخت نخواهد شد.
تنها موردی که برادرتون باید توجه کنند، اینه که این خانواده در قبال مراقبت از پدر ایشون از برادرتون انتظاراتی دارند؟ اگه بله، چه انتظاراتی؟ آیا ایشون میتوانند به همسرشون کمک کنند یا خیر؟
و مورد دیگری که باید توجه کنند اینست که تا چه حد خانواده اشون به این مسله بها میدهند و براشون مهم هست بقول خودتون فامیل و خانوادشون تا چه حد حرف مردم براشون مهم هست، آیا برادر شما میتونن این مسله و در خانوادشون مدیریت کنند؟ نذارند در آینده این حرفا همسرشون و ناراحت کند؟
چون این خانوم و خانوادشون خودشون از این وضعیت ناراحت هستن و به اندازه کافی مشکلات دارند، دیگه بهتره اگه برادرتون نمیتونن مشکلی از روی دوش این خانواده بردارند، مشکلی و غم و ناراحتی دیگه ای هم اضافه نکنند.
این خانوم انسان هستن و حق زندگی کردن دارند، حق دارند خوشبخت بشوند.
و معلولیت پدر ایشون ذره ای از حقوق انسانی ایشون کم نخواهد کرد.
و اصلا این قضیه عیبی بر ایشون نیست، حتی اگه برادرتون با ایشون ازدواج هم کنند به این معنا نیست که برادرتون به ایشون لطف کرده اند، و خدایی نکرده فکر کنین که میشه منتی بر سر ایشون و خانوادشون گذاشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)