با تشکر از دوستان
دوست عزیز الهام خانوم
دختری مثل من که همیشه حدش رو رعایت کرده و تا این سن رسیدم نخواستم وارد هیچ رابطه ای بشم پس نیازی نیست محکوم بشم که خط قرمز رو رد کردم .
واقعا نمی دونم رابطم چیه با ایشون چون هیچ وقت مشخص نکردند و اعلام نکردند . من هم روم نمی شد بگم ما دوستیم ، هم کلاسی هستیم .برای همین سعی می کردم کاری کنم قصدش رو بگه که الکی احساسم رو درگیر نکنم.
من اصلا به این آقا فکر نمی کردم ایشون یک ماه بود اصرار می کردند با هم این پروژه رو شروع کنیم و بالاخره بعد از تحقیق زیاد به این نتیجه رسیدم قبول کنم اما نه به این دلیل که که به ایشون به عنوان کیس ازدواج فکر کنم بخاطر اینکه فوق العاده در زمینه کاری حرفه ای هستند.
خودم به ایشون گفتم نمی خوام وارد رابطه عاطفی بشم و مدتی اصلا سراغشون رو نمی گرفتم فقط موقعی که سوال درسی داشتم.اما ایشون همش سراغمو می گرفتن و پیگیر بودند و اعلام کردند که بهم علاقه پیدا کردند و چون پسری هستند که تو خونواده تقریبا مذهبی بزرگ شدند و رفتاراشون منطقی هست ، گفتم پس وقتی چنین پسری این حرف رو زده پس کنار انجام پروژه با گذشت زمان می تونم بشناسمش و چه اشکالی داره بشناسمش .
قبول کنید وقتی پسری که می دونید مغرور به هر دختری ابراز علاقه نمی کنه و خونواده خوب و سالمی داره به دختری ابراز علاقه کنه اون دختر سعی می کنه دیگه کمی بهش جدی تر فکر کنه و سعی کنه به هرطریقی بشناستش.
چون از خودم مطمئن هستم و از نقش بازی کردن و دروغ خوشم نمیاد و چون تجربه ندارم با سیاست هم نمی تونم حرف بزنم برای همین موضوع خواستگارم رو با ایشون مطرح کردم تا تکلیفم مشخص شه اگر قصد ازدواج دارند و زمان لازم دارند بگن و اگر نه هم دیگه رابطه عاطفی رو ادامه ندم .بارها هم به ایشون گفتم صداقت و شجاعت رک گویی یک پسر با ارزش .
سوالی که همیشه تو ذهنم هست اینه که اگر پسری که می دونیم خوبه و مناسبه اصرار می کنه بفهمه و بدونه نظر و احساس دختر مورد نظرش چیه ، تکلیف دختر بیچاره چیه بروز بده یا نده ؟بروز بده میشه عدم رعایت وقار ، بروز نده پسره میگه حتما نمی خوادش
مقالات زیادی خوندم که فقط پسر حق نداره دختر رو بشناسه ، دختر هم حق داره از نیت پسر با خبر بشه و بشناستش .
بابت تمامی نصایح دوستان متشکرم.خوشحالم با چنین انجمن خوبی آشنا شدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)