سفارش اشتباه مشکل بزرگی نیست و احتمالا یک ساعت بعد هم آن را فراموش می کنید. اما جواب شما به این سوال، نحوه برخوردتون با پایان یافتن یک رابطه را نشون می ده و این که تا چه زمانی بعد از پایان رابطه همچنان منتظر برگشت طرف مربوطهمی مانید.
رزا جان تو اکثر سوالها شما خیلی احساساتی تر از بقیه هستید. نه؟1- همچنان منو را بالا و پایین می کنید و با خودتون فکر می کنید که یک شکلات گرم چقدر خوشمزه می تونه باشه
شما فردی هستید که نمی توانید بفهمید که چه موقع باید به خودتون بگید موضوع تمام شده. همچنان در افکار روزهای خوش گذشته سر می کنید و خیال بافی می کنید که یه روزی دوباره آن روزهای خوش برمی گردند. در حالیکه معمولا اینطور نیست. نمایش تمام شده و پرده ها افتاده. بهتره قهوه تون را بخورید. رزا2- به اطراف نگاه می کنید شاید گارسون را ببینید.
خیلی از این اتفاق خوشحال نیستید اما خب نمی خواهید زیاد هم شلوغش کنید. بیشتر نگران این هستید که مردم در مورد این موضوع چی فکر می کنند. راستش ممکنه این غرور شما بوده که باعث خراب شدن رابطه شده. گوش ماهی شیدا مبین پارسا
3- بلند می شید و دنبال گارسون می گردید تا سفارشتون را عوض کنید.
شما آدمی نیستید که در غم و غصه ی پایان یافتن رابطه غرق بشید. شاید بخاطر این که احتمال چنین اتفاقی برای شما خیلی کم هست. عکس العمل شما بیشتر حالت شوک دارد تا غصه خوردن و برای فراموش کردن خاطره ی اون رابطه سریع دست به کار می شید. شاید یه سرگرمی یا کار جدید را شروع کنید. آرام دل مینوش (روز حادثه) مائده فرشته اردیبهشت عشق آفرین (اولش) داماد خانواده ی آقا پارسا
4- بی خیال می شید و منتظر رسیدن سفارشتون می نشینید.
هر چه پیش آید خوش آید، آهنگ شماست! (معرف شماست)
شما بعد از بیدار شدن از یک خواب شبانه، یا حتی در صورت لزوم یک چرت بین روز، راحت همه چیز را فراموش می کنید.
مساله اینجاست که آیا شما یک پوست کلفت و بی عاطفه اید یا یک فرد بسیار خوش بین. عشق آفرین (آخرش) تیام مینوش (سه روز بعد)
اینجا هم یه سوال مشابه این بود، که بیشترمون رو سفید بودیم. سوال سومی.
همه چیز خود به خود بولد می شه. هر کاری می کنم نمی شه کمرنگشون کنم
مینوش اگر ویراستار را پیدا کردی به منم خبر بده.
یعنی چه خود شیفته ایم من! بردمتون رستوران، جمیعا بشینین منو نگاه کنید

می مانید.
) 
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)