به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 60
    عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 24 خرداد 99 [ 22:31]
    سطح
    55
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 19 پست

Array
    سلام پینار عزیز.آفرین به شما که هدفت حفظ زندگیته.منم خواستم با اجازت چند تا مطلبو بگم:

1-حرفاتو تو یه نامه برا شوهرت بنویس چون همیشه تاثیر نوشتار بیشتر از گفتاره و همسرت میتونه چند بار اونو بخونه و خودتم قبلش میتونی نوشته هاتو بخونی و چه بسا بعضی قسمتاشو حذف کنی ولی تو گفتار آدم بعضی وقتا یه چیزایی میگه که بعدا پشیمونی سودی نداره.ولی مواظب باش چیزی ننویسی که به غرور مردانه همسرت بخوره که ترمیمش سخت و گاهی غیر ممکنه.براش بنویس دوسش داری ولی برای اینکه اون علاقه و عشق به روزای اول ازدواجتون برگرده لازمه هر دوتون یه تغییراتی در خودتون ایجاد کنید اول از تغییراتی که قراره خودت شروع کنی بنویس و بعد براش بنویس دوس داری اونم تغییراتی در خودش بده مثلا بگو از اونجا که دوسش داری و سلامتیش برات مهمه با ورزش کردن وزنش رو کم کنه و سیگارو ترک کنه تا از بودن در کنارش و بوییدنش لذت ببری.براش ادکلن بگیر و بنویس دوس دارم این ادکلن خاص تو باشه و به جای بوی سیگار با این یاد تو بیفتم.

2-همه آدما از دور جذابن مثل همین آقایی که شما باهاش آشنا شدی.هیچ کدوم از آدمایی که همسرت رو با اونها مقایسه میکنی هنوز با تو زندگی نکرده اند تا نقاط ضعفشون رو ببینی.از دور همه تو زندگیشون قهرمانند.اما قهرمان واقعی کسیه که عاشقانه با خوشی و ناخوشی در کنارت زندگی میکنه.

3-خیلی از دخترای مجرئ سن بالا هستن که دوس داشتن جای شما باشن و همسر و بچه داشته باشن.چرا شما از این زاویه به زندگیت نگاه نمیکنی:به این فکر کن که شما با 28 سال سن یه پسر هشت ساله داری و این حس قشنگیه که یه مادر جوونی.مثلا دوس داشتی 40 سالگی مادر بشی؟

4-به زیبایی خودت و معمولی بودن چهره همسرت به عنوان یه امتیاز نگاه کن.من تو اطرافیانم دیدم و خودم هم تجربه کردم ( الان خواستگاری دارم که زیبایی من یکی از معیاراش بوده)آقایونی که همسرشون از خودشون زیباتره همیشه قدر همسرشو میدونن.نمیخوام این مطلبو تعمیم بدم ولی متاسفانه خیلی از آقایون خوش قیافه آدمای متعهدی نیستن و همش دوس دارن یکی زیباتر از همسرشون گیرشون بیاد.یه ضرب المثلی هست میگه مرد خوشگل مال مردمه یا میگن مرد خوشگل هست دچار مشکلشیخ بهایی میگه بهتره یه مرد تو چهار چیز از زن برتر باشه:سن و قد و سواد و ثروت.و زن هم بهتره تو زیبایی برتر از مرد باشه.یه مقاله میخوندم نوشته بود ازدواج هایی که در اون زن زیباتر از مرده ماندگارترن.

امیدوارم عشقتون رو بتونی احیا و حفظ کنی

2. 5 کاربر از پست مفید نوش آفرین تشکرکرده اند .

Pinaar (دوشنبه 12 آبان 93), Quality (سه شنبه 13 آبان 93), SpecialBoy (سه شنبه 13 آبان 93), اثر راشومون (دوشنبه 12 آبان 93), سوده 82 (سه شنبه 13 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوش آفرین نمایش پست ها
    سلام پینار عزیز.آفرین به شما که هدفت حفظ زندگیته.منم خواستم با اجازت چند تا مطلبو بگم:

1-حرفاتو تو یه نامه برا شوهرت بنویس چون همیشه تاثیر نوشتار بیشتر از گفتاره و همسرت میتونه چند بار اونو بخونه و خودتم قبلش میتونی نوشته هاتو بخونی و چه بسا بعضی قسمتاشو حذف کنی ولی تو گفتار آدم بعضی وقتا یه چیزایی میگه که بعدا پشیمونی سودی نداره.ولی مواظب باش چیزی ننویسی که به غرور مردانه همسرت بخوره که ترمیمش سخت و گاهی غیر ممکنه.براش بنویس دوسش داری ولی برای اینکه اون علاقه و عشق به روزای اول ازدواجتون برگرده لازمه هر دوتون یه تغییراتی در خودتون ایجاد کنید اول از تغییراتی که قراره خودت شروع کنی بنویس و بعد براش بنویس دوس داری اونم تغییراتی در خودش بده مثلا بگو از اونجا که دوسش داری و سلامتیش برات مهمه با ورزش کردن وزنش رو کم کنه و سیگارو ترک کنه تا از بودن در کنارش و بوییدنش لذت ببری.براش ادکلن بگیر و بنویس دوس دارم این ادکلن خاص تو باشه و به جای بوی سیگار با این یاد تو بیفتم.

2-همه آدما از دور جذابن مثل همین آقایی که شما باهاش آشنا شدی.هیچ کدوم از آدمایی که همسرت رو با اونها مقایسه میکنی هنوز با تو زندگی نکرده اند تا نقاط ضعفشون رو ببینی.از دور همه تو زندگیشون قهرمانند.اما قهرمان واقعی کسیه که عاشقانه با خوشی و ناخوشی در کنارت زندگی میکنه.

3-خیلی از دخترای مجرئ سن بالا هستن که دوس داشتن جای شما باشن و همسر و بچه داشته باشن.چرا شما از این زاویه به زندگیت نگاه نمیکنی:به این فکر کن که شما با 28 سال سن یه پسر هشت ساله داری و این حس قشنگیه که یه مادر جوونی.مثلا دوس داشتی 40 سالگی مادر بشی؟

4-به زیبایی خودت و معمولی بودن چهره همسرت به عنوان یه امتیاز نگاه کن.من تو اطرافیانم دیدم و خودم هم تجربه کردم ( الان خواستگاری دارم که زیبایی من یکی از معیاراش بوده)آقایونی که همسرشون از خودشون زیباتره همیشه قدر همسرشو میدونن.نمیخوام این مطلبو تعمیم بدم ولی متاسفانه خیلی از آقایون خوش قیافه آدمای متعهدی نیستن و همش دوس دارن یکی زیباتر از همسرشون گیرشون بیاد.یه ضرب المثلی هست میگه مرد خوشگل مال مردمه یا میگن مرد خوشگل هست دچار مشکلشیخ بهایی میگه بهتره یه مرد تو چهار چیز از زن برتر باشه:سن و قد و سواد و ثروت.و زن هم بهتره تو زیبایی برتر از مرد باشه.یه مقاله میخوندم نوشته بود ازدواج هایی که در اون زن زیباتر از مرده ماندگارترن.

من ببخشید فقط جهت اطلاع خودم می پرسم؛این سخن پیامبر اسلام یا شیخ بهایی؟من تو تالار داستم به یه بنده خدایی میگفتم پیامبر اسلام گفته!پینار جون ببخشید

4. 2 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

Pinaar (دوشنبه 12 آبان 93), SpecialBoy (سه شنبه 13 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوش آفرین نمایش پست ها

ای کاش کسی همتی میکرد و در مورد این جمله زیبا و پرمغز که از شیخ بهایی, این دانشمند و ادیب و مهندس و فیلسوف بزرگ تاریخ کشورمان نقل کردید تاپیکی ایجاد میکرد. فکر میکنم وقت گذاشتن برای ایجاد چنین تاپیکی بسیار مفیدتر از خیلی از موضوعات کلیشه ای و تکراری باشد.
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
    ویرایش توسط اثر راشومون : دوشنبه 12 آبان 93 در ساعت 00:24

6. 3 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

Pinaar (دوشنبه 12 آبان 93), SpecialBoy (سه شنبه 13 آبان 93), واحد (چهارشنبه 14 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    78
    دستاوردها:
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    panarr عزیز
    یه خواهشی داشتم....عزیزم یه وقت لحت احیانا تند بعضی از دوستان باعث نشه خودسانسوری کنی؟؟؟؟اونا هم چون دوست دارن اینارو میگن.تو مشکلاتت بگو همه در حد توانمون حداقل حرفات میشنویم.

دیگه شما اینجا نتونی حرفت راحت بزنی کجا می تونی......این حرفم کلی بود به پست هات نگاه کردم احساس کردم ممکنه ما باعث این اتفاق شده باشیم

8. 2 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

Pinaar (دوشنبه 12 آبان 93), SpecialBoy (سه شنبه 13 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 تیر 94 [ 02:51]
    سطح
    14
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    39

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    خيلى از همه ممنونم. از ديشب تا الان كه اينجا مشكلمو مطرح كردم آرامش روحيم خيلى بيشتر شد. يه احساس نفرت همراه با عذاب وجدان داشتم كه خداروشكر حس مى كنم داره كمرنگ ميشه.
    با شوهرم هم يه كم نشستم صحبت كردم، پيشنهاد كرد براى كارهايى كه نسبت به پسرمون بايد انجام بديم و براى كارهايى كه نسبت به خودمون بايد انجام بديم يه دفترچه درست كنيم، الان هم قول داده تا آخر هفته بشينه قوانين خودشو بنويسه و بعد هم من قوانين خودمو بنويسم، شوهرم خيلى اهل گفتگو هست خيلى مرد پخته و قوى و خوبيه، اينها در عوض معايبش جزو محاسنش محسوب ميشه، منتها بازم با اين كه ازش خواهش كرده بودم كارى به كارم نداشته باشه بازم از صبح كه رفت سركار سه بار به من زنگ زده تو اين مدت كه ببينه بهترم يا نه و دارم چى كار مى كنم و مقاله اى كه از تو مجله برام انتخاب كرده بود خوندم يا نه، دوسش دارم يا نه؟ همه چى مثل قبل شده يا نه؟ (مدام اين جمله احمقانه رو تكرار مى كنه كه مثل قبل شو، كه البته من نميدونم منظورش دقيقا از قبل كيه!) شوهرم فقط حاضره سيگارشو كم كنه، به هيچ وجه حاضر نيست تركش كنه و دليلش هم اينه كه عاشق سيگاره و اصلا دوست داره منم پا به پاش بشينم سيگار بكشم. چندبار سر اين موضوع بحث كرديم كه آخرش من مجبور شدم بگم ديگه در اين مورد حرفى باهات ندارم، در مورد چاقى هم وضع به همين منواله، يعنى قول ميده رژيم بگيره ولى نمى گيره. و الان هم مثل داعشى ها يه خروار ريش گذاشته، چون دوست نداره ديگه اصلاح كنه و ميگه پنج هفته ديگه ريششو به مناسبت تولد بچه مى زنه كه بينهايت من با اين ظاهر جديدش مشكل دارم، و هر وقت اعتراض مى كنم ميگه من خيلى با اين قيافه جديدم دارم حال مى كنم و بذار به صورتم استراحت بدم! شوهرم بيش از اندازه آدم زود رنجيه و من هيچوقت يك حرفو بيشتر از دو سه بار بهش نمى زنم و اگه كوچكترين سياستى تو حرفهام نباشه يه مساله كوچيك رو اينقدر كش ميده و اينقدر در موردش حرف مى زنه كه من آخرش به غلط كردن ميوفتم. خودش ميگه من حرفامونو بيرون از خونه نمى برم بازم خدارو شكر خانواده ش ايران نيستن، الان چند وقته با يكى از همكارهاى خانومش و دوست سابقش در مورد من صحبت مى كنه و اون خانوم هم تو حرفاش ظاهرا به شوهرم گفته يه كم به زنت بى محلى كن و لوسش نكن و اين حرفا، البته اون خانوم دوست منم هست به نحوى و باهاش تا حدودى رفت و آمد داريم، اما برام عجيبه كه اين حرفارو زده در مورد اين كه براى شوهرم و پسرم لباس انتخاب كنم گفتين، من هميشه همين كارو مى كنم و روى پوششون حساسم، ولى وقتى خودش اهميت نميده و هر چيزى كه راحته رو به چيزاى قشنگ ترجيح ميده ديگه چه كارى از دستم بر مياد؟ اين اخلاقو پسرم هم دقيقا داره، براش پاپيون و كراوات و كلاه مى خرم استفاده نمى كنه و ترجيح ميده يه سوييشرت بپوشه بره مهمونى، و اين در حاليه كه من ذاتا آدم خوش سليقه اى هستم و حواسم به مدهاى جديد و سلامتى و تناسب اندام هست، اما گير دوتا آدم شلخته افتادم كه فقط بلدند از زيبايى و تميزى تعريف كنند تا استفاده، اينم بگم كه شوهرم با وجود بى تفاوتى نسبت به ظاهر خودش اونقدر حواسش به ظاهر من هست كه اگه يك گرم چاق بشم فورى اعتراض مى كنه، راستى چند تا از قوانينى كه نوشته و برام خوند: ١- خودمونو دوست داشته باشيم! ٢- علاوه بر تكيه كننده تكيه گاه باشيم! ٣- حس خشم و نفرت رو از بين ببريم! ٤- با كلمات محبت آميز با هم حرف بزنيم و به هم محبت كنيم! ٥- هرروز همديگه رو خوشحال كنيم!
    ميگه تا آخر هفته ميخواد صد تا قانون بنويسه كه اونجورى كه من برداشت كردم همه ش حول يك محوره، زوركى عاشق من باش!

10. 3 کاربر از پست مفید Pinaar تشکرکرده اند .

elham.e (چهارشنبه 14 آبان 93), SpecialBoy (سه شنبه 13 آبان 93), مامان فربد (دوشنبه 12 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    78
    دستاوردها:
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pinaar نمایش پست ها
    خيلى از همه ممنونم. از ديشب تا الان كه اينجا مشكلمو مطرح كردم آرامش روحيم خيلى بيشتر شد. يه احساس نفرت همراه با عذاب وجدان داشتم كه خداروشكر حس مى كنم داره كمرنگ ميشه.
    با شوهرم هم يه كم نشستم صحبت كردم، پيشنهاد كرد براى كارهايى كه نسبت به پسرمون بايد انجام بديم و براى كارهايى كه نسبت به خودمون بايد انجام بديم يه دفترچه درست كنيم، الان هم قول داده تا آخر هفته بشينه قوانين خودشو بنويسه و بعد هم من قوانين خودمو بنويسم، شوهرم خيلى اهل گفتگو هست خيلى مرد پخته و قوى و خوبيه، اينها در عوض معايبش جزو محاسنش محسوب ميشه، منتها بازم با اين كه ازش خواهش كرده بودم كارى به كارم نداشته باشه بازم از صبح كه رفت سركار سه بار به من زنگ زده تو اين مدت كه ببينه بهترم يا نه و دارم چى كار مى كنم و مقاله اى كه از تو مجله برام انتخاب كرده بود خوندم يا نه، دوسش دارم يا نه؟ همه چى مثل قبل شده يا نه؟ (مدام اين جمله احمقانه رو تكرار مى كنه كه مثل قبل شو، كه البته من نميدونم منظورش دقيقا از قبل كيه!) شوهرم فقط حاضره سيگارشو كم كنه، به هيچ وجه حاضر نيست تركش كنه و دليلش هم اينه كه عاشق سيگاره و اصلا دوست داره منم پا به پاش بشينم سيگار بكشم. چندبار سر اين موضوع بحث كرديم كه آخرش من مجبور شدم بگم ديگه در اين مورد حرفى باهات ندارم، در مورد چاقى هم وضع به همين منواله، يعنى قول ميده رژيم بگيره ولى نمى گيره. و الان هم مثل داعشى ها يه خروار ريش گذاشته، چون دوست نداره ديگه اصلاح كنه و ميگه پنج هفته ديگه ريششو به مناسبت تولد بچه مى زنه كه بينهايت من با اين ظاهر جديدش مشكل دارم، و هر وقت اعتراض مى كنم ميگه من خيلى با اين قيافه جديدم دارم حال مى كنم و بذار به صورتم استراحت بدم! شوهرم بيش از اندازه آدم زود رنجيه و من هيچوقت يك حرفو بيشتر از دو سه بار بهش نمى زنم و اگه كوچكترين سياستى تو حرفهام نباشه يه مساله كوچيك رو اينقدر كش ميده و اينقدر در موردش حرف مى زنه كه من آخرش به غلط كردن ميوفتم. خودش ميگه من حرفامونو بيرون از خونه نمى برم بازم خدارو شكر خانواده ش ايران نيستن، الان چند وقته با يكى از همكارهاى خانومش و دوست سابقش در مورد من صحبت مى كنه و اون خانوم هم تو حرفاش ظاهرا به شوهرم گفته يه كم به زنت بى محلى كن و لوسش نكن و اين حرفا، البته اون خانوم دوست منم هست به نحوى و باهاش تا حدودى رفت و آمد داريم، اما برام عجيبه كه اين حرفارو زده در مورد اين كه براى شوهرم و پسرم لباس انتخاب كنم گفتين، من هميشه همين كارو مى كنم و روى پوششون حساسم، ولى وقتى خودش اهميت نميده و هر چيزى كه راحته رو به چيزاى قشنگ ترجيح ميده ديگه چه كارى از دستم بر مياد؟ اين اخلاقو پسرم هم دقيقا داره، براش پاپيون و كراوات و كلاه مى خرم استفاده نمى كنه و ترجيح ميده يه سوييشرت بپوشه بره مهمونى، و اين در حاليه كه من ذاتا آدم خوش سليقه اى هستم و حواسم به مدهاى جديد و سلامتى و تناسب اندام هست، اما گير دوتا آدم شلخته افتادم كه فقط بلدند از زيبايى و تميزى تعريف كنند تا استفاده، اينم بگم كه شوهرم با وجود بى تفاوتى نسبت به ظاهر خودش اونقدر حواسش به ظاهر من هست كه اگه يك گرم چاق بشم فورى اعتراض مى كنه، راستى چند تا از قوانينى كه نوشته و برام خوند: ١- خودمونو دوست داشته باشيم! ٢- علاوه بر تكيه كننده تكيه گاه باشيم! ٣- حس خشم و نفرت رو از بين ببريم! ٤- با كلمات محبت آميز با هم حرف بزنيم و به هم محبت كنيم! ٥- هرروز همديگه رو خوشحال كنيم!
    ميگه تا آخر هفته ميخواد صد تا قانون بنويسه كه اونجورى كه من برداشت كردم همه ش حول يك محوره، زوركى عاشق من باش!
    سلام.صبح بخیر
    اینجا داره بارون میاد و من در صلح و ارامش حرف هاتون خوندم.....
    اتفاق هایی که افتاده خوبه...به شرطی که ضمانت اجرایی داشته باشه...
    من فکر میکنم افتادید تو سیکل معیوب....توضیح:این حق زن و شوهره که طرف مقابل به خودش برسه؛همسر شما این کار نمیکنه؛شما زده میشید؛کم محلی میکنید؛اون لج میکنه بیشتر کارهای عجیب غریب(ریش!!!!!)از خودش نشون میده....شاید می خوان با این کارها حتی شده توجه منفی شما(گیر دادن و حرص خوردن و جر و بحث کردن) جلب کنه
    من اینجا جا داره یه انتقادی کنم:وقتی مردی با هر درجه ای دست از پا خطا میکنه همه به همسرش میگن به خودت برس موهات رنگ کن لباس ها خوشگل بپوش......اما وفتی زنی خطا میکنه همه بهش پیشنهاد میکنند از غذاب وجدان و خجالت بمیره!!!!!
    مطمینا راه های عملی برای قطع این سیکل معیوب وجود داره که می تونید با مراجعه به مشاور انجام بدید.مراقب باشید این جریان قوانینتون شکست نخوره چون ممکنه از راه های منطقی دلسرد بشید.

- - - Updated - - -

اثر راشومون عزیز :
    باهاتون موافقم چون من تو تاپیک خودم گفتم شرایطم اینه و کسی که اون فاکتوهاش بیشتر از من باشه از بد بختیم یا خوشبختیم پیدا نمیشه....ناراحت بودم تاز.اصلا حالت تعریف از خود نبود(اصلا چه ایراد داره گاهی از خودمون تعریف کنیم البته)داشتم گله میکردم برای همین ازدواج نکردم فعلا......یه اقایی پیدا شده بودبا وجود بی ربطی به سوال و تاپیکم کمر بسته بود حالیم کنه تو هیچی نیستی و به انسانها به چشم کالا نگاه میکنی(حالا خودش بنده خدا از کجا ضربه خورده بود نمیدونم).......شایدم من و افرادی مثل من تفکرمون اشتباه و تو یه بحث سازنده بشه نتایج خوبی گرفت.....چون اگه من غیر از این فکر میکردم تا الان یه 10 سالی بود که متاهل شده بود.خاستگارهایی با شرایط خوب که متاسفانه با اون جمله معروف هم خوانی ندارن همیشه دارم.
    با عذر خواهی از پینار خانوم
    ویرایش توسط کیت کت : دوشنبه 12 آبان 93 در ساعت 11:43

12. 4 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

Pinaar (دوشنبه 12 آبان 93), sevil73 (چهارشنبه 19 آذر 93), SpecialBoy (سه شنبه 13 آبان 93), اثر راشومون (دوشنبه 12 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    39

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    مرسى عزيزم، اينجا هم داره بارون مياد و خداروشكر من الان خونه تنهام ^_^ تورو خدا قدر اين دوران مجردى تونو بدونين، وقتى ازدواج مى كنيد بايد خيلى از خودتون و خواسته هاتون صرف نظر كنيد، به خاطر پول و ثروت و امكانات بهتر كه يه آدم ميتونه در اختيارتون بذاره يا به خاطر اين كه مستقل شين، يا فقط شوهر كرده باشين و بچه دار شين ازدواج نكنيد، گول موقعيت خواستگارو نخورين، اگه از همون اول مهر خواستگار به دلتون نيفتاد ديگه نميشين، يكى هست حالا زن سنتيه، ميشينه به خاطر بچه ش تحمل مى كنه، ولى اون آدم ديگه بهره اى از زندگيش و جوونيش نبرده، به نظرم آدم شوهر نكنه بهتره تا يه ازدواج الكى كرده باشه، فقط دارم دعا مى كنم خدا خودش يه جورى منو خوشحال كنه، همين
    ویرایش توسط فرشته مهربان : سه شنبه 13 آبان 93 در ساعت 05:43 دلیل: موارد دارای آفت انتقال متقابل و آسیب زا بودن حذف شد

14. 2 کاربر از پست مفید Pinaar تشکرکرده اند .

SpecialBoy (سه شنبه 13 آبان 93), اثر راشومون (سه شنبه 13 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pinaar نمایش پست ها
    مرسى عزيزم، اينجا هم داره بارون مياد و خداروشكر من الان خونه تنهام ^_^ تورو خدا قدر اين دوران مجردى تونو بدونين، وقتى ازدواج مى كنيد بايد خيلى از خودتون و خواسته هاتون صرف نظر كنيد، اصلا با كسى كه عاشقش نيستين ازدواج نكنيد، به خاطر پول و ثروت و امكانات بهتر كه يه آدم ميتونه در اختيارتون بذاره يا به خاطر اين كه مستقل شين، يا فقط شوهر كرده باشين و بچه دار شين ازدواج نكنيد، به خدا متاهل شدن خيلى سخته، الان ميشينم هر جا حرف مى زنم همه دوستام ميگن خوشى زده زير دل تو و ما آرزومون بود شوهرمون واسمون خرج كنه و مثلا مارو ببره فلان مسافرت! يا ماشينش فلان باشه، اينا همه خوبه آره قشنگه، ولى از نظر روحى آدم هميشه فقيره، از نظر عاطفى گرسنه ست، گول موقعيت خواستگارو نخورين، اگه از همون اول مهر خواستگار به دلتون نيفتاد و عاشقش نشدين ديگه نميشين، يكى هست حالا زن سنتيه، ميشينه به خاطر بچه ش تحمل مى كنه، ولى اون آدم ديگه بهره اى از زندگيش و جوونيش نبرده، به نظرم آدم شوهر نكنه بهتره تا يه ازدواج الكى كرده باشه، فقط دارم دعا مى كنم خدا خودش يه جورى منو خوشحال كنه، همين
    باز برگشتید سر خونه اول که، شما خوتون انگار نمیخواهید زندگیتونو دوست داشته باشید!!!الان که قرار گذاشتید با برنامه پیش برید جوری رفتار نکنید که شوهرتون دلزده بشه و بفهمه دل شما نیست که اون برنامه رو انجام بدید باور کنید این ظاهری که روش اینقدر محکم زوم کردید اونقدر ها هم برا ادم ارزش نمیاره،کله حرفم اینه،اگر میخواهید اقدامی برا هبود زندگیتون انجام بدید این دل چرکین بودن و بی حال بودن رو کنار بذارید و با جون و دل پیش برید وگرنه نتیججه نمیگیرید

16. 5 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 13 آبان 93), Pinaar (سه شنبه 13 آبان 93), Quality (سه شنبه 13 آبان 93), فرشته مهربان (سه شنبه 13 آبان 93), سوده 82 (سه شنبه 13 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    39

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط samanft نمایش پست ها
    باز برگشتید سر خونه اول که، شما خوتون انگار نمیخواهید زندگیتونو دوست داشته باشید!!!الان که قرار گذاشتید با برنامه پیش برید جوری رفتار نکنید که شوهرتون دلزده بشه و بفهمه دل شما نیست که اون برنامه رو انجام بدید باور کنید این ظاهری که روش اینقدر محکم زوم کردید اونقدر ها هم برا ادم ارزش نمیاره،کله حرفم اینه،اگر میخواهید اقدامی برا هبود زندگیتون انجام بدید این دل چرکین بودن و بی حال بودن رو کنار بذارید و با جون و دل پیش برید وگرنه نتیججه نمیگیرید
    سلام آقاى سامان، بله متاسفانه افسردگى گرفتم، خيلى از زندگيم ناراضيم و نميتونم خودمو گول بزنم، و روز به روز هم اين حال بدم داره تشديد ميشه، اون شب كه نوشتم حالم داره بهتر ميشه، اعتراف مى كنم واسه چند ساعت شوهر و بچه مو عاشقانه پرستيدم و حالم خوب شد، ولى اين حال تا فردا ظهر كاملا از بين رفت و باز دوباره حس نفرت جايگزينش شد، من احساس مى كنم يه مشكلى توى ذهنم هست كه نميذاره آرامش داشته باشم، يه كار جديدى هم كه تازگيا ياد گرفتم اينه كه دوست دارم شوهرمو عصبانى كنم، و واقعا از عصبانى شدنش لذت مى برم! اما طفلك خيلى كم عصبانى ميشه و تقريبا ميشه گفت نميشه، من آدمى نيستم كه قدر خوشبختى و آرامش رو بدونم و از بچگى عاشق چيزهاى محال و پوچ بودم، ميدونم كه اگه بخوام عنان رفتارم رو رها كنم كارهايى مى كنم كه بلاهاى خانمان سوزى سر خودم و اطرافيانم بياد، متاسفانه هرچى سنم بيشتر ميشه اين رفتار هم داره تو من تشديد ميشه و دلم ميخواد هرچى زودتر و قبل از اين كه بيشتر از اين گند نزدم زندگيمو اصلاح كنم، تا اون طفلكيا ضربه اى بابت رفتارهاى من نخورن، اون روز نوشتم كسى رو ملاقات كردم و دوستش دارم، ولى الان كه فكر مى كنم مى بينم اگه اون آدم هم تو زندگى من بود من باز دلم ميخواست بهش خيانت كنم، من مردهارو تا وقتى دست نيافتنى، لجوج و بى تفاوت هستند دوست دارم، نميدونم اين چه حسيه و آيا همه زنها درگيرش هستند يانه؟ خيلى صادقانه نوشتم، توروخدا هى نيايد اينجا منو دعوا كنيد :/

18. 2 کاربر از پست مفید Pinaar تشکرکرده اند .

asemani (سه شنبه 13 آبان 93), مامان فربد (سه شنبه 13 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    39

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    بعدا نوشت: من واقعا ديگه نميتونم رفتارهاى آزار دهنده شوهرمو تحمل كنم، ديگه حتى يك ثانيه نميتونم تحملش كنم، مثل بچه ها ميمونه، خدايا چقدر آخه اين آدم به من گير ميده؟ ديگه ازش خسته شدم

20. کاربر روبرو از پست مفید Pinaar تشکرکرده است .

asemani (سه شنبه 13 آبان 93)

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)