خیلی ممنون از دوستای خوبم که من رو کلی تحویل گرفتین خانم شیدا و آقای Love less عزیز
من سعی میکنم خودم رو تعدیل کنم و سعی میکنم با دستور العمل مشخصی دوباره شروع کنم .
در واقع من واقعا دارم تلاش میکنم و شیدا جان راست میگه من کاملا صفر نیستم ولی نمیدونم چرا چیزی یادم نمیاد!! الان تو همه ی زمینه ها که البته مهم ترینش درسیه دچار این مشکل
شدم. هر چی بیشتر به مغزم فشار میارم خسته تر میشم و نا امیدتر. احساس میکنم کلا مغزم عوض شده و بعضی موقع ها من آدم قبلی نیستم. البته این حرفا جاش اینجا نیست ولی...
با اینکه با نمرات عالی درسامو گذروندم ولی الان تو محیط کار و برای کنکور ارشدم درگیرم و هر چقدر این در و اون در میزنم کمتر به نتیجه میرسم واقعا گرفتارم. امیدوار بودم بتونم برای کنکور
خوب بخونم و رتبه خوب بیارم ولی چند روزه بی خیال کنکور شدم و همین جوری برا یاد آوری مطالعه میکنم و تصمیم گرفتم از سهمیه ی استعداد درخشانم استفاده کنم و کنکور نرم و برنامه
مو بیشتر رو زبانم تنظیم کنم و محیط کارم و افزایش درآمد و تجربه.
به نظرم اومد بهترین کار برای تقویت حافظه همین زبانه هم بهش علاقه دارم هم به دردم میخوره و هم واقعا ذهنمو به چالش میکشه. هم در حال حاضر واقعا برام حکم مرگ و زندگی داره!!!
امیدوارم علت علاقه ی شدید و تلاش کم نتیجه ی منو درک کنید!!! اونقدر ها هم گیج نیستم!!!
واقعا به راهنمایی احتیاج دارم.
خواهشا این تایپیک ادامه داشته باشه و به نظرم آقای Love less سخت گیر نیستن . حالا قرار نیست امتحان بدیم ولی خوبه که تایپیک ادامه داشته باشه و با تجربیات همه از جمله خانم
شیدا ی عزیز که واقعا دوستشون دارم و بقیه ی دوستان همراه باشه.
به هر حال تنها کسی که از این تایپیک نتیجه میگره به نظرم کسی هست که مخاطبه وگرنه کسی که زبان بلده و فوله که احتیاجی نداره تایپیک بیاد و خودشو به زحمت بندازه و فکرشو
درگیر. کسی که لطف میکنه و میخواد به بقیه کمک کنه همیشه لایق تشکره و واقعا بزرگی و فکر باز خودشو نشون میده و گرنه آدم محدود ازش انتظاری نمیره که به فکر دیگران هم باشه.
ممنون از همه ی افرادی که تجربه ها شون رو میگن و سوالاشون رو میپرسن.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)