سلام دوستای پاک دل خودم٫
چقدر خوبه که هنوز درست و حسابی شروع نکرده امام حسین(ع) داره حاجت دلهامونو میده!
گونجیشکه عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر٫ایشالا دیگه نگرانی و غم تو زندگیتون نباشه و همیشه خوشبخت باشید!
رهای عزیزم انشالا اون تغییری که میخواد تو زندگیش بیفته!
دلتنگ گلم شک نکن کن معجزه هم میشه٫ و به مراد دلت میرسی عزیزم!
سارای مهربونم هم به آارامش برسه تا با همسرش به خوشبختی کامل برسه!
زندگی موفق٫ عزیز دلم٫خواهر مهربونمازتون بی نهایت سپاسگزارم و از خدا واستو آرامشی میخوام که لایقشید و خدا مشکل مالیتونم هم برطرف کنه
٫ شما باعث این با هم بودنها و هم صدا شدنها شدید تا در حق هم دعا کنیم و به خواسته های دلمون برسیم٫ممنونم ازتون
!
پارسای عزیز٫ برادر گلم خودت میدونی از خدا میخوام به انچه که حقته برسی و اون یه زندگی شیرین در کنار همسرته تا باهم صاحب بچه های قد و نیم قد بشید و خوشبخت باشید!
فرشته اردیبشت گلم واقعا هم از همون روز اول چه ارامشی گرفتیم٫همین روزها همسر آینده با دسته گل میاد٫خودتو آماده کن مهربونم! راستی من هم با نظرت موافقم٫با اونی که کند قران میخونم ولی منم دوست دارم باهم شروع کنیم دسته جمعی!!!
گوش ماهی عزیز انشالا خدا گره از زندگیت باز کنه تا ما ناراحتیتو نبینیم و بیای و از شادیهات بگی خانومی!
خدایا در آخر ازت میخوام حاجت دل تمام دوستای خوبم رو بدی٫ ما با واسطه امام حسین(ع) پیشت امدیم میدونم که دلهای شکسته مارو دوباره شاد میکنی! به تو توکل میکنیم!
تقدیر جونم همه چیز درست میشه٫شک نکن!
السلام علی حسین
و علی علی بن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین

٫ایشالا دیگه نگرانی و غم تو زندگیتون نباشه و همیشه خوشبخت باشید!
!
٫خودتو آماده کن مهربونم! راستی من هم با نظرت موافقم٫با اونی که کند قران میخونم ولی منم دوست دارم باهم شروع کنیم دسته جمعی!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)