سلام
امیدوارم حالتون بهتر شده باشه.چون خودم حدس می زنم بهتر شدید.نمی دونم خودتون متوجه شدید یا نه ولی تاپیک سومتون خیلی امیدوار کننده تر از تاپیک دومتون بود.معلومه حرفام یه خرده تاثیر داشته.خب خدا رو شکر....
شهرزاد جان
معلومه که اینجا اومدی تا مشکلاتتو حل کنی.معلومه که اومدی اینجا شکایت کنی.ولی اگه فقط شاکی پیش قاضی بره و مجرم حضور نداشته باشه مسلم بدون در حق مجرم ظلم خواهد شد.حالا هر چقدر اون مجرم گناهکار باشه!!!!!!!!!!!
میشه مصداق همون ضرب المثل قدیمی(تنهایی به پیش قاضی رفتن)
تو حاضری همچین ظلمی به کسی بکنی؟اونم به کی به همسرت؟؟؟؟؟؟
پس برو حرف دلتو بهش بگو.این حق شوهرته که بدونه واسه چی متهم شده!!!!!!!!!!!!!!!
عیب بزرگ شما زنا اینه که فکر می کنید ما مردا علم غیب داریم.به خدا نداریم.از کجا بدونیم الآن تو دل زنمون چی داره می گذره؟به خدا ما عاشق زنامون هستیم ولی وقتی نمی دونیم سوال چیه چه جوری جواب بدیم خب.؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
البته که منم بهت حق می دم ناراحت بشی.منم جای تو بودم می شدم.ولی باور کن شوهرت قصدی نداره.اگه اینو بدونی که این کاراش از روی غفلت بوده نه عمد راحت تر می تونی ببخشیش.
همون طور که قبلن گفتم شوهرت و ایضا شما از خیلی از مهارت های ارتباطی آگاهی ندارید.دوست دارید همو ولی در نشون دادن این عشق مشکل دارید.راهش مشاورست.راهش اینه که بگی بیاد این چارتا خط رو بخونه.راهش اینه اون کتابی رو که گفتم بخونی تا بفهمی تقدیر کردن یعنی چی!!!!!!!!!!!
میخوای بدونی چه جوری با تقدیر کردن شوهرتو از این وضعیت در بیاری؟حتما داری فکر می کنی خب اون کار خاصی نمی کنه که من تقدیر کنم.......
خواهرم راهش اینه که موقعیت انجام کار و فداکاری رو براش فراهم کنی.بعد از انجام شدن اون کار توسط همسرت ازش تقدیر کنی.حالا هر چه قدر هم که می خواد اون کار کوچیک باشه.در این لحظه هست که شوهرت احساس کارآمد بودن می کنه.احساس مدبر بودن میکنه.احساس می کنه گره گشا واقع شده.احساس می کنه یه تکیه گاه خوب واسه همسرشه و این همون چیزی هست که شوهرت بهش نیاز داره.حس مرد بودن تنها چیزی هست که مرد ها نیاز دارن....
چند وقتی که بگذره این حس مثبت باعث میشه همسرت در دیگر زمینه ها هم بهبود پیدا کنه...و این شاه کلید موفقیت در روابط زناشویی مردهای در غار رفته است.زن ها هم برای در اومدن از وضعیت غیر متعادلشون نیازمند به راه حل خاص خودشون هستن که اینو دیگه باید به شوهرت گفت.وظیفه اونه.
ببین خواهرم
شوهرتو تنهاکسی هست در این دنیا که حاضر شده عمرشو با تو سپری کنه.این چیز کمی نیست.مهمترین سرمایه انسان عمرشه.پس بدون واست خیلی ارزش قائله.بدون که واسش عزیزی حتی اگه تو رو هم ناراحت کنه همون طور که قبلن گفتم از روی جهالت و غفلتش بوده وگرنه حقیقت امر اینه که عاشقته و بیشتر از هر کسی در این دنیا دوست داره.
نباید باهاش رو در بایستی داشته باشی.اینکه زن نتونه حرف دلشو به مردش بگه برای زن مثل یک سمه.
باید یه جوری خودتو قانع کنی که باهاش حرف بزنی اگه زندگیتو می خوای.
اما این هم روشی داره که جزو همون مهارت های پیشرفته کلامی است.تو قبل از این که شروع به انتقاد از شوهرت کنی باید زمینه رو آماده کنی.باید شوهرتو آماده کنی.ببین من می تونم بروسلی رو با یه ضربه ناکار کنم .می دونی چه طوری؟وقتی حواسش نیست با مشت می کوبم تو شقیقش و انا لله و انا الیه راجعون.....گرفتی چی می خوام بگم یا نه؟منظورم اینه اگه شوهرت آماده نباشه حتی اگه بهش محبت هم بکنی پرخاش میکنه چه برسه به این که ازش انتقاد بکنی.وقتایی که اعصابش خرده.تازه از سر کار اومده یا تو مهمونی وجلو چندتا آدم دیگه اصلن موقع مناسبی برای حرف زدن نیست چه برسه به انتقاد!!!!!!!!!!!!
ببین خواهرم
تا حالا دو سه بار گفتی اگه ازش انتقاد کنم جلوه هر کسی باشه بهم پرخاش و بی ادبی میکنه
خب مشکل از خودتونه شهرزاد جان
تو اصلن نباید جلو بقیه ازش انتقاد کنی که اونم برگرده جلو بقیه ضایت کنه
باید یه بعد از ظهر آروم یه چایی واسش بیاری بعد که چاییشو خورد در حالی که بغلش نشستی دستاشو بگیری بگی عزیز دلم چند وقته دلم از یه چیزایی پره.فقط دلم می خواد یکی بهم گوش بده.لازم نیست راه حل بدی فقط دوس دارم دست شوهرمو بگیرم و باهاش درد ودل کنم.......و اون وقت خیلی ریلکس خواسته هاتو ناراحتی هاتو بهش بگی......
اگه این کارا رو کردی و باز ضایت کرد بیا تف بنداز تو صورت من
اینه که میگم مهارت پیشرفته ارتباطی
آره عزیز اینه
نابرده رنج گنج میسر نمی شود
کاش شوهرتو میاوردی چهار تا کلمم اون می شنفت.ولی اشکال نداره.اگه تو تنها هم اصلاح بشی اونم کم کم اصلاح میشه.
به هر حال من هنوز هم تحسینت می کنم به خاطر طرز تفکر واقعا زیبات.
دوست دارم طرز تفکر نامزد منم مثه تو باشه.البته من واسش احترام قائلم و همین الآنم عاشق کاراشم.بازم بگو.با شوهرت که حرف نمی زنی حداقل اینجا بگو تا کمی تخلیه شی.استرس واسه بچتم خوب نیست....امان از این مردا