سلام من خلاصه ای از برداشت خودم از شما وخانواده همسرتون اینجا می نویسم تا دوستان بهتر در مورد شما راه کار بدندسلام بچه ها بیایید در مورد ایشون جبهه نگیرید
اقای بهزاد یک مرد سنتی باعقاید سنتی وسخت کوش متعهدهستند ایشون یک بچه شهرستانی که باسعی وتلاش بسیارشون تونستند همونطور که خودشون تاکید داشتند در بهترین دانشگاه های ایران تحصیل کنند وبتونند از بهترین دانشگاه دعوت نامه وبورسیه بگیرند
اما به جای تشویق وتحسین و افتخار کردن وغرور ورزیدن چیزی که هر مردی به اون احتیاج داره چه چیزی عایدشون شد شبیخون زدن خیانت(از نظر هر کس خیانت تعریفی بسته به نظر شخص داره) ببینید چقد دل شون پره(مردم به داماد بیکار شون به داماد الوات شون به داماد معتاد شون به دامادی که به زنش خیانت جنسی هم داشته احترام میزارن. کانون زندگی رو دودستی نگه میدارن. نمیزارن پاشون به دادگاه باز بشه . )
اقای بهزاد من شما رو درک میکنم وتحسینتون میکنم به خاطر تلاش ومهربونی حسن نیت تون نسبت به همسرتون چون شایسته احترام وتحسین هستید اما بذارید خانمتون بفهمند بهشون فرصت بدید بذارید بذارید به دست وپاتون بی افتند وازتون عذر خواهی کنند بذارید این ماجرا ها از دل تون در بیاد بعد طلا قش بدید یابهش فرصت بدید خودتون هر جور صلاح میدونید شما تصمیم گیرنده هستیدخیلی از ادم ها که بلد نبودند تواین همدردی زندگی کردند یاد گرفتند نمونش من قبلا یک چیزی بودم مثل خانمتون همه این بحث ها ناشی می شود از نادانی ماکه به جای غرور کردن به شما تبدیل می شود به شبیخون زدن
بازم براتون ارزوی موفقیت میکنم انشالله با سعی پشتکار که شما دارید(هرساعت پیگیر تاپیک تون هستید)علاوه بر گرفتن دکترا از امریکا دکترای سیاست زندگی کردن از همدردی میگیرید
چندتا چیز از همدردی یاد گرفتم یکیش اینه که مشکلات ناشی از طلاق بسیار بیشتر از مشکلات قبل از اونه وفقط ادم های برای این طلاق می گیرند که راحت بشند اما این فقط برای مدت زمان کوتاهی ومشکلات بعداز طلاق خودشو نشون میده
همه ادم ها تشکیل شدند از چند تا خوبی وکلی صفت بد همه همینطور هستند ما انسانیم و گل بی عیب فقط خداست
بازم هر جور صلاح میدونید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)