به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 مهر 94 [ 12:10]
    سطح
    22
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 56.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    487

تشکرشده 191 در 73 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط parsa1400 نمایش پست ها
    روزبه جان سلام

میدونم همسرتو دوسش داری پس تا به دادگاها نرسیده برو مشاوره و قضیه رو توضیح بده به این صورت که اگه میخوایین برا برگشت ما کاری بکنید لطفا قبل دادگاه باشه . چون دادگاه باعث باز شدن پرده و احترام متقابل خواهد شد و رنگ برگشت کم رنگتر .

نمیدونم قبلا بهت گفتم خانمتو از خانوادش جدا کن بگو دوسش داری و به کمکش نیاز داری . بهش اطمینان بده . و از دادگاه منصرفش کن . بعد طلاق هم میشه برگشت .ولی با امروز یه دنیا فرق داره.

روزبه تو دادگاه نفقه به همسرت اطمینان نکن حرفاتو قبلش دیکته کن . و نسنجیده سخن نگو . . حواست باشه خانواده همسرت مانع تمکین زنت از شما شدن و ایشون در تمکین عام و خاص شما نبوده و در حال حاضر دوشیزه هستن .

پیگیر مشاوره باش چرا عقب انداخته یعنی چی ؟ مگه عمومیه

روزبه تو نسبت به همسرت تصمیم جدیدی گرفتی . فکر میکنی دیگه به درد هم نمیخورید ؟؟؟؟؟؟؟ کمی فکر کن بعد جواب بده

روزبه شرمنده یه لطفی برام میکنی خیلی عذر میخوام فردا که به محل کارت میری وقتی نگاهت به حرم افتاد منو به اسم یاد کن . بد جایی گیر کردم .

ببخش مرسی

روزبه اگه قلبا هنوز به همسرت علاقه داری و توانایی گذشت این اتفاق ها رو داری شل نیا پیشو بگیر بدون اشتباه برشگردون دخترا یه مقدار .. چه برسه به اینکه همسرت سنش کم هم هست .

سلام

دوستش دارم اما به چه قیمتی؟ جلوم ی جوره پشت گوشی کنار مامانش زبون داره بیا ببین ...

خانم من شده ی عروسک دست مامانش یادم شده فقط بش بگم که زنی که امروز مامانش بگه شوهرتو بخاه فردا بگه نخاه نمیخام

زیاد نازشونو کشیدم پارسا جان

اگر مادرخانمم سخت نگیره چوب نزاره و ب حال خودمان رها کنه میتونم با زنم زندگی کنم

بعض وقتا میخام از پشت گوشی خفش کنم بی منطق مث مامانش حرف میزنه

کار ندارم من رو خانمم تو نفقه حساب باز نمیکنم -اما من وارد بحث نخاهم شد فقط میگم من نفقشو دادم خاستم مستقلشم خانوادش نزاشتند

ولی با این حال بازم بنده براش کم نزاشتم تو این مدت مدارکشم با پرینت بانکی هست الانم میخام تشکیل خانواده بدم میخام مستقلشم نمیزارن تمام

مهریه هم که وکیلم واخواهی میده ...پارسا داداش اون شب که زنگ زدم فقط دنبال طلاق توافقی بودند باباش هی میگفت بگو توافقی نمیدونم چیشد قطع کدم شبش زنگ و عاشق زندگی کردن شدند!!!

بعد سری سواستفاده میکنن از حرکتم منم خوشم نیومد ./.. ب مادر خانمم گفتم الان دیگه عین روز روشنه شما نمیخای ما زندگی کنیم

جالبه اینا قبل تماس من تا اون شب ب رفیقم ک سر زبون داشت گفته بودند ما طلاق نمیخایم فقط تو دادگاه خانوادش باید تعهد بدن همچین چرتو پرتایی که خندم گرفت

باز من که زنگ میزنم میگن توافقی جداشیم تا قطع میکنم میبینند پیش قدم شدم زنگ میزنند که ما عاشق زندگی هستیم اصن اینا قاطین متحد نیستند پارساااااااااااا

داداش بشون گفتم ب گوششون زدم با واسطه که تو دادگاه به هیچ صراطی مستقیم نیستم سازش و جدایی فقط قبل دادگاه اما اینا به قول درورو بریا مغز خر خوردن ببخشید

میگن اگر واقعا میخان بزارن زندگی کنی پس چرا با مشاوره نزاشتن ضد حال زدن!! خب تو دادگاه که بدتره دیگه حناشون رنگی نداره... تازه خودت داری میگی پرده و احترام ب طور کل از بین میره

یا اگرم طلاق میخان خب بیان توافقی !!!!اینا دنبال چین !!! بشون گفتم خسارت میگیرم -ادمش نیستند داداش مهریه بگیرن چون اونا نیتشون یا طلاق یا زندگیه من میدونم خانمم سنی نداره

برای درسشم که شده مجبورن کوتاه بیان که من مشکل ساز نشم چون گفتم رای ب تمکین بیارم منع اشتغال از تحصیلشم میگیرم کسی که سکه بگیره باید با اجازه شوهرش اب بخوره خخخخخخخخخخ

و هم انقدر میرم مدرسش که پروندشو بدن زیر بغلش .....( اخه تا سوم دبیرستان با تعهد ثبتنام میکنن)

اینارو وقتی کوتاه نمیان باید مث خودشون باشون برخورد کرد ناتو بازی رو خوب بلدن (من اصن دوست ندارم اما پارسا جای من نیستی اینا فکر کردند من میرم ب دستوپاشون میفتم .....

احتمالش زیاده تا قبل دادگاه تکلیفم روشن شه فقط میخام صبر کنم گلم صبرررررررررر

همیشه دعات کردم خاطرت جم

کل بچه ها رو دعا کردیم
    بیرونِ این خانه

این سنگ‌هایی که به پایم می گیرند و رفتن را درد آورتر می کنند،

همان هایی اند که سرت به آن ها خواهد خورد!
    ویرایش توسط roozbeh220 : شنبه 03 آبان 93 در ساعت 22:56

2. کاربر روبرو از پست مفید roozbeh220 تشکرکرده است .

parsa1400 (شنبه 03 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)