سلام
دوستش دارم اما به چه قیمتی؟ جلوم ی جوره پشت گوشی کنار مامانش زبون داره بیا ببین ...
خانم من شده ی عروسک دست مامانش یادم شده فقط بش بگم که زنی که امروز مامانش بگه شوهرتو بخاه فردا بگه نخاه نمیخام
زیاد نازشونو کشیدم پارسا جان
اگر مادرخانمم سخت نگیره چوب نزاره و ب حال خودمان رها کنه میتونم با زنم زندگی کنم
بعض وقتا میخام از پشت گوشی خفش کنم بی منطق مث مامانش حرف میزنه
کار ندارم من رو خانمم تو نفقه حساب باز نمیکنم -اما من وارد بحث نخاهم شد فقط میگم من نفقشو دادم خاستم مستقلشم خانوادش نزاشتند
ولی با این حال بازم بنده براش کم نزاشتم تو این مدت مدارکشم با پرینت بانکی هست الانم میخام تشکیل خانواده بدم میخام مستقلشم نمیزارن تمام
مهریه هم که وکیلم واخواهی میده ...پارسا داداش اون شب که زنگ زدم فقط دنبال طلاق توافقی بودند باباش هی میگفت بگو توافقی نمیدونم چیشد قطع کدم شبش زنگ و عاشق زندگی کردن شدند!!!
بعد سری سواستفاده میکنن از حرکتم منم خوشم نیومد ./.. ب مادر خانمم گفتم الان دیگه عین روز روشنه شما نمیخای ما زندگی کنیم
جالبه اینا قبل تماس من تا اون شب ب رفیقم ک سر زبون داشت گفته بودند ما طلاق نمیخایم فقط تو دادگاه خانوادش باید تعهد بدن همچین چرتو پرتایی که خندم گرفت
باز من که زنگ میزنم میگن توافقی جداشیم تا قطع میکنم میبینند پیش قدم شدم زنگ میزنند که ما عاشق زندگی هستیم اصن اینا قاطین متحد نیستند پارساااااااااااا
داداش بشون گفتم ب گوششون زدم با واسطه که تو دادگاه به هیچ صراطی مستقیم نیستم سازش و جدایی فقط قبل دادگاه اما اینا به قول درورو بریا مغز خر خوردن ببخشید
میگن اگر واقعا میخان بزارن زندگی کنی پس چرا با مشاوره نزاشتن ضد حال زدن!! خب تو دادگاه که بدتره دیگه حناشون رنگی نداره... تازه خودت داری میگی پرده و احترام ب طور کل از بین میره
یا اگرم طلاق میخان خب بیان توافقی !!!!اینا دنبال چین !!! بشون گفتم خسارت میگیرم -ادمش نیستند داداش مهریه بگیرن چون اونا نیتشون یا طلاق یا زندگیه من میدونم خانمم سنی نداره
برای درسشم که شده مجبورن کوتاه بیان که من مشکل ساز نشم چون گفتم رای ب تمکین بیارم منع اشتغال از تحصیلشم میگیرم کسی که سکه بگیره باید با اجازه شوهرش اب بخوره خخخخخخخخخخ
و هم انقدر میرم مدرسش که پروندشو بدن زیر بغلش .....( اخه تا سوم دبیرستان با تعهد ثبتنام میکنن)
اینارو وقتی کوتاه نمیان باید مث خودشون باشون برخورد کرد ناتو بازی رو خوب بلدن (من اصن دوست ندارم اما پارسا جای من نیستی اینا فکر کردند من میرم ب دستوپاشون میفتم .....
احتمالش زیاده تا قبل دادگاه تکلیفم روشن شه فقط میخام صبر کنم گلم صبرررررررررر
همیشه دعات کردم خاطرت جم
کل بچه ها رو دعا کردیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)