من ايروبيک رو پيشنهاد ميدم,هم از لحاظ جسمى خوبه,هم فکرو درگير ميکنه.من خودم شخصا موقع انجام دادن زنجيره هاى ايروبيک ,نميتونم اون لحظه به چيزى فکر کنم,اصلا هدفش همينه که رو ذهن و تمرکز کار کنه.
البته مواظب باش جايى برى که ايروبيک باشه,چون بعضى جاها آمادگى جسمانى رو به اسم ايروبيک انجام ميدن.
تو اين فصل حتما لباس گرم بپوش,مثلا شلوار با آستين کوتاه و سويشرت بپوش,اول با آستين کوتاه باش که بدنت آروم گرم بشه,به آخراش يا تايمى که ميدن واسه آب خوردن,ديگه سويشرتو بپوش که بدنت سرد نشه چون باعث عفونت ميشه.
راستى اگه هدفت اصلا چاقى و لاغرى نيس,به هر حال يکم مواظب چاق شدن باش,چون اوايل که ميرى اشتهات ممکنه زياد بشه و زياد بخورى.
يک ساعت قبل و بعد ورزش هيچى جز آب نخور,حالا اگه خيلى گرسنت بود,ميتونى ميوه بخورى.
اين بود توصيه هاى من :d
- - - Updated - - -
راستى يه نکته اى در مورد ايروبيک بگم.
جلسات اول که ميرى,فقط حرکات مربى رو تقليد کن,اينجورى يه سرى حرکات ابتدايى مثل بيسيک,وى,وى بک,استبتاج,دبل استبتاج,مامبو,ترن,وى ترن,وى لانج و . . . . خلاصه يه سرى از اين حرکتها برات جا بيفته,بعد به مرور زمان,ميتونى با شمارش يادبگيرى.
خيليا ميان ايروبيک و چون نميتونن ياد بگيرن,ميزارنش کنار ولى خيليا هم ممارست ميکنن و ياد ميگيرن و زود راه ميفتن

علاقه مندی ها (Bookmarks)