زومبا از همه بیشتر جنبه لاغری داره، ترکیب اروبیک و رقص باهمه! خیلی هم سرعت عمل باید داشته باشین، برای کسی که مدام در حال رقصیدن هست ، راحتتره!میخوام بدونم کدوم بیشتر جنبه لاغری دارن ،کدوم نشاط کدوم مدیتیشن و تمرکز
اما اگه کسی باشین که زیاد اهل رقص نباشین کمی اولش سخته!
ورزشی کاملا هوازیست،یک برنامه کاهش وزن در عین حال سرگرم کننده است، کالری زیادی هم میشه سوزوند، نزدیک به 600 کالری در یک ساعت.
کسی که بسیار سنگین باشه ممکنه در یک کلاس زومبا کالری بیشتری نسبت به کسی که سبکتراست بسوزاند در حالیکه ، همان تلاش و دارد. سوزاندن کالری همچنین بستگی به تلاش های شما دارد . در کلاس زومبا شما فعال تر هستید و بیشتر حرکت می کنید ، هرچه بیشتر حرکت کنید کالری بیشتری خواهید سوزاند . زومبا به تقویت عضلات نیز کمک می کند. هنگامی که حرکات رقص یا حرکت هوازی انجام می دهید ، ماهیچه های شما لاغر می شود و شل نمی شود .
ایروبیک تحرکش نسبت به زومبا کمتره، ایروبیک یعنی فعالیتی که عضلات بزرگ را به کار میگیره حداقل 12 دقیقه با حالت ریتمیک و موزون. در شرایطی که سرعت و شدت تمرین قابل تحمل است و نیاز بدن به استفاده از اکسیژن برای مدتی افزایش مییابد، این فعالیت انجام میگردد.همچنین این هم مثه زومبا جزو فعالیت هوازی است ( شدت تمرین بالاست و مدت تمرین پایین).
برای جلوگیری از افسردگی، بیحوصلگی، بیتابی موثره، چون هورمون اندروفین در بدن تولید میشه و باعث ایجاد نشاط، تمرکز ذهن و بالا رفتن خلاقیت فکری میشود.
در کل بین این دوتا زومبا بهتره، اما اگه از نظر قیمت هم بخواین ، ایروبیک ارزونتره، تقریبا در هر باشگاهی هم میتونین پیداش کنین، اما زومبا نه ، هم گرونتره ، هم هر باشگاهی هنوز نداره! (البته این در تحقیقات شخصی خودم متوجه شدم، اونم تو شهر خودم ، از جاهای دیگه اطلاعی ندارم. )
پیلاتس به مجموعهای از تمرینات ورزشی تخصصی گفته میشود که بر بدن و ذهن فرد تاثیر میگذارد و ضمن بالا بردن قدرت واستقامت تمام اعضای بدن، عمقی ترین عضلات بدن رامورد هدف قرار میده. تمرینات پیلاتس، عبارت از تلاش برای تمرکز فکر ودرایت فرد برروی عضلات بدن و چگونگی و عملکرد آنها. به مرور زمان و با اجرای مکرر حرکات، ذهن انسان بدن را بهتر درک میکند وآن را توانمندتر ومتعادل تر میسازد. همچنین حرکات پیلاتس عضلات ومفاصلی رامورد هدف قرار میدهد که درفعالیتهای روزانه درگیر هستند مانند:
نشستن، راه رفتن، حمل کردن بار، خم وراست شدن، تمرینات ورزشی پیلاتس طرز صحیح انجام حرکات روزانه در بدن ثبت میشود پیلاتس حرکات ورزشی را بشکلی آموزش میدهد که مانع ایجاد صدمات ورزشی گردد
کلا این رشته ، بیشتر به درست انجام دادن حرکات ورزشی بدونی که به بدن آسیب بزنه کمک میکنه! بیشتر برای انجام فعالیت های روزانه است.
تحرکی که ایروبیک و زومبا دارند و نداره!
فقط فکر میکنم بستگی به باشگاه و مربیتون داشته باشه، آخه من یک مدت ایروبیک میرفتم، با اینکه رشته ثبت نامیم ایروبیک بود، اما هم پیلاتس (15 دقیقه ای )کار میکردن هم ایروبیک گاهی(خیلی کم) هم یوگا!
بیشترش ایروبیک بود، اما از حرکات پیلاتس و یوگا هم استفاده میکردن!
یوگا هم که مشخصه حالت مدتیشنش بیشتره، بیشتر کنترل امواج ذهنیه، به آرامش بیشتر و خودشناسی بیشتر کمک میکنه! منتها چند نوع رژیم غذایی هم داره.
- - - Updated - - -
اگه نمیخواین خیلی خسته بشین و نیرو ببره، خب زومبا خیلی انرژی میخواد! تحرک زیادی هم داره پس همون ایروبیک برین. البته ایروبیک هم کم تحرک نداره!
بنظرم پس پیلاتس و امتحان کنین ، انرژی کمتری میبره!:)
فقط یک نکته ای به باشگاهتون و مربیتون ، و سیستم تهویه باشگاه خیلی اهمیت بدین!
مخصوصا اگه مشکلات تنفسی داشته باشین! چون این موراد خیلی مهمه لازم هم هست که حتما مربی در جریان باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)