به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 113 از 125 نخستنخست ... 1363738393103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,121 تا 1,130 , از مجموع 1246
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    بفرما !!
    میشه نیاید زحمات بنده رو به باد فنا بدین آقای 93!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    درافتادن با ایشون و سایرین کار شما نیس ! نیاین اینجا یه چیزی بگین و تمام تلاشای منو از بین ببرین !! میبینین که!، دیگه خودشون نمیتونن جواب بدن نوچه هاشونو میفرستند اونم یه نیم جمله لالبه لای پستاشون!! دلیلشم به خاطر اینه شدت جراحات خیلی بالا بوده و ایشون متواری شدن مثه اینکه!! ( اگه خواستن، بگم چه جوری میتونن برند لب مرز!!!)
    هه هه!!
    پس بذارین به کارم برسم لططططططططططططططططططططططفف ففففففففففففففففففففففففف فففا!!!!!!!!!!!!!!!
    البته میتونین نظاره گر باشین! اصن از اینجا میتونید به عنوان یه کلاس آموزشی استفاده کنید ، آقای جینگوله مستان!!!!!!!!!!!
    ضمنا!:
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد 93 نمایش پست ها
    اینجا جوون مجرد عزب اوقلی مدل 91 نشسته درست نیست دیگه زیاد توضیح بدم ….
    به زودی باید منتظر یه پاسخ داندان شکن به خاطر این جمله باشین!!! البته فعلا بنا به ملاحظاتی پاسخ دادن به شما به صلاح نیست!! پس خیلی خیلی مراقب باشین و با دم شیر بازی نکنید !!!!!!! خطرناکه! برا خودتون میگم!!!
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

2. 7 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 27 مهر 93), fariba s (شنبه 26 مهر 93), paiize (شنبه 26 مهر 93), terme00 (شنبه 26 مهر 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 26 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (شنبه 26 مهر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

والا ما اگه یک سخنرانی گوش بدیم که سخنرانش لب که سهله ، به جای لب بگه "بجنبید طحالتون پای گوره " یا "لوزالمعدتون پای گوره"... پونصد بار هم گوش بدیم اصلا متوجه نمیشیم اسم کدوم عضو رو طرف برده و کلا چه کلماتی به کار برده ، در عوض بلافاصله بعدش یاد مرگ و اخرت و حق الناس و نماز قضاهایی که باید بخونیم میفتیم ، حالا یک خانم همین سخنرانی رو گوش میده کلا دیگه میره توی فازی که سخنران چه سوتی داده و چی گفته و تو فاز پروتز لب و اون بازیگره که من تو اون سریاله پسندیدمش و از این حرفا
    رفتم خواستگاری یه دختر خانم میگم من دوست ندارم توی خونه ماهواره داشته باشم و من روی این موضوع حساسیت دارم… میگه چرا؟ مگه چه اشکالی داره؟ ما خونمون داریم اشکالی پیش نمیاره میزنیم شبکه های کم صحنه و بی صحنه اش رو میبینیم… میگم اره ، برای شما ممکنه اشکال نداشته باشه، ولی تا حالا همون ها رو از نگاه یک مرد دیدی؟ میدونی نگاه مرد با نگاه زن چقدر متفاوته؟ میدونی همون شبکه های کم صحنه رو شاید شما سرسری نگاه کنی ولی اون تصاویر توی ذهن من مرد حک میشه و کلی انالیز میکنم… و در نهایت این که شبکه های داخلی هست اینطور ذائقه رو عوض میکنه دیگه اون شبکه های ماهواره ای که صدها برابر رنگ و لعاب بیشتری داره که خطرناک تر هست برای مرد خونه… دیگه بعد یک مدت در برابر اون مدلها و هنرپیشه ها و مانکن ها تلویزونی که همسر اون اقا جلوه ای نداره… اصلا ناخواسته وقتی توی خونه ای ماهواره باشه که برای اون زن رقیب درست میشه …

والا ما اگه یک فیلم می بینیم که بازیگرش لب که سهله ، به جای لب بگو گوش، چشم یا حتی طحالش را هم عمل کرده باشه ... پونصد بار هم ببینیم اصلا متوجه نمیشیم کدوم عضو رو عمل کرده. متوجه هم بشیم بلافاصله بعد فیلم یادمون می ره و کلا چه عملهایی به کار برده ، در عوض بلافاصله بعدش یاد مدرسه بچه و خرید فردا و کادوی عروسی دختر خاله و گرفتن کت شلوار آقا از خشکشویی و ... مرگ و اخرت و حق الناس و نماز قضاهایی که باید بخونیم میفتیم ، حالا یک آقا همین فیلم را می بینه کلا دیگه میره توی فازی که این خانم قبل عمل چی بوده، بعد عمل چی شده، ده سال بعد چه خواهد شد و تو فاز پروتز لب و اون بازیگره که من تو اون سریاله پسندیدمش و از این حرفا و کلا تو مغزش حک می شه و فراموش کردنش بستگی به الطاف الهی و نظر ملائک به اون زندگی مشترک داره !
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

4. 10 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 26 مهر 93), ammin (یکشنبه 27 مهر 93), fariba s (شنبه 26 مهر 93), m.reza91 (یکشنبه 27 مهر 93), paiize (شنبه 26 مهر 93), terme00 (شنبه 26 مهر 93), فرهنگ 27 (شنبه 26 مهر 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 26 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), دختر بیخیال (شنبه 26 مهر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    شیدا
    حرف دلمو زدی با ابتکار بسیار بالا.
    حالا باز برند رو بیارن به سمت مرزهای تحت تصرف داعش عموجان ایندفعه تنها نیستین با اقای جیگوله مستون دوتایی برین.

والا! یکی نیست بهشون بگه جزیی نگری نه تنها باعث بالا رفتن امار طلاق نمیشه بلکه باعث شیرینی زندگی هم میشه و خیلی هم دلتان بخاهد

بازهم یکی نیست بهشون بگه حک شدن تصویر هنرپیشه و دختر بیچاره مردم تو ذهن اقای عذب مدل 93 هست که باعث بالارفتن امار طلاقه.بعله!

به زودی باید منتظر یه پاسخ داندان شکن به خاطر این جمله باشین!!! البته فعلا بنا به ملاحظاتی پاسخ دادن به شما به صلاح نیست!! پس خیلی خیلی مراقب باشین و با دم شیر بازی نکنید !!!!!!! خطرناکه! برا خودتون میگم!!!

خب چرا همین حالا جواب دندان شکنتون رو نمی دید؟یا رفتین فکر کنید عایا؟ هه هه یوها ها ها
    ابی بازم بزن ...
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : شنبه 26 مهر 93 در ساعت 10:34

6. 8 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 26 مهر 93), ammin (یکشنبه 27 مهر 93), fariba s (شنبه 26 مهر 93), m.reza91 (یکشنبه 27 مهر 93), paiize (شنبه 26 مهر 93), terme00 (شنبه 26 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (شنبه 26 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 23 تیر 03 [ 15:03]
    سطح
    77
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 271
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,639

تشکرشده 1,769 در 422 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آخ جون باز پسرا با هم دعواشون شده ...

چه مزه ای میده نبرد بین آقایان جینگوله مستان 93 و عامو رضا 91
    آدمک آخر دنیاست بخند
    آدمک مرگ همین جاست بخند
    دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
    آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...

8. 9 کاربر از پست مفید terme00 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 26 مهر 93), ammin (یکشنبه 27 مهر 93), fariba s (شنبه 26 مهر 93), m.reza91 (یکشنبه 27 مهر 93), paiize (شنبه 26 مهر 93), فرهنگ 27 (شنبه 26 مهر 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 26 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (شنبه 26 مهر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    دیشب کلی روی پروژه تحویلیم زحمت کشیدم، کلی نوشتم، بعد از آخر که ویرایش آخرشم انجام دادم خیلی خوش و خرم و خوشحال خواستم از پشت سیستم برم کمی استراحت کنم، وقتیییییی دکمه ضربدر ورد و زدم که ای کاشششش اینکارو نمیکردم ، متوجه شدم متاسفانه من فایل ورد و از داخل یک فایل فشرده زیپ باز کردم و هر تغییری که دادم هر نوشته ای که انجام شده ، هیچی ازش باقی نمونده و سیو نشده

دیگه هیچی دیگه نه وقت گریه زاری داشتم نه وقت تو سر زدن
    فقط گفتم بشین بشین که وقت استراحت نرسیده دیگه وقتشه که از حافظه خدادادی خودت کمک بگیری !
    واقعا هم هیچی حافظه خود آدم نمیشه!!!!

اینا رو گفتم تا اجازه بدین سوالم و اینجا مطرح کنم ، (خدایی خیلی ضایع است یک تاپیک جدا واسش بزنم:))
    یک سوالی دارم از مهندسین کامپیوتر عزیز :

اگه برای یک فایلی ورد خیلی زحمت بکشین،
    شب بیداری هایی و واسش تحمل کنین.

بعد وقتی دکمه کنسل و بزنین، ببینین متاسفانه فایل ورد و از داخل یک فایل فشرده زیپ باز کردین، و الان هیچ کدوم از نوشته های شما سیو نشده ! چکار باید بکنین تا دوباره نوشته هاتون احیا بشه؟؟

یعنی واقعا هیچ راه چاره ای نیست؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    والا ما اگه یک فیلم می بینیم که بازیگرش لب که سهله ، به جای لب بگو گوش، چشم یا حتی طحالش را هم عمل کرده باشه ... پونصد بار هم ببینیم اصلا متوجه نمیشیم کدوم عضو رو عمل کرده. متوجه هم بشیم بلافاصله بعد فیلم یادمون می ره و کلا چه عملهایی به کار برده ، در عوض بلافاصله بعدش یاد مدرسه بچه و خرید فردا و کادوی عروسی دختر خاله و گرفتن کت شلوار آقا از خشکشویی و ... مرگ و اخرت و حق الناس و نماز قضاهایی که باید بخونیم میفتیم ، حالا یک آقا همین فیلم را می بینه کلا دیگه میره توی فازی که این خانم قبل عمل چی بوده، بعد عمل چی شده، ده سال بعد چه خواهد شد و تو فاز پروتز لب و اون بازیگره که من تو اون سریاله پسندیدمش و از این حرفا و کلا تو مغزش حک می شه و فراموش کردنش بستگی به الطاف الهی و نظر ملائک به اون زندگی مشترک داره !
    نوشته اصلی توسط محمد 93
    رفتم خواستگاری یه دختر خانم میگم من دوست ندارم توی خونه ماهواره داشته باشم و من روی این موضوع حساسیت دارم… میگه چرا؟ مگه چه اشکالی داره؟ ما خونمون داریم اشکالی پیش نمیاره میزنیم شبکه های کم صحنه و بی صحنه اش رو میبینیم… میگم اره ، برای شما ممکنه اشکال نداشته باشه، ولی تا حالا همون ها رو از نگاه یک مرد دیدی؟ میدونی نگاه مرد با نگاه زن چقدر متفاوته؟ میدونی همون شبکه های کم صحنه رو شاید شما سرسری نگاه کنی ولی اون تصاویر توی ذهن من مرد حک میشه و کلی انالیز میکنم… و در نهایت این که شبکه های داخلی هست اینطور ذائقه رو عوض میکنه دیگه اون شبکه های ماهواره ای که صدها برابر رنگ و لعاب بیشتری داره که خطرناک تر هست برای مرد خونه… دیگه بعد یک مدت در برابر اون مدلها و هنرپیشه ها و مانکن ها تلویزونی که همسر اون اقا جلوه ای نداره… اصلا ناخواسته وقتی توی خونه ای ماهواره باشه که برای اون زن رقیب درست میشه …

دیروز یک حمله از جناب احساس بهاری خوندم، امروز هم این جملات و دیدم.

کلا حالم کمی دگرگون شد، اینااااااایی که دارین در مورد آقایون میگین، واقعیه؟؟؟ واقعااااااااااا راست میگین؟؟؟؟
    یا نه صرفا جهت کل کل کردنه؟؟

اگه صرفا جهت کل کل کردنه ، بگین ؛ الکی حال دختر مردم و دگرگون نکنین ! الان کمی دل نگرونم کردین!
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

10. 8 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 26 مهر 93), ammin (یکشنبه 27 مهر 93), fariba s (شنبه 26 مهر 93), paiize (شنبه 26 مهر 93), terme00 (یکشنبه 27 مهر 93), فرهنگ 27 (شنبه 26 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (شنبه 26 مهر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

اخبار داغ تالار همدردی

خارج از گود:

.....جان یه سوالی که پیش اومده با توجه به پست آقای پارسا ،خواستگارتون از کاربران تالار است؟
    نعوذ بالله من ذلک ..
    اخه بی نهایت جان چرا داری با دم شیر بازی می کنی؟! اونم چه شیری مگه نمی دونی اقای مدیر به این مساله آلرژی دارند؟
    فکر خودت نیستی فکر دختر مردم باش .

- - - Updated - - -

--------------

پس بذارین به کارم برسم
    به سلامتی ! پس دارین شما هم آپولوتونو کم کم هوا می کنین یا همین فیله که باز هوا می کنین؟

والا ...جوری کلاس میزارن که انگار نمی دونیم جز خوابیدن تا لنگ ظهر و فکر کردن به دختر های خیالی پشت در کار دیگه ای ندارن.!!!
    خیلی هنر کنن چند تا نقشه شوم برای کل کل میکشن!
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : شنبه 26 مهر 93 در ساعت 12:59

12. 9 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 27 مهر 93), fariba s (یکشنبه 27 مهر 93), m.reza91 (یکشنبه 27 مهر 93), paiize (شنبه 26 مهر 93), reihane_b (شنبه 26 مهر 93), terme00 (یکشنبه 27 مهر 93), فرهنگ 27 (شنبه 26 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (شنبه 26 مهر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    سلام

اومدم یکی از تجربیات گرانسگ خودمو در اختیارتون قرار بدم شعار زندگیتون بشه:

هروقت هتلی رفتین که سلف سرویس بود و هرچی دوست داشتین میتونستین بخورین و قیمتش هم فرقی نمیکرد اینو یادتون نره. شاید این آخرین غذایی که میخورید پس تا وقتی جان در بدن دارید بخورید

روز اول 7تا روز دوم هفت و نیم عدد تخم مرغ آب پز خدایی روز سوم دیگه حالم بهم میخورد از بوش وگرنه بازم میخوردم یکی از بچه ها همرامون بود مغازه دار بود و ترک از همشهریهای مادر خانومم لامصب رحم نکرد روز اول دوم سوم هفت تا خورد بنده خدا مجبور شد روز سوم یه شانه تخم مرغ اضافه بزنه شانس آورد نهار و شامش سلف سرویس نبود
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
    ویرایش توسط khaleghezey : یکشنبه 27 مهر 93 در ساعت 10:27

14. 7 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 27 مهر 93), fariba s (یکشنبه 27 مهر 93), m.reza91 (یکشنبه 27 مهر 93), terme00 (یکشنبه 27 مهر 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 27 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (یکشنبه 27 مهر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    شهرداری بعد از یه طرح فک کنم 20-30 ساله میخواد خیابونو پهن کنه بعد جعبه های مخابرات باید جاشون عوض بشه ،خلاصه تلفن قطع بود این دو سه روزه و دیدم اینجا چه خبر بوده من دو روز نبودم بعضیا دل شیر پاکتی پیدا کردنو چه جسارتایی به جناب ما مرتکب شدند.البته بعید نیست برای اینکه دسترسی به اینترنتو ا زدست بدم و بتونن اینجا دو تا پست بذارن یه کمک چند میلیاردی به شهرداری کرده باشن ،من دوباره برگشتم ؛حالامثلا که چی !؟ نه واقعا میخوام بدونم هدفشون از این کار چی بوده!؟ یعنی تا این حد کم آوردن که این همه خرج میکنین !! دقتم کردین اول پست اولو گذاشتن بعد تا دیدن خبری نیست و من نیستم پست دومم گذاشتن!! ای داد بیداد !!! این قدر از من نترسین بابا!!
    آبی دارم بهت میگم نزن!

در مورد مورد آقای 93 هم که گفتن همین حالا بگو ؛البته نمیدونم چرا ایشون جملات منو انگار به خودش گرفته لابد شک داره به خودش!!شایدم خوددرگیری چیزی پیدا کردن متاسفانه به هر حال این سوم شخص و دوم شخص خیلی سخته براشون و اورانیوم زیادی ازشون سوزونده هر چند نمیتونم درک کنم ولی درکشون میکنم!!!!!! ،پیشنهاد بدی همم ندادن (جمله قبلی طولانی شد جفنگیات منو یادتون رفت!؟نه!؟) پس همین الان میگم!!،چی بگم؟........!،آهان این بدکی نیست !،
    آقای عزب مدل 2014 (این طوری کلاسش بالاتره!)هر چند فک نکنم بتونین خیلی پیشرفت کنین! با این حال من دوست ندارم کسی رو ناامید کنم برا همین بهتره که ،کمافی السابق در محیط شبیه سازی شده و بی خطر ذهنتون به کل کل با شخصیتای موهومی بپردازین و مراقب باشین اونجا چیزی نگین که اشخاص فرضی ذهنتون چنین واکنشایی رو بتونن نشون بدند!و شکستتون بدند! البته از راه تمرین میتونین روحیه ی کلکلی رو در خودتون تقویت کنین! حالا....(گنا داره دیگه!!!!!!)،براتون آرزوی موفقیتم میکنم!،ولی خیلی امیدواااار نباشین!
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    ..
    عاقا تو تاپیک کوکولوژی کسی این پستو قبل از ویرایش دیده !!؟تو دلیلش اومده :" اشتباهی پیش اومد."
    من پستو میخوامش!،1 میلیون نقد میدم !!!!!،همین الان!!!!! مطمئنم یه سوتیه بزرگه در حد اشتباهی زدن پست یه تاپیک دیگه تو اون تاپیک!!!!! شایدم یه چیز بدتر! وااای ! دیگه بهتر ازاین نمیشه !!! 1 میلللللللیون ریااااااااااااااااااااااا ال نققققققققد خیلیه ها یادمه با 40500 تومانش میشد خونه خرید اینکه دیگه خیلیه! اوووووئه!
    ---
    خالقزی جون!،یه رحمی به خودت بکن برادر !

----
    امین !
    امین !
    امییییییییییییییییییییییی ییییییییییین!
    کجا بودی !؟ دلم برات تنگ شده بود چقدر زیاد !چرا منو تنها گذاشتی با این قوم !!!!!!!!!!!؟
    سیاستمو که دیدی !؟ یه شکست صوری رو پذیرفتم تا دشمن احساس امنیت کنه بعد با چند تا حمله ی گازانبری امونشونو گرفتم!الانم دارن نفسای آخرشونو میکشن!!!
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

ویرایش توسط m.reza91 : یکشنبه 27 مهر 93 در ساعت 12:57

16. 4 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

fariba s (یکشنبه 27 مهر 93), terme00 (یکشنبه 27 مهر 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (یکشنبه 27 مهر 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    من یه سری به تایپیک سوتی زدم.واقعا سوتی های دلجو و رزا وفرشته اردیبهشت در سطح بین المللی بوده ولی خودشون خیلی بی اهمیت گفتنشون انگار نه انگار. اگه من بجای شماباشم گزارش میدم اون پستها حذف بشه اونوقت میگن چرامیری خودتو از ده طبقه میندازی پایین.خوبه ما مردها اگه سوتی هم بدیم فوقش یه کلمه ای رواشتباه لفظی بگیم اونم هرصدسال یه بارسوتی میدیم. فرشته اردیبهشت اون صاحب ماشین شانس آورده که بالگد هم نزدی توشکمش .ترمه کجایی برو یه سری به اون تایپیک بزن ببین چی به سرپرچمتون آوردن
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

18. 8 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

fariba s (یکشنبه 27 مهر 93), khaleghezey (یکشنبه 27 مهر 93), m.reza91 (یکشنبه 27 مهر 93), terme00 (یکشنبه 27 مهر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 27 مهر 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 27 مهر 93), رزا (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (یکشنبه 27 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    دوستان یه چیزی فقط خواستم بگم،
    واقعا از ته دل، دلم واسه آقای 93 سوخت
    اون پستش تو حال واحوال هم پاک شده، کاش یه کم بهش دلداری میدادین. گناه داره .
    اگه همینجوری پیش بره، به بچه محبت نکنید،واسش زن هم نگیرید، میره خودش رو تو افق محو میکنه ها
    ولی پست خاطراتش با همسرجینگوله مستونش! خیلی باحال بود...کاش زودتر اون دختر جینگوله مستون پیدا میشد فانتزیهای ایشون هم به وقوع می پیوست

- - - Updated - - -

آقا رضا هم که هوای هم تیمیش رو نداشت، یه کم رعایت کنید بابا

20. 6 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 27 مهر 93), khaleghezey (یکشنبه 27 مهر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 27 مهر 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 27 مهر 93), محمد 93 (یکشنبه 27 مهر 93), شیدا. (یکشنبه 27 مهر 93)

صفحه 113 از 125 نخستنخست ... 1363738393103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)