سلام، عقیده شما در خصوص دوری از تجملات درسته منتهی خیلی وقتا برای اینکه بتونی زندگی رو بهتر مدیریت کنی مجبور میشی از بسیاری از موضوعات گذر کنی. با توجه به شرایط اقتصادی خانواده های دو طرف وتک دختر بودن نامزدتون و حساسیت موضوع(خرید وسایل منزل) برای اغلب دخترا. بهتره با نرمش با موضوع برخورد کنی و سخت نگیری فکر میکنم شما بیشتر نگران این موضوع هستید که در آینده ایشون از شما انتظارت خارج از توان شما داشته باشن ، به نظرم راه حلی که خانم شیدا مطرح کردن مناسب باشه یعنی یه سقفی رو برای خرید در نظر بگیرید پ با همدیگه برای خرید وسایل برنامه ریزی کنید ممکنه ایشون همچنان بر نظرشون برای خرید مطابق میل خودشون اصرار داشته باشن. بهتره توی این موضوع شما کوتاه بیاید ولی طوری رفتار کنید که متوجه زحمات مضاعفی که شما برای تهیه پول متحمل میشید رو بشن ( منظورم منت گذاشتن نیست) مثلا بگید که برای تهیه پول مجبورید اضافه کار وایسید و یا.... که بعدها درک بهتری از شرایط اقتصادی شما داشته باشن. من فکر میکنم موضوع دیگه ای که ذهن شما رو مشغول کرده نظر دوستون بوده ( اگه از الان کوتاه بیای....) و شما دوست دارید اقتدار خودتون رو نشون بدید اگه همچین احساسی دارید باید بگم دوست عزیز اینجا جاش نیست سختگیری شما در این موضوع به احتمال زیاد نتیجه معکوس خواهد داشت و سبب شکسته شدن غرور شما میشه. موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)