سلام
آقا محسن شما 3تاپیک با همین عنوان دارید تقریبا، چرا همون تاپیکا رو ادامه نمیدید باز جدید باز میکنید؟ اینجوری به ضرر خودتون هست،چون تو هر تاپیکی چند نفر پست میذارن، شما هم یه صحبتایی میکنید که شاید لازم باشه کاربر جدیدی که میاد همه اینا رو بخونه بعد نظر بده،ولی دیگه نمیتونه.
جمع بندی هم برای خودتون سخت تر میشه
پس میتونید درخواست بدید این تاپیک بره ادامه همون تاپیکای قبلی.بهتره به نظرم
اما در مورد مشکلتون
درک میکنم چقدر آدم احساس بدی پیدا میکنه وقتی نتونه مطمئن باشه به علاقه طرف مقابلش. سخت هست،
خانم شما هم سن کمی دارن، متاسفانه نمیدونن که حتی اگه واقعا علاقه ای ندارن (که انشاله دارن) ،باید دنبال راه حل باشن، نه اینکه هم خودشون و هم شما رو اذیت کنن.
خب شما کمکش کنید، بهش بگید حرفایی هست که نتونی به من بزنی؟و دلت بخواد با یه فرد سومی صحبت کنی؟ کسی که نه تو رو میشناسه نه من رو.
مشاوره رو بهش پیشنهاد کنید،و حضوری هر دو با هم میتونید برید.
چون واقعا اینطور مسائل،خیلی سخته که دیگران ذهن خوانی کنن. که ما بگیم واقعا خانمتون دوستتون دارن یا خیر.
در مورد برخورد شما با ایشون هم، نظر من اینه که شما خیلی خیلی دوروبرش نباشید، بذارید راحت باشه. بعد ببینید خودش چی میگه؟وقتی پرسید کجایی چرا نیستی؟یا کمتر زنگ میزنی و پیام میدی، بگو من چند روز اینطورم، ولی تو که 1 ساله تقریبا با من همینطوری. دلیل تو چیه؟؟
اصلا هم با عصبانیت یا ناراحتی چیزی رو ازش نخواید. فقط راحت صحبت کنید.
بعد از اینکه سرصحبت باز شد میتونید مشاوره رو همونطور که گفتم بهش پیشنهاد بدید
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)