به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 27 اسفند 93 [ 11:51]
    سطح
    28
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 45.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    213

تشکرشده 213 در 91 پست

Array
    سلام عزیزم منممثلشمااول ازدواج این مشکلات داشتم به نظرمن 99درصد خودت مقصری به ترتیب ارزیابی ام رو از رفتار های اشتباهت میگم

1چرا نباید مجلس عروسی داشته باشی ولیمه عروسی از دید اسلام واجبه خدا خودش قولداده خرج عروسی رو جورمیکنه بعدسم شما که این قدر حساسی وقتی میدیدم خانوادش توی هیچ اعیادی ارزشی برام قائل نیستن وچرا از اول شل اومدی

2مردا دو بار تربیت میشند یک به دست مادر شون یک بار توسط همسرشون من خودم باتوجه به مشکلات مالی وقرض های اول ازدواجمون ازش خواستم که روزی 2تومن به عنوان بول توجیبی بهم بده وتمام نیازهامو اون برام بخره واین فقط به عنوان بولی برای خودم وبس اندازم باشه کم بود ولی خواستم عادت کنه

3دختر جون شما این کوتاه اومدی که اونا فکر میکنند وظیفه اتونه که اصلا خرج نکنید تقصیر خودته

4اشتباه بعدی از مستاجری بدت میاد اما از این که شوهرتو ببری خونه بابات وخیالشواز بابت اجاره خونه راحت کنی وازش یک ادم بی مسولیت تربیت کنی خوشت میادوباعث بشی بابت اجاره باخانوادت بحث دوباره بسازی وای

- - - Updated - - -

اهان راستی یادم رفت بابت طلاق من مطمینم همسرتون دوستون داره امابا گفتن موضوع بحث تون به خانوادشون راهنمایی اشتباه بههشون دادند گفتند یکم ولش کن خودش کوتاه میاد بابت گلاق نقطه ضعف نشون نده چون دوباره مثل قبل کوتاه میای وروزی که این عقده ها سرباز کنه زندگیتون نابود میشه بهتون هشدار میدم از همین الان به فکر زندگیتون باشید

واسه مسافرت وقت زیاده اما مجلس عروسی اگر بشیمون بشید راه بازگشتی وجود نداره وشما میمانید حسرتی که بهتون قول میدم باث بحث های در زندگی ایندتون میشه اول با خانوادتون راجبه این که مجلس عروسی به جای ماه عسل میخواهیدونظرتان عوض شده صحبت کنید واونا رووارد بحث کنید بگذارید بزرگترها حرف بزنند واونا بفهمند شما بزرگتری دارید
    من باتوجه به حرف هاتون فکر میکنم دختر خودرای هستید مردها عاشق زن های هستندکه به ان ها محتاج باشند براشون بتونند خرج کنند واسه همین اسلام میگه زن باید از شوهرش نفقه بگیره مرد دوست داره تکیه گاه باشه قناعت خوبه اما به اندازش با سیاست قناعت یعنی مجلس عروسی بگیری امادر توان شوهرت

در مورد خونه در شهرستان چقدر با شهر خودتون فاصله است اگر درانجا ساکن باشید باید کجا زندگی میکنید

2. 4 کاربر از پست مفید کیانا 93 تشکرکرده اند .

SpecialBoy (سه شنبه 22 مهر 93), نازنین2010 (پنجشنبه 24 مهر 93), شیدا. (سه شنبه 22 مهر 93), شاپرک 114 (پنجشنبه 24 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)