سلام دوستان گلم
ققنوس خانومی اجازه ما هم دست شماست٫چای بریزم واستون با قند نخور بیا با این شیرینیهای که با پارمیدا درست کردیم بخور گلی! از پیشنهادتم ممنون٫ فکر خوبیه!در ضمن اصلا هم نترس نظرتو راحت بیان کن٫ ققنوس عزیز دعا کن که مهرم تو دلش دوباره بشینه بلکه دلش تنگ بشه واسم
!
پاییزه مهربونمراستش نمیخواستم کل تاپیکو انتقال بدم بخش خصوصی چون اونوقت دیگه از اینجا خارج میشه و دیگه شما نمیتونید راهنمایو کنید٫درسته؟! پاییزه جون شما منو خوب شناختید
!!! چیزدیگه ای نگو...مثلا نگوببخشیدفرستادم!!!(قول میگم دیگه هی چپ و راست نگم ببخشید!)
پیشنهادتون هم مثل همیشه عالیه٫باید ببینم کی اینجا میاد تا همون روز درست کنم و توی یک پیشدستی بدم پارمیدا بهش بده٫اگه اعترض هم کرد حتما میگم خیراته واسه مادر و پدر خدا بیامرزت واسه ثوابشم که شده فاتهه بده و بخور!(میدونم با این حرفتون دیگه هیچی نمیگه!)
سلام آقا آونگ گل٫مرسی از شما که همیشه واسم پست میزارید و کمکم میکنید!
راستش تو آلمان مراسمهای مذهبی رو فقط ترکها میگیرند!ایرانها تو شهرهای بزرگ هستند که مراسمی بگیرند ولی کم پیش میاد! یا متاسفانه اینجا حتی مسجدی نیست نزدیکیها که علی بتونه بره! مثلا از خاله فریدم (خانم پسر خاله علی) میدونم که خانومها تو خونشون جشن یا سوگواری دارند ولی فقط خانومها شرکت دارند!واسه مردها چیزی نیست متاسفانه!
به عاشورا چند روزه دیگه مونده (لطفا منو یک روز قبلش با خبر میکنید که چهل شب ختمم رو ادا کنم!)واسه همتون هر شب دعا میکنم٫خیلی مهربونید٫خواهرانه همتونو دوست دارم!
آقا آونگ منم دلم واسه مراسم عاشورا تاسوعا تنگ شده ( ۷-۸ سالم بود از ایران خارج شدیم ولی همه خاطراتش یادمه) خیمه اتیش میزدن شربت میدادیم به مردم!آخ خدا جونم میشه یه روز منم این روزا رو دوباره ببینم! یا امام حسین خودت حاجت دل تمام دوستای مهربونم رو بده٫دلم واسه سماء و بهار هم شور میزنه٫خبری ازشون نیست!خدا جونم خودت هم مارو کمک کن!
![]()
خوب به قول پاییزه گلم میریم سراغ نامه شیرین (چه از خود متشکر) به فرهاد! از همینجا از تمام شما دوستای خوبم پوزش میطلبم ٫چون تومار نوشتم!
![]()

! از پیشنهادتم ممنون٫ فکر خوبیه!در ضمن اصلا هم نترس نظرتو راحت بیان کن٫ ققنوس عزیز دعا کن که مهرم تو دلش دوباره بشینه بلکه دلش تنگ بشه واسم
!
!!! چیزدیگه ای نگو...مثلا نگوببخشیدفرستادم!!!(قول میگم دیگه هی چپ و راست نگم ببخشید!)

!آخ خدا جونم میشه یه روز منم این روزا رو دوباره ببینم! یا امام حسین خودت حاجت دل تمام دوستای مهربونم رو بده٫دلم واسه سماء و بهار هم شور میزنه٫خبری ازشون نیست!خدا جونم خودت هم مارو کمک کن!

علاقه مندی ها (Bookmarks)