سلام دوست عزیزم
مسئله ای که شما مطرح کردی تقریبا برای اکثر اشخاص توی دوران عقد پیش اومده پس لازمه شما بررسی کنی و ببنی با توجه به تیپ شخصیتی همسرت کدوم راه به صلاحته
دوستان مثلا عنوان کردند که این رفت و امدها باید دوطرفه باشه و زن و شوهر هر دو مسئولن خب به نظر منم کاملا درسته .... من خودم بشخصه زمان عقدم اگه روزهایی شوهرم نمیتونست بیاد دنبالم و حس میکردم که دوس دارم پیشش باشم براحتی با ماشین شخصیم میرفتم خونه شون البته اینم بگم که خانواده همسرم هم خیلی خوب پذیرای من بودن چون گاها پیش میومد که بدون اطلاع و سرزده به منزلشون میرفتم این توصیه ای بود که مشاور خانواده بهم گفته بود ... چون زمان نامزدی دوران شناخته و برای شناخت بهتره خانواده همسر بهتره بدون مقدمه و بدون امادگی وارد جمعشون بشی تا خود واقعی شون رو ببینی ... که این قضیه خیلی بهم کمک کرد و خیلی شناختم بهتر شد البته خیلی سرزده رفتن رو تکرار نکردم چون زشته و اکثرا به درخواست همسرم و در صورت گرفتار بودن ایشون و عدم توانایی برای اومدن دنبال بنده خودم میرفتم منزلشون
درمورد نکته دوم باید بگم حق با دوستانه که میگن از اول هرجور مرد رو عادت بدی ایشون تا اخر زندگیت همونطوری عادت میکنه ... درسته گاها خودم میرفتم منزلشون ولی بعد عروسیم با اینکه خودم ماشین داشتم اما هرجا میخام برم از همسرم میخام که منو ببره والان ایشون وظیفه خودش میدونه که حتی برای مسافت های کوتاه هم منو همراهی کنه پس با توجه به شناختی که از شخصیت همسرت داری با ایشون رفتار کن
درضمن خیلی خودت رو درگیر اینکه اگه اینکارو بکنم زشته اگه اونکارو انجام بدم زشته نکن چون توی دوران نامزدی و عقد این مسائل برای همه پیش میاد و در کل ی سری کارها از نظر خانواده ها زشت و عیب محسوب میشه و فقط حد و حدود احترام اطرافیانت رو رعایت کن
خوشبخت باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)