وای ، چقدر نفس گیر بود!
من اومدم تویه این تاپیک دیدم مدیرهمدردیم اینجا تشریف دارن ؛ تا اینجاش مشکلی نداشت. ولی بعد دیدم پست یکی از کاربرا رو که الان حتی نمیتونم تایپ کنم اسمشونو ،هم لایک و هم تشکر زدند !! گفتم الانه که چند سال اشتراک ازاد و مشترکینو اینا بهشون بدند و ما دیگه چه جوری سرمونو بالا بگیریم !!؟ البته بعد که با خودم بیشتر فکر کردم دیدم همین طور که الان سرمو بالا گرفتم ! بگذریم ،ولی خب خوشبختانه این اتفاق نیافتاد ؛بالاخره مدیر همدردی خودشون روانشناسن و نمیذارن جملات ظاهرا پر محتوایه یه عده ظاهرگرایه باطن نما روشون اثر بذاره و ایشونو هیجانی کنه تا یه تصمیمی بگیرند که دوستاشون اینجا وضعشون بدتر از اینی که هست بشه!! جا داره که تشکر کنم ازشون و آرزوی موفقیت!!!!!!، بالاخره کاربرایی که اقدام مثبت میکنن باید مورد تقدیر قرار بگیرند تا تشویق بشند و در مسیر درست پیش برند!!!!!!!!!!!!
پارسا جان ،نه، پارسا خان ممنونم ازت ! میدونم که به من افتخار میکنید!! من متعلق به شما مردمم! ، نمیذارم که برای سنوات بعد ما رو ضرب المثل کنند !! مطمئن باش دوست خوبم!! چقدر انرژی گرفتم میدونم چشم امیدتون به منه !! نا امیدتون نمیکنم!! تا آخرین نفس هستم!!
--
عیدتون مبارک دوستان عزیزم.
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : دوشنبه 21 مهر 93 در ساعت 15:30
علاقه مندی ها (Bookmarks)