درود
از همینجا اعلام میکنم بنده از همین الان تا پسفردا پیغام هامو بستماز عیدی هم خبری نیست اطفا جوسازی نکنید و شایعه پراکنی نکنید خاله قزی عیدی میده والا من مفلص اگه پول داشتم الان مجبور نبودم همش بگم مدیر عزیزتر از جانم
مشهد پسفرداشب ساعت هشت و نیم حرکته ایشالله چهارشنبه شب توی حرم هستم قسمت بشه همتون را دعا میکنم ایشالله مشکل همه بچه های تالار همدردی حل بشه و هرچیزی از خدا میخوان بصلاحشون باشه برآورده بشه.![]()
حالا بریم سراغ بچه های همدردی یکم اذیتشون کنم
ممنون که غرهامو تحمل میکنیدیعنی خوراک خنده یکسال آقایون تالار جور شدی همچین میگه تحمل کردین غر زدم انگار زنها کار دیگه ای هم بلدن بجز غر زدن
مدیر عزیزتر از جانم
آقا چندماه از اشترام ما کم کن بده به بانو فرشته اردیبهشت با این جملش دل ملتو شاد کرد که خدا دلشو شاد کنه
baby برو خدا پدر مادرتوب یامرزه این مهدیه سادات که پوست کلمو کنده از همین الان هر فروشگاهی میبینه سریع میپره داخلش و خوراکی میخره اگرم نخریم که تا 5دقیقه گریه میکنه خوش میاد از الان پدرسوخته قرتی هم شده کیفشو میخواد بگیر مثل این خانومای مدروز میندازه دور مچ دستش نازم میکنه راه میرهآقا بچه کم خرج سراغ داری یه دوسه تایی بفرست طرف ما
![]()

از عیدی هم خبری نیست اطفا جوسازی نکنید و شایعه پراکنی نکنید خاله قزی عیدی میده والا من مفلص اگه پول داشتم الان مجبور نبودم همش بگم مدیر عزیزتر از جانم

آقا چندماه از اشترام ما کم کن بده به بانو 

علاقه مندی ها (Bookmarks)