دوستاني كه همه دارين ايشون رو به راه راست و راستگويي هدايت ميكنيد چندلحظه فكر كنيد ما تو ايران زندگي ميكنيم متاسفانه يا خوشبختانه فرهنگ طلاق اصلا جا نيفتاده و زن مطلقه در جامعه جايگاه خوبي نداره در 99% موارد آقايون به چشم طعمه به خانم مطلقه نگاه ميكنن و خانمها هم ميترسن و ازش فرار ميكنن. همه اينها مسايلي بوجود مياره كه ممكنه طرف مجبور بشه كارشو از دست بده. توي محل كار من يه خانمي بود كه جدا شده بود و جداييش علني شد انقد اين خانم رو اذيت كردن كه من واسش گريه ميكردم آقايون با پيشنهادهاي جورواجور كثيف و خانمها با فرار كردن ازينكه وااااي با ايشون بايد قطع رابطه كنيم و ازين حرفا به علاوه حرفهايي كه پشت سرش و درمورد زندگيش و علت طلاقش ميزدن كه همه برداشت شخصي خودشون بود و هيچكدوم درست نبود كار بجايي رسيد كه بنده خدا خودش فرار كرد و كارشو از دست داد گرچه اگه هم خودش اينكارو نميكرد مطئمنم زيرابشو ميزدن و بيرونش ميكردن. متاسفانه مردم فقط منتظر يه آتو از زندگي ديگرانند كه ضعفهاي زندگي خودشونو بپوشونن آدم بيكار هم كه كم نيس كه عشقشون فقط سرك كشيدن تو زندگي مردمه پس در بعضي موارد پوشاندن حقيقت خيلي بهتر از رو كردنشه لازم نيس در محل كار همه بخوان مسايل خصوصي همديگر رو بدونن اين اسمش صداقت نيست.
من درك ميكنم كه اعصابتون از سئوالات و حرفاشون خورد ميشه اونم تو اين شرايط كه به اندازه كافي درگيري ذهني دارين ولي به نظر من بعد از علني شدن قضيه بيشتر اذيت ميشين فكر ميكنين اگه قضيه رو شه ديگه سئوال و جواب و حرف و حديث تعطيل ميشه؟ اتفاقا اونجوري فضوليا گل ميكنه و چندبرابر ميشه به علاوه مشكلات ديگه اي كه طبق تجربه در محيط كار خودم عرض كردم اينطوري دردتون يكي هست و دراونصورت ميشه 2تا
من پيشنهاد خاصي به نظرم براي حل مشكلتون نميرسه فقط تا ميتونين خودتون رو بزنين به بي خيالي بعد يه مدت حساسيتتون كمتر ميشه زمان خيلي مسايل رو حل ميكنه موفق باشين

- - - Updated - - -