فرار کرد !!؟ نه !!؟
ميدونستم!
نخیر متاسفانه هستن در خدمتتون سلام دارن !!تا ببینیم چه شود ایندفعه خوشبختانه یک انرژی مثبت از یک عدد پسر گرفتم...
فعلا که فرار نکردن مگه اینکه پستهامو در همدردی ببینن
داشتم به این فکر میکردم اگه ازدواج کنم اگه باز بیام اینجا حتما پیشش لو میرم چون معمولا لپتاپ دست دونفر میچرخه و هیستوری هم نمیشه هی پاک کرد پس باید دور همدردی رو خط بکشم
یا اینکه اکانت جدید درست کنم با وجهه مثبت تر .تازه اون موقع هم مثلا اسممو گذاشتم طلعت 206 یا "طلعت و ودود 25بعد دوستان میان میگن فرشته جان اسمتو عوض کردی ؟و من اون موقع لپتاپو باید گاز بگیرم ......پرت که نمیتونم بکنم
نکنین این کارو خب!
دقت کردین هرکی اسمشو عوض کرده میان میگن عه الهام20 اسمتو عوض کردی گذاشتی sombody?
دوستان من تو خاستگاری گاهی خنده ام میگیره زندگی رو همیشه یه فیلم خنده دار میبینم و جالب اینه راحت هم می خندم پیش خاستگاران .
مامانش میگه کلا چهارتا تا بچه دارم مامانم میگه پس چرا دخترتونو نیوردین میگه دختر ندارم بعد مامانم میگه پس بقیه بچه هاتون پسرن؟(اونم به حالت سوالی خدااااا) خاستم بگم په نه په دوجنسه انخیلی سخت بود خودمو نگهدارم مخصوصا وقتی چشم به چشم خواهر شیطونم افتاد ولی مقاومت واجب بود... چی؟ باورتون نمیشه؟ بجان خودم عین واقعیته
در ضمن خیلی حاضر جوابم کرده این تاپیکتقصیر ام رضاست اخرش می مونم رو دست مامانم...

...
نکنین این کارو خب!

علاقه مندی ها (Bookmarks)