به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو

از قدیم گفتن:
    عروس خاله میشه جزغاله
    شما مورد دومش هستید که بهش ثابت شده.شما اولیش نیستی آخریشم نخواهی بود.این جمله ای که دیگه خاله تمام شد هم تقریبا اکثر خاله ها که مادرشوهر میشن به عروساشون میگن

سربسته بهت بگم برو روزی هزار مرتبه خدا را شکر کن مادرشوهرت یا خالت اینجوریه من کسی را میشناسم از آشناها وضعیتش چندین برابر بدتر از شماست ولی با سیاست توانسته زندگیشو حفظ کنه.
    مردهای ایرانی بشخصه به این نتیجه رسیدم بچه ننه هستند و ذاتا استعداد بسیار زیاد و بالایی دارن در اینکه پر بشن توسط مادرشان و سر همسرشان خالی کنند کم و زیاد داره ولی اینکه نباشه امکانش صفر درصده
    بنظر من اگه بجز این مورد مشکل دیگه ای نداری راه حلش خیلی هم سخت نیست.
    حرفهای بانو باران مخصوصا اونجا که نوشتند:سعی کن کمتر تقی به توقی بخوره توی زندگیت یا این پاراگراف ایشون:
    تاکتیک خلع سلاح بلدی؟ باید در مقابل چیزهایی که دوست نداری بشنوی از این تاکتیک استفاده کنی .
    همسرت میگه ازت بدم میاد کاش با تو ازدواج نمی کردم . در جواب بگو ولی من خوشحالم که تو همسر منی و از این بابت خدارو شکر می کنم . اون وقت می بینی که دیگه همسرت ادامه نمیده و سکوت میکنه . البته اگر قبلش تنش یا دعوایی نبوده باشه . کلا همیشه باید با آرامش جوابای خوب به همسرت بدی تا طوفان وجودش فرو کش کنه .
    بهترین جوابه مردها اینجوری هستند من بارها گفتم بازم میگم دقت کن دقیقا دقت کن به مادرشوهرت ببین چجوری رفتار میکنه چه کارهایی انجام میده وقتی پسرش پیششه اینا همش تجربه هستش تجربه ای که چندین نسل پشت سر هم بوجود آمده و به مادرشوهرت ارث رسیده.

1.مظلوم نمایی و اشک تمساح ریختن
    2.همیشه خدا مریض هستند
    3.عاق کردن
    4.سواستفاده از احساسات پسرشان(ضعف مردها احساساتشان هستش)
    5.تا پسرش میاد مثل پروانه دورش میچرخه انگار پادشاه هستش براش میوه میاره پوست میکنه غذایی که دوست داره درست میکنه کلا هواشو داره
    6.ازش تعریف و تمجید میکنه و بهش اعتماد بنفس میده
    از شانس شما قضیه جاری بزرگت و اینکه پسرت آخرین بچه هستش و برای همین هم وابستگی بیشتری به مادرش داره.
    گذشته اسمش روشه گذشته پس چالش کن توی باغچه حیاط منزلتان

بزار یه اعترافی کنم البته درگوشیه:خود من وقتی شیکمم سیر میشه یا اینکه موقع خوابم میرسه کلم داغ میکنه یکم چرت و پرت میگم به همسرم گیر میدمخانومم دیگه دستش اومده خودمم بعضی وقتها بهش میگم وقت خوابم شده باز دارم چرت و پرت میگم همه مردها اینجوری هستن الکی گیر میدن حرف گذشته میزنن یا زن دوم یا از هیکل و قیافه زنهای دیگه میگن یا حرف خانوادشان یا حرف خانوادت خلاصه یکچیزی میگن تا همسرشان عکس العمل نشان بده و داغ کنه و یه جوابی بده مخصوصا حرص هم بزنه که دیگه جانه خدایی خیلی لذتبخشه حرص زنتو در بیاری سر به سرش بزاری

حرفهای شوهرت توی این دسته جا میگیره با توجه به اینکه نقطه ضعف مردها احساساتی بودنه پسر اخره مادرش با سیاست رفتار میکنه برعکس شما و اینکه صبور نیستی و دوست داری جواب شوهرتو همان لحظه بدی یا عکس العمل نشان میدی.

از نظر من بعنوان یه مرد متاهل سی ساله بهترین کار اینه کلا بزنی به بیخیالی عجول نباش بحث نکن مخصوصا از نوع بحث منطقیبحث کشدار ممنوعبال این نباش خودت را ثابت کنی اینه شوشو مقصره یا مامی شوشو کلا بیخیال باش

هرچی بیشتر عکس العمل نشان بدی شوهرت بیشتر تحریک میشه ذات مرد اینه دوست داره ور بره با یکچیزی وقتی زیاد اهمیت ندی بتوانی خودت را کنترل کنی خودش درست میشه.به همین راحتی فقط باید روی خودت کار کنی از حساسیتت کم کنی.

یادمه با خانومم رفتیم مشاور یه جمله زیبایی گفت:اینکه منم هروقت میرم خانه مادرشوهرم حرف های روزمره و معمولی یمزنن شاید علاقه نداشته باشم ولی میشینم گوش میدم باهاشون گرم میگیرم آنقدری که لازمه.

بخاطر شخص سوم زندگی خودت را نابود نکن لطفا
    نوشتنش راحته ولی انجام دادنش واقعا سخته خودم من توی یه موقعیتی هستم که اگه توی یه وضعیتی قرار بگیرم قاطی میکنم روی خودم کنترل ندارمب رای همین تصمصم گرفتم در اون موقعیت تا سر حد امکان کمتر قرار بگیرم و خدارا شکری موفقم بودم از قبلم بهتر شدم.ولی خدارا شکری شما بانو هستی و آستانه تحمل بیشتری نسبت به آقایان داری برای همین بهتر میتوانی خودت را کنترل کنی.
    شوهرت در مورد قدیم حرف زد کش نده به هیچ عنوان کش نده سعی کن عکس العملی نشان ندی دنبال مقصر نباش مخصوصا مادرش چون نسبت به این موضوع آلرژی پیدا کرده بزار حساسیتش کم بشه بخاطر این موضوع واقعا میگم حیفه زندگیت از هم پاشیده بشه.ذات مردها اینجوریه مخصوصا از توع ایرانیش فقط باید قلقش دستت بیاد اونم اینه روی خودت بیشتر کار کنی کارهایی که مادرشوهرت انجام میده شما برای شوهرت انجام بده کی نزدیکتر از شما؟
    مظلوم نمایی فراموش نشه
    ازش تعریف کن بشین به حرفاش گوش بده اعتماد بنفسش را بالا ببر مثل بادکنک بادش کن
    از نظر غذایی هواشو داشته باش
    به هیچ عنوان پشت سر خانوادش حرف نزن مخصوصا ننش
    به خانوادت حساسه سعی کن در ظاهر هم که شده نشانب دی اولویت اولت شوهرته مخصوصا توی حرف زدن
    کلا مردها به خانواده همسر خیلی حساس هستند بخصوص وقتی همسرشان خانوادش را ترجیح میده

اگه زندگی خوبی داری مشکلی نداری سعی کن رفتی خونه مادرشوهرت آروم باشی حساس نشو هرچی دیدی هر اتفاقی اقتاد مثبت نگاه کن فقط حضور داشته باش سعی نکن خیلی گرم بگیری یا سرد برخورد کنی مثل یه عروس با مادرشوهر رفتار کن احترام بزار دنبال نقطه ضعف نباش و اینکه به شوهرت ثابت کنی مادرش بد هستش و بدجنس و خانوادت خوب هستند.اگه واقعا میتوانی خودت را کنترل بکنی و رفتارهای هیجانی و عجولانه نداشته باشی برو اتفاقا خیلی خوبه ولی اگه بخوای بری و تا یه تیکه بندازن و یا اینکه شوهرت بشینه ور دل مامانش در گوشی حرف بزنن به خودت بگیری یا چیزی بگه بنظر من بشخصه همان نری خیلی بهتره چون توی این وضعیت مردها وقتی پیش خانوادشان مخصوصا مادرشان هستند بیشتر تحریک میشن.

درکل انتظارت را کم کن و سعی کن اول حساسیت خودت را کم کنی بعد کم کم رابطه خودت را با مادرشوهرت بهتر کن وضعیت ایده آل نه ولی در یک حد نرمال باشه خیلی خوبه.

پ.ن:مادر شوهر همیشه مادرشوهره!!حالا میخواد خاله عمه زندایی یا زنعمو یا هرکس دیگه ای باشه فرقی نداره بازم مادرشوهره با اخلاق های خاص خودش
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

2. 4 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

kamr (جمعه 18 مهر 93), parsa1400 (دوشنبه 21 مهر 93), سرگشته دوست (شنبه 26 مهر 93), شیدا. (جمعه 18 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)