به نظر من دیگه الان خیلی واضح فهمیدی که استقلال نداره..با این توصیفاتی که کردی دیگه در این زمینه احتاج به سوالم نیست..
سوالای در این زمینه مگه چیه؟؟این که مثلا تا حالا اجازه دخالت به کسی تو زندگی شخصیتونو دادینو..که اینا واسه جلسه اول دوم خواستگاری که هنوز تو فاز شناخت نشدی هستش نه الان ..
راستش من فک مکی کنم چون این اقا به دلت نشسته دوست نداری از دستش بدی و می خوای تا جایی که جا داره خودتو قانع کنی که هنوز شاید امید باشه استقلال داشته باشه و.. من بهت حقم میدم چون من خودمم تا حالا کسی نبوده که به دلم بشینه شاید اگه روزی یکی پیدا بشه شرایط تو رو تو تصمیم گیری پیدا کنم.اما باید ببینی این اسقلال وحریم خصوصی چقد واست مهمه و اگر نباشه چقد زندگیتو تحت الشعاع قرار میده..
من یک راه حل یتونم بهت بدم که اینه معیاراتو مکتوب بنویس وجلوی هر معیار از 1تا10نمره بده که تو دوست داری نمره همسرت نسبت به اون معیار چند باشه و درجلوی اون نمره خواستگارت چنده اینجوری می تونی راحت تر تصمیم بگیری مثلا اگه به دل نشتن خیلی واست مهمه بهش10بده ومثلانمره خواستگارت اگر9بود این ینی یکی از اصلی ترین معیاراتو داره ..همین طوری طبقه بندی اگربه صورت مکتوب کنی می تونی به نتیجه برسی.
موفق باشی عزیزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)