پس معبودى جز او نيست، و چيزى با او برابرى نمىكند،و چيزى همانندش نيست،
و اوست شنوا و بينا،و لطيف و آگاه،و بر هرچيز تواناست.
خدايا
به سوى تو رغبت مى نمايم،و به پروردگارى تو گواهى مى دهم،
اقراركننده ام كه تو پروردگار منى،و بازگشت من به سوى تو است،
وجودم را با نعمتت آغاز كردى پيش از آنكه موجودى قابل ذكر باشم، و مرا از خاك پديد آوردى،سپس در ميان صلبها جايم دادى،درحالىكه از حوادث زمانه و رفت وآمد روزگار و سالها،ايمنى بخشيدى
همواره كوچ كننده بودم از صلبى به رحمى،درگذشته از ايام و قرنهاى پيشين، از باب رأفت و لطف و احسانى كه به من داشتى، مرا در حكومت پيشوايان كفر،آنانكه پيمانت را شكستند،و پيامبرانت را تكذيب كردند،به دنيا نياوردى،
و زمانى به دنيا آوردى با آنچه در علمت برايم رقم خورده بود و آن عبارت بود از هدايتى كه مرا براى پذيرفتن آن آماده ساختى،و در عرصه گاهش نشو و نمايم دادى،و پيش از آن هم با رفتار زيبايت،و نعمتهاى كاملت بر من مهر ورزيدى،در نتيجه وجودم را پديد آوردى از نطفه ريخته شده و در تاريكي هاى سه گانه ميان گوشت و خون و پوست جايم دادى،
و مرا در آفرينش وجودم گواه نگرفتى، و چيزى از كار خلقتم را به من واگذار ننمودى،سپس براى آنچه در علمت از هدايتم گذشته بود مرا كامل به دنيا آوردى،و در حال كودكى و خردسالى در ميان گهواره محافظت نمودى،و از بين غذاها شير گوارا نصيبم كردى،و دل دايه ها را بر من مهربان نمودى،و مادران پرمهر را به پرستارى ام گماشتى،و از آسيبهاى جنیان نگهدارى فرمودى،و از زيادى و كمى سالمم داشتى،پس تو برترى اى مهربان،اى بخشنده،تا آنگاه كه آغاز به سخن كردم.نعمتهاى كاملت را بر من تمام كردى

علاقه مندی ها (Bookmarks)