با سلام و احترام
ضمن تشکر از همه کاربران دلسوز و زیرکی که طی چند هفته گذشته با بررسی محتوای پست ها و عنوانهای ارسال شده در مورد خیانت و سایر مطالب مرتبط باعث شناسایی هسته ای شده اند که محتوای تالار همدردی را هدف قرار داده بود. به اطلاع می رساند طی ساعتهای زیادی که متاسفانه وقت مدیران تالار گرفته شد و ضمن بررسی دقیق محتوا ها و عناوین و سایر مسائل فنی ارزیابی گردید به اطلاع می رساند هم اکنون فرد اصلی که با ایجاد کاربری های مختلف اقدام به جعل مطالب و زدن عنوانهای خیانت می کرد شناسایی شد. لذا در ذیل نامهای کاربری مختلف این فرد که بسته شده است را جهت اطلاع ارسال می گردد.
به مرور همه موضوعات و مطالب تحریف و جعلی این کاربر هم خارج می شود.
با تشکر
Sepide1986
Fateme1985
Mahsa1371
saman1365
Samane1367
Elham1368
مهسا1373
Sara1370
Dorsa1370
سارا1368
Fateme70
MaryamSoheil
Soheilaa
سهیلا1376
Roya1991
Mehdi1368
Mahdie1990
Nazanin1990
Crazymember
gharibe_70
AbasBrockLesnar
Erma1369
گفتنی هست موارد دیگری هست که مورد بررسی بیشتر قرار می گیرد و اقدامات لازم انجام می شود.
بعضی از اعضاء هم که نامهای کاربری متعدد دارند گاهی ما با اغماض برخورد می کنیم. که از این به بعد ناچار به سخت گیری بیشتر خواهیم بود.
در مورد اصل بند 22 قوانین همدردی هم که( به خاطر این عضو خاطی ، )قوانین ما را تکمیل کرد باید بگوییم بله باید اینگونه موارد هم حل شود، اما یا باید به مشاوره حضوری مراجعه کنند، یاتاپیک را خصوصی ایجاد کنند. همچنین قبلا به اینگونه تاپیکها مکررا جواب گفته ایم.
==============
پاورقی:
بنده ذیل پست اول این کاربر خاطی لایک نکردم و صرفا تشکر کردم. به این خاطر که بالاخره با ایجاد این تاپیک به تعارض بنده پایان دادند. طی چند هفته من مرتب به گزارش کاربران محتاطانه جواب دادم به بعضی گفتم که شاید فرد مشکلش شدید هست. بگذاریم حل شود.
حتی در موارد عضویت انجمن آزاد رایگان به افرادی اعطاء کردیم.
اما این تاپیک با نامهای کاربری متعدد و ایجاد دو دستگی بین کاربران تالار و نقض قوانین همدردی اعم از کاربری های متعدد، ایجاد تاپیک در محل نامناسب، اعتراض و انتقاد های علنی به جای پیگیری خصوصی و ... همه نشان داد که این کاربر صرفا قصد اختلال در محتوای همدردی را دارد. و ما مجبور شدیم به سعه صدر چند هفته ای خود پایان بدهیم.










علاقه مندی ها (Bookmarks)