یاسی جون من خودم چند هفته پیش دچار یه شکست عشقی شدم. همینجا هم تایپک گذاشتم. وقتی مطالب دوستانمو تو تالار خوندم. کسایی رو خوندم که وارد زندگی شدند و چه مشکلاتی براشو ن پیش اومده واقعا از خودم خجالت کشیدم. مشکل من و تو و امثال ما جدی نیست. وقتی حالت خوب بشه می فهمی چقدر بچه گانس.....دختر زیاد به خودت سخت نگیر. اون داره با خیال راحت زندگشو می کنه و تورو یادش نمیاد. پس چرا زندگی و عمرتو داری بخاطر کسی که لیاقت عشق پاک تو رو نداره خراب می کنی. قوی باش دختر. با خودت کنار بیا............ دوستانمون راست می گند اگر این عشق به ازدواجم منجر بشه بعدش مشکلای زیادی برات به وجود میاد. تورو خدا خودتو جمع کن و یه بار برای همیشه تمومش کن............ من احساس می کردم بدون نامزدم دنیا برام تموم میشه............. اما الان می فهم که با اون دنیا چقدر برام سخت و پر استرس بوده و دنیا خیلی زیباتر از اون روزاس. فراموشش کن. حالتو خوب کن. از خدا کمک بخوا و مطمئن باش یه روز یکی پیدا میشه که قدر عشقتو میدونه و به این حال و روزت می خندی............... دختر قوی باش و نذار اینجوری تباه شی......... من خودم الان حتی احساس می کنم که کسی که دنیام بود بعد از چند هفته اونقدر برام بی ارزش شده که حتی لیاقت نفرینم نداره ............. چون خودم خودمو قانع کردم این حال خوبو دارم ........... توم باید خودت بخوای من برای دوستان دیگم مثل مهمان 93 یا دلتنگ جون هم پیام گذاشتم ........... فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی ........ خدا هم کمکت می کنه مطمئن باش بهش توکل کن
تورو خدا ای دخترا ..... ای خانم ها ..... نذارید هر ادم بی لیاقتی شمارو اینقدر بهم بریزه . دنیا خیلی قشنگتره و هستند ادمای خوبی که اگر عاقلانه انتخاب کنید ........... قدرتونو بدونن یعنی قدرمونو بدونن ........... خودمونو اینجوری حیف نکنیم .............

علاقه مندی ها (Bookmarks)