با سلام
یه لباس خریدن که اعتماد به سقف نمیخواد و بدتر از اون اینقدر فکرو خیال و فلسفه بافی ذهنی!!!
روش کار ابتدا تصمیم میگیری که بهترین لباس رو خواهی خرید و به این باور خودتو میرسونی که واقعا اینطور میشه
بعد میری بازار و بدون اینکه حساسیتی داشته باشی همینکه چن مدل لباسو که دیدی یکی رو بدون حساسیت میخری
تموم شد!!!
تبریک بخاطر خرید عالیتون
بزرگترین مشکلتون اینه که اصلا نمیدونید چی میخوایید بخرید و با این ذهنیت میرید خرید:
هر وقت تنهایی چیزی خریدم بقیه با دیدن اون وسیله یا لباس مسخرم کردن -یا دعوام کردن این چیه خریدیتنهایی چیزی خریدم یه کلاه بزرگ سرم گذاشتناین قانون یادتون باشهحساس گناه میکنم اگه بخام برای خودم یه لباس و وسیله گرون قیمت بخرم
حساسیت بیش از اندازه در خرید = بدترین خرید
این احساس گناه شما خودش گناه بزرگتری هست هم در حق خودتون و هم در حق پدرتون!!!من احساس گناه میکنم اگه بخام برای خودم یه لباس و وسیله گرون قیمت بخرم . میگم بابام گناه داره به سختی کار میکنه ما را تامین کنه بنابراین همیشه دنبال ارزون ترین هام
چون چیزی رو انتخاب میکنید که بدترین هست و خودتون ازار میبینید و سرتون کلاه بره و بدتر از اون مجبورید بعده مدتی دوباره برید یکی دیگه بخرید و از پول پدرتون خرج کنید!پس این تفکر اشتباه رو حذف کنید
از قبل رنگ ها و مدل هایی که بهش علاقه دارید و بهتون میاد در موردش تحقیق کنید و اطلاعات کسب کنیدهر وقت تنهایی چیزی خریدم بقیه با دیدن اون وسیله یا لباس مسخرم کردن -یا دعوام کردن این چیه خریدی
ببینید چه مدل لباس پوشیدنی به شخصیتتون میخوره و بر اساس همون مدل هایی در نظر بگیرید و برید خرید کنید
وقتی نمیدونید چی میخوایید قطعا هر چیزی بخرید سرتون کلاه میره-هر وقت تنهایی چیزی خریدم یه کلاه بزرگ سرم گذاشتن.
مثالی از یه نمونه خرید:
من علاقه دارم یه کمربند قهوه ای سوخته با یه کفش قهوه ای ست کنم(کفشو با کمربند ست کنی زیباست) بعد یه لباس تیره و سنگین انتخاب کنم اما چون هوا الان خیلی گرمه تریپ تیره زیاد بچشم ادما قشنگ نمیاد پس یکم روشن تر انتخاب میکنم و یکمم لفطش میدم که تابستون تموم بشه و هوا خنک تر بشه چن مدل پیراهنو گذری دیدم
پس الان تقریبا میدونم چی میخوام و چقدر باید پول بدم بابتش و باید کی برم خرید
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)